Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Schiedam

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Schiedam? Met Maaltijdbutler.nl vind je de voornaamste organisaties in de buurt. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel je eerste gerechten snel online. Gratis en snel thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (de tafeltje dekje service). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Laat je gegevens achter, en je krijgt meteen de te topspelers in jouw woonplaats. Je vindt hieronder ook alle belangrijke lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Schiedam.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Schiedam gevonden

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Deze zijn landelijk actief en hebben een bezorgservice in de omgeving Schiedam. Wat maakt hen zo speciaal? Een veelzijdige menukaart en uitstekende bezorging. In deze buurt heb je ook de keuze uit een aantal lokaal-georiënteerde aanbieders. Hieronder een overzicht met minder grote organisaties. Je kunt hier denken aan delicatessenzaken en thuiszorg services met een zelfstandige bezorgservice gericht op gezinnen en ouderen in Schiedam. Zij onderscheiden zich met een prima service, en aantrekkelijke prijzen. Kies een van de aanbieders voor meer details en begin met je bestelling. Kies bijv. Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Emmeloord.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Schiedam


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Schiedam

  Ouderen zijn de belangrijkste gebruikers van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Kipdrumsticks, kerriekool en gekruide aardappelblokjes is dan ronduit ideaal. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Maximaal een week te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Een trend bij jonge families
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. Ook kinderen zijn dol op de maaltijden. Ideaal voor tweeverdieners met weinig tijd (veel verplichtingen). Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Een mooie tijdbesparing. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Kippensoep of een lekkere Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Emte en PLUS. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Klanten houden van gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Schiedam hoeft niet duur te zijn en wordt op kantoor geleverd. Het assortiment is enorm. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Flexibele en snelle bezorging.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Warme gerechten met o.a. Kruudmoes voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je hoeft verder nergens op te letten. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Schiedam? Vul het formulier in, en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Nieuwebrug.