Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Zuid-Holland

Zoekt u een geschikte maaltijdservice in Zuid-Holland? Elke dag een gezonde maaltijd is belangrijk voor een sterk, fit en vitaal lichaam. Juist voor senioren. Mogelijk lukt het u niet om dit zelf klaar te maken. Hiervoor is er de maaltijdservice voor senioren: dagverse en vooral heel lekkere maaltijden laten bezorgen die gemakkelijk op te warmen zijn in oven of magnetron. Aan de hand van deze website achterhaalt u de meest geschikte aanbieders van warme maaltijden in Zuid-Holland. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en profiteer van een goedkoop proefpakket heerlijke menu’s zoals Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree en Groentesoep met gehaktballen. Gemakkelijk en snel bij u aan huis geleverd. Op Maaltijdbutler.nl treft u o.a. aanvullende info over de soorten gerechten waar u uit kunt kiezen, tafeltje dekje, welke services er in de buurt zijn, actuele prijzen, veelgestelde vragen rondom bestellen en bezorging, en details over subsidies en de wet- en regelgeving m.b.t. maaltijdondersteuning.

  • Focus op gezonde maaltijden voor thuis.
  • Vers van het land op uw bord.
  • Optimaal behoud van vitamines en voedingsstoffen.
  • Flexibel, geen verplichte afname.
  • Houd rekening met uw voedingsgewoonten.
  • Snelle en professionele bezorging aan huis.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen april 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zuid-Holland

Het is een trend dat ouderen langer thuis blijven wonen. Maar wat we ook zien: de dagelijkse boodschappen doen en een warme maaltijd koken wordt steeds lastiger. De gezonde maaltijdservice biedt de oplossing: volwaardige maaltijden bomvol groente en de benodigde bouwstoffen bezorgd bij u thuis. Maaltijden zoals (Penne pesto, kip, groene groenten) + (Kiphaasje, gemengde groenten, gebakken aardappelen) zijn op te warmen middels de magnetron of oven. Binnen no-time een goede maaltijd opdienen. Altijd verse groenten en seizoensproducten, zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en doorgaans met minimaal 200 gram groente. Bereid door professionele koks naar de schijf van vijf. Standaard thuisbezorgd door een gespecialiseerde cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. Het aanbod bestaat uit grote variaties aan menu’s. Onderstaand vindt u aanvullende info over verse kant-en-klare maaltijden in Zuid-Holland voor senioren.

Gezonde maaltijden voor ouderen gratis thuisbezorgd

Smakelijke en koelverse menu’s vanaf €5,95

Lisse, Hillegom, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Voorschoten, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Westland, Leiden, Oegstgeest, Leiderdorp, Teylingen, Zoeterwoude, Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Nieuwkoop, Kaag en Braassem, Den Haag, Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Zoetermeer, Waddinxveen, Gouda, Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Alblasserdam, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Albrandswaard, Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee, Hoeksche Waard, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Molenlanden, Hardinxveld-Giessendam, Giessenlanden, Gorinchem.


De verschillende maaltijdservice bedrijven in Zuid-Holland vergelijken

Er werken velerlei aanbieders van eten aan huis. Welk van deze bedrijven is relevant voor mijn situatie? Bekijk daarvoor eerst het soort eten dat u wenst en de maximale prijs. Hieronder bekijkt u actuele landelijke bedrijven die de gezondste verse maaltijden aan huis in Zuid-Holland voor senioren thuisbezorgen. Per maaltijdbezorger vergelijkt u de propositie (dagvers/koelvers/vriesvers of warm), het aantal menu’s waaruit gekozen kan worden en een indicatie van de kosten. Bij de uitgelichte leveranciers kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

Ontdek het gemak van de gezonde maaltijdservice

Voedzame warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

 

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Wat is de prijs van maaltijden aan huis bezorgen?
De tarieven voor kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €4,65 tot €6,15. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), of u een kleine of grote portie neemt en de grootte van de bestelling. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €5,10, een koelvers menu is online verkrijgbaar vanaf €6,20 en tafeltje dekje kunt al aanvragen vanaf €6,90 (een huis bezorgd). Diverse keukens geven tijdens de eerste bestelling een proefpakket. Dankzij deze korting kunt u goedkope maaltijden in Zuid-Holland bestellen. Extra voordelig: 2 gerechten voor €10.

Moet ik verplicht een abonnement nemen?
Nee, deze organisaties werken niet met een vast abonnement. U kiest zelf het aantal en ook welke gerechten worden geleverd. Bestellen kunt u zelf doen online, via een medewerker (telefonisch) of door de bestellijst aan de bezorger mee te geven. Steeds vaker gaat de betaling via automatische incasso. Daardoor worden toekomstige bestellingen automatisch geïncasseerd. Met uw account kunt u altijd onbezorgd bestellen.

Hoe en wanneer wordt een maaltijd bezorgd?
Dit wisselt per aanbieder en bezorggebied. Een groot deel van de maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Zij komen dan op een vast moment in de week in Zuid-Holland eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. In het geval van tafeltje dekje wordt er elke dag bezorgd. Dagverse gerechten worden vaak wekelijks aan huis bezorgd. Diepvriesmaaltijden worden 1 of 2 keer per maand bezorgd, op voorwaarde dat u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe snel kan ik gerechten opwarmen?
Het warm maken van eten duurt niet lang. De gemakkelijkste manier is de magnetron. Start met het prikken van gaatjes in de deksel en verwarm het zo’n 7 minuten op 600 watt. 2 maaltijden tegelijk opwarmen? Dan hebben de maaltijden wat langer tijd nodig. Voor extra kwaliteit kan men de oven gebruiken: laat de oven opwarmen (120 graden) en plaatst de maaltijd er zo’n 25 minuten in. Als laatste is ook een pan geschikt om iets in op te warmen. Op het etiket staan de opwarminstructies vermeld. Wijk daar niet te veel van af!