Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Wassenaar

Op zoek naar een maaltijdservice in Wassenaar? Door middel van onze Maaltijdbutler zoek je naar de de meest kwalitatieve bedrijven in jouw plaats. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel alles online, of telefonisch. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en je ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Of bekijk hieronder direct de leveranciers van warme maaltijden in Wassenaar.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Wassenaar geselecteerd

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Deze zijn landelijk actief en hebben een bezorgservice in de omgeving Wassenaar. Waarom kiezen voor deze partijen? 100% verse en overheerlijke gerechten en wekelijkse bezorging aan huis. In deze buurt zien we ook meer en meer lokale leveranciers. Ontdek nu deze lokale verstrekkers. Het gaat hier om slagerijen of ouderenorganisaties met een professionele bezorgservice toegespitst op inwoners van Wassenaar. Altijd de beste service, en betaalbare gerechten. Kies een van de verstrekkers voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Pompoensoep met vermicelli. Lees ook meer over Maaltijdservice It Heidenskip.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Wassenaar


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Wassenaar

  Ouderen zijn de belangrijkste gebruikers van de maaltijdservice. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Een kant-en-klaar menu zoals Risotto, roomsaus boschampignons, kip hoef je alleen maar even op te warmen. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Helemaal vers bereid, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Ideaal voor jonge gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Een paar minuten in de magnetron. En de smaak is er niet minder om. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Groenteburger of heerlijke Tomatensoep met prei vg vind je ook bij supermarkten als Spar en Emté. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Klanten houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Wassenaar hoeft niet duur te zijn en wordt (gratis) bezorgd. Het assortiment is enorm. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • 1 overzichtelijke factuur aan het einde van de maand.

  Bij vergaderingen en meetings is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De plates zoals Bruine bonen vallen altijd in de smaak. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Wassenaar? Vul het formulier in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Scheemda.