Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Zoetermeer

Gebruik maken van een maaltijdservice in Zoetermeer? Met behulp van Maaltijdbutler.nl vind je de beste verstrekkers in de buurt. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel het lekkerste eten simpel online. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Een geweldige service voor senioren (tafeltje dekje kennen we al jaren). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Reageer via het formulier hierboven en wij sturen jou de te topspelers in jouw woonplaats. Je vindt hieronder ook alle belangrijke verstrekkers van warme maaltijden in Zoetermeer.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Zoetermeer geselecteerd

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en leveren ook in de omgeving van Zoetermeer. Waarom zou ik hier bestellen? Een prima assortiment en altijd bezorging aan huis. In deze buurt treffen we ook tal van plaatselijke bedrijven. Maak eens kennis met deze lokale bedrijven. Je kunt hier denken aan eetwinkels en thuiszorg services met een zelfstandige bezorgservice gericht op particulieren en bedrijven in Zoetermeer. Hier profiteer je van de beste service, en normaal geprijsde gerechten. Klik op een van de aanbieders voor alle (praktische) gegevens en koop onder andere lekkere Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook. Lees ook meer over Maaltijdservice Lierderholthuis.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Zoetermeer


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Zoetermeer

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Kip, worteltjes, aardappelpuree is zo opgewarmd. Welk type maaltijd past bij mij?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Deze gerechten plaats je in de vriezer, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Handig voor tweeverdieners met een drukke agenda (hobbies). Een paar minuten in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Cordon bleu of heerlijke Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus koop je vaak ook bij supermarkten als Boni en Vomar. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt is een maaltijdservice interessant. Klanten zijn voorstanders van verse gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Zoetermeer is een voordelige oplossing en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Bezorging ook ’s avonds laat en in het weekend.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is zo’n bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Ambachtelijk eten met Hutspot zijn van hoge kwaliteit. Je hoeft verder nergens op te letten. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Vraag ook naar mogelijkheden voor servies. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Zoetermeer? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Ter Aar.