Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Dordrecht

Op zoek naar een maaltijdservice in Dordrecht? Door middel van onze Maaltijdbutler vind je de belangrijkste organisaties bij jou in de regio. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel de beste gerechten via internet. Gratis en snel thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul het bovenstaande formulier in, en wij sturen jou de beste bedrijven in de omgeving. Of scroll naar beneden voor alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Dordrecht.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Dordrecht gekozen

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Deze zijn al jaren actief en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Dordrecht. Waarom juist deze organisaties? Gewoon goede gerechten en uitstekende bezorging. Rondom deze streek kun je ook terecht bij de nodige lokaal-georiënteerde leveranciers. Ontdek nu deze plaatselijke aanbieders. Je kunt hier denken aan slagers en soms cateraars met een gezonde verantwoorde bezorgservice gericht op inwoners van Dordrecht. Hier staat service hoog in het vaandel, en eten voor een normale prijs. Kies een van de spelers voor meer details en start met het bestellen van o.a. Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Raard.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Dordrecht


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Dordrecht

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Voor senioren is koken niet altijd mogelijk. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Bami goreng speciaal, kip in satésaus kost amper moeite, en is super lekker. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Voor (jonge) gezinnen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor jonge families waarbij er altijd tijd tekort is. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Een mooie tijdbesparing. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Zuurkoolschotel en ambachtelijke Babi pangang. Pikante groenten met ananas. Nasi goreng koop je vaak ook bij supermarkten als Albert Heijn en Vomar. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Personeelsleden geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Dordrecht is een voordelige oplossing en wordt op kantoor geleverd. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Prijstechnisch een interessante optie.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Ambachtelijk eten met Forel vallen altijd in de smaak. Je hoeft verder nergens op te letten. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Dordrecht? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Almere.