Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Zwijndrecht

Gebruik maken van een maaltijdservice in Zwijndrecht? Met Maaltijdbutler.nl vergelijk je de populairste services in de buurt. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel de lekkerste gerechten online. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (het welbekende tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul je gegevens in, en wij bieden jou een helder overzicht in de mail. Verderop vind je ook onze lijst met alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Zwijndrecht.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Zwijndrecht gekozen

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Deze zijn al jaren actief en leveren ook in de omgeving van Zwijndrecht. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Gewoon goede gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. In deze regio bestel je ook bij een aantal plaatselijke leveranciers. Hieronder een overzicht met kleinschalige aanbieders. Hier bedoelen wij slagerijen en ook ouderenorganisaties met een zelfstandige bezorgservice met name voor gezinnen en ouderen in Zwijndrecht. Hier staat service hoog in het vaandel, en normaal geprijsde gerechten. Klik op een van de organisaties voor uitgebreide informatie en begin met je bestelling. Kies bijv. Spareribs met patat en salade. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Lottum.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Zwijndrecht


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Zwijndrecht

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Kant-en-klaar eten zoals Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree staat binnen mum van tijd op tafel. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Vers bereid, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Praktisch voor tweeverdieners waarbij er altijd tijd tekort is. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Tortellini en smakelijke Blinde vink in jus, rode bietjes en gekruide aardappelpartjes vind je ook bij supermarkten als COOP en PLUS. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor kantoren / vergaderingen maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Personeelsleden houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Zwijndrecht is relatief goedkoop en kan aan kantoor geleverd worden. De keuze is groot. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Vandaag besteld is dezelfde dag geleverd.
  • Afrekenen via iDeal of automatische incasso met BTW factuur.

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. De plates zoals Forel zijn wisselend en gezond. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Soms kan ook servies worden geleverd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Zwijndrecht? Vul het formulier in, en ontvang een overzichtje met leveranciers. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Tolbert.