Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Dieetmaaltijden aan huis

Op zoek naar een maaltijdservice die rekening houdt met uw dieet of voedingsgewoonten? De Nederlandse maaltijdservices houden steeds beter rekening met verschillende diëten. Van zoutarm tot aan glutenvrij, en van gemalen tot aan lactose-beperkt: er is tegenwoordig ontzettend veel mogelijk. Maar hoe vind ik een aanbieder die specifiek rekening houdt met mijn wensen en behoeften? Maaltijdbutler.nl zoekt uit waar u het beste terecht kunt in uw situatie. Want iedereen moet kunnen genieten van verse en lekkere gerechten aan huis.

  • Veel ouderen eten volgens een bepaald dieet
  • Vaak gaat het om gezondheidsredenen
  • Zoutarm, eiwitrijk, gemalen of gluten/lactosevrij zijn veel voorkomende wensen
  • Ook maaltijden geschikt voor mensen met diabetes zijn mogelijk
  • Aanbieders houden tegenwoordig steeds beter rekening mee met individuele wensen
  • Goed om te weten: de meeste koelverse maaltijden bevatten standaard weinig zout, kunstmatige toevoegingen en zijn vet- en natriumbeperkt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Een maaltijdservice die rekening houdt met uw dieet

Naarmate we ouder worden kan het zijn dat we beter moeten letten op onze voeding. Het is dan prettig wanneer uw maaltijdservice daar rekening mee houdt. En gelukkig is dat steeds meer het geval! De aanbieders in de bovenstaande vergelijker houden stuk voor stuk rekening met verschillende diëten en voorkeuren. Kies een van de leveranciers voor meer informatie over het aanbod.

Zoutarme maaltijden
Zoekt u een leverancier met maaltijden die weinig zout bevatten? Bijvoorbeeld vanwege diabetes of een hoge bloeddruk? Bij de meeste koelverse aanbieders is het al zo dat maaltijen standaard worden bezorgd met heel weinig zout. Op onze zoutarme pagina kunt u hier meer over lezen.

Eiwitrijke maaltijden
Eiwitten zijn belangrijk om het lichaam sterk te houden. Dit kan belangrijk zijn na een ziekenhuisopname of tijdens een periode dat u minder eetlust heeft. Ga naar onze eiwitrijke pagina voor alle informatie!

Gemalen maaltijden
Moeite met slikken en/of kauwen? Dan kunnen de gemalen maaltijden uitkomst bieden! Hierin zijn diverse mogelijkheden: vis, vlees of ander specifiek zacht voedsel. Zelfs een Hollandse Stamppot is tegenwoordig mogelijk! Op onze pagina over gemalen voeding leest u er alles over!

Glutenvrije maaltijden
Wanneer u te maken hebt met coeliakie of een glutenintolerantie, dan is het belangrijk dat uw voeding hierop wordt aangepast. Verschillende leveranciers bieden houden hier rekening mee. Maaltijden met aardappelen en rijst zijn geen probleem, maar tarwe, rogge en gerst dienen absoluut voorkomen te worden. Zie onze pagina met glutenvrije maaltijden voor meer info!

Lactosevrije maaltijden
Heeft u problemen met voeding dat lactose bevat? In dat geval spreken we van lactoseintolerantie. Producten als melk, verschillende kazen en yoghurt dienen dan gemeden te worden. Op onze pagina met lactosevrije maaltijden vind u meer informatie over het aanbod.

Koolhydraatarme maaltijden
Heeft u de voorkeur voor gerechten met weinig koolhydraten? Verschillende aanbieders houden hier rekening mee, en bieden speciale koolhydraatarme maaltijden. Klik door om het aanbod en de verschillende aanbiedingen te bekijken.

Vetarme maaltijden
De meeste koelverse maaltijden bevatten tegenwoordig al heel weinig vet. Weten welke leveranciers daaronder vallen? En direct kennismaken met de beste aanbieders van vetarme maaltijden? Klik door voor alle informatie.

Natriumarme maaltijden
Net zoals koelverse maaltijden weinig vet bevatten, zijn deze tegenwoordig ook zeer natriumarm. Handig wanneer u bewust let op de inname van natrium (zout). Ga naar de pagina met natriumarme maaltijden voor meer informatie en opties bij u in de buurt.

Diabetes maaltijden
Heeft u te maken met diabetes? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk voeding is voor uw gezondheid. Gelukkig staat u er niet alleen voor, en kunt u profiteren van de vele diabetes maaltijden die tegenwoordig worden aangeboden!