Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Rijswijk

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Rijswijk? Met Maaltijdbutler.nl achterhaal je de allerbeste dienstverleners in jouw plaats. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel de beste gerechten via internet. Gratis en snel thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Reageer via het formulier hierboven en wij sturen jou een overzicht met de beste maaltijden. Of bekijk hieronder direct de lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Rijswijk.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Rijswijk gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Stuk voor stuk grote organisaties, en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Rijswijk. Wat maakt hen zo speciaal? Verse en ambachtelijke gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt kun je ook terecht bij de nodige lokale organisaties. Onderstaand een aantal minder grote aanbieders. Hier bedoelen wij slagerijen of zorgaanbieders met een verse warme bezorgservice met name voor senioren en jongeren in Rijswijk. De service is hier top, en betaalbare gerechten. Klik op een van de organisaties voor alle (praktische) gegevens en start met het bestellen van o.a. Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Driezum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Rijswijk


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Rijswijk

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Bloemkool met runderlap en aardappelen is dan ronduit ideaal. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Vers klaargemaakt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Een trend bij jonge families
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Een uitkomst voor families met weinig tijd (veel verplichtingen). Een paar minuten in de magnetron. En de smaak is er niet minder om. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Gehaktbal en smakelijke Varkenslapje in jus koop je vaak ook bij supermarkten als Spar en Hoogvliet. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Zakelijke relaties houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Rijswijk is een voordelige oplossing en wordt (gratis) bezorgd. Het assortiment is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Gerechten kunnen op kantoor genuttigd worden.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Ambachtelijk eten met Varkensfilet vallen altijd in de smaak. Nergens meer omkijken naar. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Rijswijk? Reageer via het formulier hieronder en we sturen jou de beste leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Midwolde.