Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Over Ons

De Maaltijdbutler is een nieuw concept dat maandelijks wordt uitgebreid. Het is een kennisplatform met veel informatie rondom het laten bezorgen van maaltijden voor ouderen, alleenstaanden en gezinnen. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om lokale en grote landelijke maaltijdleveranciers te vergelijken.

Iedereen met interesse in warme thuismaaltijden, opwarmmaaltijden, dagverse maaltijd of diepvries gerechten kunnen op basis van hun postcode zoeken naar geschikte leveranciers. Per plaats is een unieke pagina aangemaakt waarop een aantal uitgelichte maaltijdservice worden ingeladen, aangevuld met verschillende lokale partijen. Bezoekers hebben de mogelijkheid om een proefpakket aan te vragen bij een aangesloten partner. Hiervoor ontvangen wij een vergoeding.

Op dit moment bevindt maaltijdbutler.nl zich nog in de ontwikkelfase. Dit betekent dat nog niet in alle regio’s een maaltijdservice beschikbaar / te vinden is. Wij doen ons best om het aanbod met maatlijdservices in Nederland zo actueel mogelijk te maken.

Hoe wij werken

De missie van Maaltijdbutler.nl is om ouderen en hulpbehoevenden in Nederland zo goed mogelijk te informeren over maaltijdbezorging aan huis. Dit doen wij door het verstrekken van nuttige informatie en door het vergelijken van de verschillende landelijke aanbieders. 

Meer informatie over onze werkwijze

Wat doen wij voor u?
Via onze website kunt u informatie vinden over maaltijdbezorging aan huis en kunt u de verschillende maaltijdservices met elkaar vergelijken. Om u te helpen met vergelijken bieden wij per leverancier een aantal criteria. Deze criteria zijn;

 • Bezorg het bedrijf koelverse maaltijden?
 • Bezorg het bedrijfs vriesverse maaltijden?
 • Bezorgt het bedrijf warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Uit hoeveel maaltijden kan ik als consument kiezen

Indien gewenst kunt u doorklikken naar de bedrijspagina voor meer informatie over het aanbod, prijzen, bezorging en betaling. Vervolgens kunt u zelf doorgaan naar de website van de leverancier om een bestelling te plaatsen of een brochure aan te vragen. Om het gebruikersgemak te vergroten bieden wij nu ook de mogelijkheid om direct via onze website een proefpakket aan te vragen. Hiervoor werken wij op dit moment samen met Uitgekookt, Vers aan Tafel en Mealhero. Wij staan open voor samenwerkingen met andere maaltijdbezorgers. Voor meer informatie zie ook het kopje “hoe verdienen wij geld”. 

Hoe volledig is onze vergelijking?
In onze maaltijdservice vergelijker vergelijken wij alle grote landelijke leveranciers met een significant bezorggebied. Bedrijven hoeven niet te betalen om opgenomen te worden in de vergelijker. Leveranciers die nog niet in onze vergelijker staan kunnen contact met ons opnemen waarna wij zullen besluiten deze wel/niet toe te voegen. Hiervoor gebruiken wij een lijst met criteria die u desgewenst bij ons kunt opvragen. 

Hoe vergelijken wij?
Bezoekers kunnen hun postcode invullen waarna zij meer informatie vinden over maaltijdbezorging in hun individuele woonplaats. Op deze pagina vinden bezoekers een vergelijkingstabel met daarin de beschikbare landelijke maaltijdservices. Per maaltijdservice tonen wij of ze wel/geen koelverse- vriesverse en warme maaltijden leveren, en uit hoeveel maaltijden er gekozen kan worden. Deze vergelijkingstabel wordt aangevuld met adresgegevens van lokale keukens, services en zorgpartijen. Bezoekers kunnen zelf bij deze lokale bedrijven informeren of maaltijdbezorging aan huis mogelijk is. Het aansluiten van alle lokale keukens is een grote klus. Wij zijn dan ook continu bezig om dit verder te optimaliseren. Wij staan open voor suggesties voor nieuwe services. 

Totstandkoming ranglijst
De verschillende services worden in een bepaalde ranglijst getoond. Aan de volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag:

 • Bestelgemak
 • Betaalmogelijkheden
 • Bezorgmogelijkheden
 • Keuze in menu’s en dieetmaaltijden
 • Prijs
 • Herkomst ingrediënten
 • Andere services die worden aangeboden 

Hoe verdienen wij met het vergelijken van maaltijdservices?
Wanneer u via onze website een proefpakket aanvraagt dan ontvangen wij hiervoor mogelijk een eenmalige provisie. Dat geldt alleen voor de leveranciers waar wij een directe samenwerking mee hebben, en waarvoor u een proefpakket kunt aanvragen op onze website. Op dit moment hebben wij een dergelijke samenwerking met  Uitgekookt, Vers Aan Tafel en Mealhero. Wanneer u via onze website doorklikt naar een andere leverancier en daar een bestelling plaatst ontvangen wij daarvoor geen vergoeding. 

Hoe volledig is onze vergelijking?
Wij doen ons best om alle grote landelijke aanbieders weer te geven. Het kan zijn dat een bepaalde leverancier niet zichtbaar is op de website. De reden hiervan kan zijn dat deze partij dit expliciet niet wil of omdat wij niet op de hoogte zijn van het bestaan van deze leverancier. Suggesties en aanvullingen kunt u naar ons mailen. 

Advertenties
Op Maaltijdbutler.nl worden advertenties van onze partners getoond. Wij proberen zo duidelijk mogelijk aan te geven wanneer iets om een advertentie gaat. Op dit moment tonen wij advertenties van de volgende adverteerder(s).

 • Uitgekookt
 • Vers Aan Tafel
 • Mealhero

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 5 juli 2021