Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Gorinchem

Op zoek naar een maaltijdservice in Gorinchem? Met Maaltijdbutler.nl vergelijk je de best gewaardeerde verstrekkers in jouw regio. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel de lekkerste gerechten online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (denk aan tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Hierboven staat een formulier, vul het in en jij ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Je vindt hieronder ook alle belangrijke leveranciers van warme maaltijden in Gorinchem.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Gorinchem uitgezocht

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Zij werken door heel Nederland en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Gorinchem. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een prima assortiment en perfecte thuisbezorging. In deze regio kan je ook terecht bij een aantal kleinschalige dienstverleners. Ontdek nu deze regionale aanbieders. Je kunt hier denken aan speciaalzaken of stichtingen met een professionele bezorgservice gericht op particulieren en bedrijven in Gorinchem. De service is hier top, en hier vind je betaalbare gerechten. Klik op een van de verstrekkers voor uitvoerige info en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Sonnega.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Gorinchem


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Gorinchem

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree is zo opgewarmd. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Direct vanuit de keuken warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Vers klaargemaakt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Ideaal voor tweeverdieners waarbij er altijd tijd tekort is. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Pompoensoep of heerlijke Stamppot andijvie koop je vaak ook bij supermarkten als Deen of Emté. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Medewerkers zijn voorstanders van verse gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Gorinchem scheelt in de kosten en wordt (gratis) bezorgd. De keuze is groot. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Afrekenen via iDeal of automatische incasso met BTW factuur.

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De plates zoals Kip Piri Piri zijn wisselend en gezond. Je hoeft verder nergens op te letten. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Gorinchem? Laat je gegevens achter en ontvang de beste mogelijkheden. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Breezanddijk.