Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Ridderkerk

Online bestellen bij een maaltijdservice in Ridderkerk? Via de Maaltijdbutler zoek je naar de de allerbeste dienstverleners in de buurt. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel het lekkerste eten simpel online. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Handig voor ouderen (bijvoorbeeld tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul het bovenstaande formulier in, en wij sturen jou de beste maaltijdservices in je mailbox. Je vindt hieronder ook alle belangrijke lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Ridderkerk.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Ridderkerk gekozen

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en hebben een bezorgservice in de omgeving Ridderkerk. Waarom zou ik hier bestellen? Een gevarieerd menu en zeer professionele bezorgdiensten. In deze buurt zien we ook meer en meer lokaal-georiënteerde leveranciers. Maak eens kennis met deze lokaal-georiënteerde verstrekkers. Bijvoorbeeld eetwinkels en soms senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice met name voor gezinnen en ouderen in Ridderkerk. De klant staat hier 100% centraal, en betaalbare gerechten. Selecteer een van de verstrekkers voor alle (praktische) gegevens en begin met je bestelling. Kies bijv. Varkensfilet in jus met koolraap. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Doornenburg.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Ridderkerk


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Ridderkerk

  Steeds meer ouderen maken gebruik van een maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar gerecht als Klapstuk met hutspot kost amper moeite, en is super lekker. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor tweeverdieners die vaak maar weinig tijd hebben. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat zo op tafel, smullen maar. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Nasi sate en verse Gehakt in jus shop je tegenwoordig ook bij supers als Emte of PLUS. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Zakelijke relaties zijn voorstanders van verse gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Ridderkerk is vaak niet duur en wordt vaak gratis bij bedrijven bezorgd. Het assortiment is enorm. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is een bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De plates zoals Aardappelpuree zijn van hoge kwaliteit. Het resulteert in maximale productiviteit. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Ridderkerk? Vul het onderstaande formulier in, en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Merselo.