Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Leiden

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Leiden? Via maaltijdbutler.nl vind je de meest populaire verstrekkers bij jou in de regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel de beste gerechten via internet. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Vul het bovenstaande formulier in, en je krijgt meteen de beste bedrijven in de omgeving. Je vindt hieronder ook alle belangrijke lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Leiden.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Leiden gevonden

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Zij werken door heel Nederland en leveren ook in de omgeving van Leiden. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en altijd bezorging aan huis. In deze buurt kan je ook terecht bij een aantal plaatselijke leveranciers. Maak kennis met deze regionale dienstverleners. Dit zijn bakkerijen of juist ouderenorganisaties met een verse warme bezorgservice speciaal voor gezinnen en ouderen in Leiden. De klant staat hier 100% centraal, en schappelijke prijzen. Klik op een van de aanbieders voor meer informatie en koop onder andere lekkere Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Wiuwert.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Leiden


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Leiden

  Met name ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Braadworst in jus is zo opgewarmd. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Helemaal vers bereid, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijden: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Ideaal voor gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Beenham of een lekkere Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst liggen soms ook in de schappen van de supers Albert Heijn of PLUS. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Klanten willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Leiden is een voordelige oplossing en kan aan kantoor geleverd worden. De keuze is groot. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • De maaltijden kunnen maandelijks betaald worden.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is zo’n bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De gerechten zoals Kalkoenfilet zijn wisselend en gezond. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Leiden? Laat je gegevens achter en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Griendtsveen.