Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Delft

Kennismaken met een maaltijdservice in Delft? Met behulp van Maaltijdbutler.nl maak je kennis met de best gewaardeerde aanbieders in de buurt. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Handig voor ouderen (denk aan tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul het bovenstaande formulier in, en jij ontvangt een overzicht met de beste maaltijden. Hieronder tref je ook een overzicht met alle leveranciers van warme maaltijden in Delft.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Delft gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Zij werken door heel Nederland en bezorgen in een groot deel van de gemeente Delft. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en zeer professionele bezorgdiensten. Rondom deze plaats ontdekken we ook de nodige kleinschalige leveranciers. Bekijk hieronder de minder grote leveranciers. Je kunt hier denken aan delicatessenzaken en/of cateraars met een gezonde verantwoorde bezorgservice toegespitst op mensen in Delft. De service is hier top, en normaal geprijsde gerechten. Pik een van de organisaties voor alle (praktische) gegevens en bestel bijvoorbeeld een portie Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Overberg.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Delft


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Delft

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar menu zoals Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie is lekker en kost amper moeite. Er zijn een aantal opties.

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Het eten wordt gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijd: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Handig voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Biefstuk en smakelijke Raapstelen stamppot met beenham koop je op dit moment ook bij winkels van Emte en Lidl. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is de maaltijdservice ideaal. Zakelijke relaties houden van gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Delft is vaak niet duur en kan (warm) bezorgd worden. Het assortiment is enorm. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Ook aan servies en bestek wordt gedacht.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Vers eten met bijv. Witlofschotel zijn gevarieerd en kwalitatief. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En de afwas wordt voor je gedaan. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Delft? Vul het formulier in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Zwartebroek.