factor-meals-logo

 • Koelverse maaltijden
 • Vriesverse maaltijden
 • Tafeltje Dekje (warm bezorgd)
 • Aantal maaltijden: 12 per week
 • Prijs per maaltijd:vanaf € 8,49
 • Proefpakket: 6 maaltijden vanaf €39,54
 • Bezorging: Zondagavond en maandag in NL en BE

Factor Meals

Factor Meals is een nieuwe en hippe leverancier van koelverse maaltijden aan huis. Elke week staan er 12 nieuwe vers bereide gerechten voor je klaar. De maaltijden zijn zorgvuldig samengesteld door een eigen team van diëtisten. Er zijn 4 menuvoorkeuren: Flexitarisch, Pescotarisch, Vegetarisch of Keto. Elke week stel je zelf de inhoud van jouw box samen. De maaltijden zijn koelvers en kan je snel opwarmen in oven of magnetron. Jij hoeft geen boodschappen meer te doen, niet meer te koken en zelfs de afwas niet meer te doen. In jouw account kan je eenvoudig een box wijzigen of een weekje overslaan.

 • Wekelijks 12 nieuwe verse maaltijden
 • 4 handige Menuvoorkeuren
 • 100% vers bereid door eigen chefs
 • Samengesteld door diëtisten
 • Eenvoudig en snel opwarmen
 • Flexibel abonnement
 • Minimaal 150 gr. groenten
 • Maximaal 850 calorieën

factor-meals-gezonde-maaltijden

De verse maaltijden van Factor

Bij Factor kies je elke week opnieuw uit 12 nieuwe maaltijden. De maaltijden worden bereid door professionele chef-koks met de meest verse ingrediënten . Een eigen team van voedingsdeskundigen en diëtisten zorgt voor een goede balans tussen goed en lekker. Je kunt kiezen uit 4 verschillende menuvoorkeuren: flexitarisch (meest gevarieerd), pescotarisch (vega(n) met af en toe vis), vegetarisch en keto. Mixen is natuurlijk ook mogelijk. De koelverse maaltijden worden gekoeld geleverd in een geïsoleerde box. Je kunt ze gewoon in je koelkast bewaren en in een paar minuten opwarmen in magnetron of oven.

De voorkeurmenu’s van Factor
Bij Factor heb je dus de keuze uit 4 verschillende menuvoorkeuren. Op basis van jouw voorkeur krijg je elke week een aantal maaltijden voorgeschoteld. Het is natuurlijk ook mogelijk om te mixen. Zo bepaal je elke week helemaal zelf de inhoud van jouw maaltijdbox.

 • Flexitarisch: geschikt voor wie minimaal één dag per week geen vlees of vis wil eten
 • Pescotarisch: speciaal samengesteld voor wie voornamelijk vegetarisch eet maar af en toe vis wil genieten
 • Vegetarisch: vegetarische kant-en-klaarmaaltijden zonder vlees of vis aan, ideaal voor wie volledig vegetarisch eet of vaker vegetarische gerechten wil genieten.
 • Keto: gezonde maaltijden met maximaal 15 gram koolhydraten. Een uitstekende mix van eiwitten, vetten en groenten

menuvoorkeuren-factor-maaltijden

Handig: de Factor App

Als eerste en enige maaltijdservice heeft Factor ook een handige App. Met de App kan je eenvoudig elke week jouw maaltijden kiezen en je abonnement wijzigen. Ook kan je in de App makkelijk zien welke maaltijden je hebt gekozen, wat de voedingswaarden zijn en kan je snel de opwarminstructies bekijken. Met de App kan je ook jouw feedback achterlaten. Je kunt namelijk een review geven van de gerechten in jouw box. Op basis van jouw ervaringen kunnen de voedingsdeskundigen en diëtisten het aanbod weer verder optimaliseren.

 • Eenvoudig je maaltijden kiezen in de App
 • Makkelijk je abonnement beheren en een weekje pauzeren
 • Reviews achterlaten van jouw gekozen maaltijden
 • Bekijk voedingswaarden en opwarminstructies

iphone-app-factor-meals

Hoe werkt het bestellen van Factor maaltijden?

Bij Factor kan je alleen online bestellen. Het is dus niet mogelijk om – zoals sommige andere leveranciers als Uitgekookt of Vers aan Tafel – ook telefonisch te bestellen. Gelukkig heeft Factor wel een heel gebruiksvriendelijke website en App wat het bestellen van jouw maaltijden heel eenvoudig maakt.

Stap 1: kies een menuvoorkeur
Open de website of App van Factor en kies uit een van de voorkeurmenu’s. Je kiest hier eigenlijk je standaard voorkeur (flexitarisch, pescotarisch, vegetarisch of keto). Goed om te weten: je zit niet vast aan jouw gekozen menu. Je kunt altijd mixen en andere gerechten kiezen (zie stap 4)

Stap 2: kies het aantal maaltijden per week
Kies het aantal maaltijden dat je per week wil ontvangen. Je kunt kiezen voor 4, 6, 8, 10, 12 of 14 maaltijden per week. Elke maaltijd is voor 1 persoon. Dus stel je bent met z’n tweeën en wilt af en toe een gezonde kant-en-klaar maaltijd eten dan is 6 of 8 maaltijden per week een prima keuze.

Stap 3: registreren
Zodra je jouw abonnement hebt gekozen kan je verder met registeren. Vul jouw e-mailadres in, kies een wachtwoord en vul jouw bezorgadres in. Dit kan je thuisadres zijn, maar het is ook mogelijk om maaltijden op je werk te laten bezorgen. Kies ook een gewenst levermoment en een eerste bezorgdag. Als laatste vul je jouw betaalgegevens in. De maaltijden worden daarna automatisch van je rekening geschreven. Je kunt natuurlijk op elk moment pauzeren of annuleren. Let op: doe dit ten minste 5 dagen voor het volgende bezorgmoment.

Stap 4: maaltijden kiezen
Nu kan je jouw maaltijden kiezen. Op basis van jouw gekozen menuvoorkeur heeft Factor al een aantal gerechten voor je klaargezet. Maar je bent elke week zelf helemaal vrij welke kant-en-klaar maaltijden je in jouw box wenst. Per gerecht zie je overzichtelijk de voedingswaarden, het aantal calorieen, ingrediënten en de opwarminstructies. Je kiest minimaal 4 en maximaal 14 maaltijden .

Stap 5: bezorging en opwarmen
Jouw eerste box wordt op het afgesproken bezorgmoment bij je bezorgd. Ben je niet thuis? Dan kan je er ook voor kiezen om het bij de buren te laten bezorgen. De Factor Meals worden vers (en dus niet ingevroren) bij je afgeleverd. Ze worden geleverd in speciale geïsoleerde boxen met bevroren gelpacks. Zo blijven je maaltijden optimaal behouden. Je kunt ze direct in de koelkast leggen en in een paar minuutjes opwarmen in de oven of magnetron. Op de verpakking vind je de specifieke opwarminstructies. Wij hebben de maaltijdbox zelf besteld en hieronder vind je wat foto’s.

hoe-werkt-factor-meals

Factor kortingscode

Factor is nieuw in Nederland! En daarom kan je profiteren van een mooie korting op jouw eerste bestelling. Wij hebben de beste kortingscodes voor jou uitgezocht zodat je extra voordelig deze gezonde opwarmmaaltijden kunt uitproberen.

Actie juli 2024: €40 tot €99 korting op je eerste 4 boxen
Factor heeft nu een heel mooie introductieaanbieding. Nieuwe klanten profiteren van een korting van €40 oplopend tot €99 op de eerste 4 maaltijdboxen. Deze korting wordt dus verdeeld over jouw eerste 4 bestellingen. Het is niet verplicht om alle 4 boxen af te nemen, je kunt ook gewoon na 1 box je abonnement stopzetten of pauzeren. Met deze actiecode kan je maaltijden al proberen vanaf €5,99 per stuk (bij afname van 14 maaltijden).

Hoe vul ik de kortingscode in?
De korting wordt automatisch verwerkt. Het is dus niet nodig om een kortingscode te kopieren en te
plakken in je winkelmand. Zodra je naar de website of App van Factor gaat staat de korting al voor je klaar. Deze wordt automatisch verwerkt. In de afbeelding hieronder heb ik laten zien hoe dit eruit ziet. Zoals je kunt zien krijg je meer korting naarmate je meer maaltijden kiest.

factor-meals-kortingscode

Veelgestelde vragen

Wat is Factor?
Factor is een leverancier van gezonde opwarmmaaltijden. Je kunt eenvoudig maaltijden bestellen via de website of App en aan huis laten bezorgen. Het is een ideale oplossing voor iedereen die wel gezond wil eten, maar niet de hele week de tijd heeft om zelf boodschappen te doen en te koken. Factor is onderdeel van de welbekende maaltijdbox HelloFresh.

Wat voor maaltijden heeft Factor?
Bij Factor kan je elke  week  kiezen uit 12 nieuwe koelverse maaltijden. Dit zijn vers bereide kant-en-klare maaltijden die je alleen maar hoeft op te warmen in de magnetron of oven. Je kunt kiezen uit 4 menuvoorkeuren: flexitarisch, pescotarisch, vegetarisch en keto. Op basis van jouw menuvoorkeur zet Factor automatisch jouw favoriete maaltijden voor je klaar.

Hoe gezond zijn de maaltijden van Factor?
Deze maaltijden worden nauwkeurig samengesteld door een eigen team van diëtisten. De maaltijden worden vers bereid door eigen chefs. Elke maaltijd wordt samengesteld volgens de Schrijf van Vijf. Je geniet dus standaard van minimaal 150 gram groenten, veel volkoren graanproducten, gezonde vetten en gezonde eiwitten. De maaltijden bevatten maximaal 850 calorieën.

Op welke dagen worden de maaltijden bezorgd?
Factor bezorgt op dit moment op zondagavond en op maandag in heel Nederland en België. De exacte bezorgdmomenten hangen af van jouw postcode. Bij het bestellen van jouw eerste maaltijden kan je zien welke bezorgdagen en tijdstippen voor jou mogelijk zijn.

Hoe kan ik de maaltijden opwarmen?
De maaltijden van Factor kan je eenvoudig opwarmen in de oven of in de magnetron. Op de verpakking van elke maaltijd vind je de exacte opwarminstructies. Meestal is dit ongeveer 4 minuten in de magnetron (800W) of 20 minuten in de oven (170 graden). Raadpleeg altijd het etiket voor de exacte instructies.