Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Nissewaard

Onderzoekt u de mogelijkheden van de maaltijdservice in Nissewaard? Een gevarieerde en gezonde maaltijd is noodzakelijk voor een vitaal en gezond lijf. Dit geldt bovenal voor bejaarden en ouderen. Voor deze doelgroep is het soms lastig om zelf elke dag in de keuken te staan. Als dit het geval is, dan kunt u zich aanmelden bij de maaltijdservice voor senioren: voedzame en gevarieerde maaltijden laten bezorgen die alleen maar even de magnetron in hoeven. Aan de hand van deze website treft u een overzicht met de lekkerste en meest gezonde warme maaltijden in Nissewaard. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en bestel meteen een voordelig proefpakket met lekkere menu’s als Rookworst met rijk gevulde erwtensoep en Lam masala, aardappelen, kouseband, roti koek. Snel en kosteloos thuisbezorgd. Op onze vergelijker komen wij met alle benodigde informatie over de herkomst van de menu’s, tafeltje dekje, welke leveranciers er allemaal zijn, actuele prijzen, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en nuttige informatie over hulp bij eten en drinken waaronder subsidies.

 • De lekkerste verse gezonde maaltijden bezorgd.
 • Vers van het land op uw bord.
 • Zonder kunstmatige toevoegingen.
 • Bestellen via telefoon, online of menulijst.
 • Ruim aanbod met dieetmaaltijden.
 • Een vast gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen maart 2023
ProvincieZuid-Holland
GemeenteNissewaard
Postcode3214
Website gemeentewww.nissewaard.nl
Recept tip:Macaroni met kaas
Gemiddelde kosten€6,60

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Nissewaard

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Het lastige is, zelf naar de supermarkt gaan en koken van maaltijden is niet altijd mogelijk. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: iedere dag een maaltijd op tafel met alle belangrijke voedingsstoffen aan huis bezorgd. Gerechten zoals (Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden) en (Nasi goreng, quorn, satésaus) kunt u snel opwarmen in een simpele magnetron of oven. Zonder gedoe een uitgebalanceerde klaarzetten. Met ingrediënten vers van het land, zonder kunstmatige toevoegingen en doorgaans met minimaal 200 gram groente. De Schijf van Vijf is hierbij de leidraad. Gewoonlijk aan huis geleverd door een gespecialiseerde cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. We onderscheiden verschillende soorten maaltijden. Onderstaand volgt meer informatie over goedkope kant-en-klare maaltijden in Nissewaard voor senioren en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden vers bereid met dagverse producten. Daarna wordt het teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Deze menu’s zijn rond de 5 – 7 dagen te bewaren in de koelkast. Eventueel kunt u het invriezen. U levert dan wel in op o.a. versheid, smaak en reuk. De belangrijkste motieven om hiervoor te gaan zijn verse en seizoensgebonden ingrediënten en dat er veel variatie in de gerechten is. Onthoud daarbij wel dat u het binnen een week moet consumeren en dat het duurder is dan een supermarkt maaltijd.

 • Met ingrediënten vers van het land.
 • In trek vanwege optimale smaak en textuur, lekkere verse groenten , weinig zout en geen ongezonde toevoegingen.
 • Per week een wisselend aanbod (naar het seizoen) voor maaltijden bestellen in Nissewaard.
 • Asperge beenhamschotel met kip voor €6,60.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vanuit de keuken geshockfreezed. Smaak en voedingswaarden blijven zo goed mogelijk behouden. Ze zijn populair door de goede houdbaarheid en het feit dat je meerdere maaltijden op voorraad kan houden. Wekelijks een bezorger aan de deur hoeft doorgaans niet, en u hebt altijd voldoende eten achter de hand. Gewoonlijk is vriesvers voordeliger dan de dag- en koelverse varianten.

 • Diepvriesmaaltijden worden geshockfreezed en direct klaargemaakt voor verzending.
 • Kies je voor vriesvers, dan kies je voor de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de lagere onkosten.
 • In de basis kunt u kiezen uit zo’n 60 vaste menu’s.
 • Broccoli rollade schotel voor €4,05.

Tafeltje dekje Nissewaard: warme maaltijd bezorgen

Begint het opwarmen van gerechten ingewikkeld te worden? Hiervoor is tafeltje-dek-je in Nissewaard een prachtig hulpmiddel. Het betreft maaltijden die warm geleverd worden bij bejaarden of andere zwakke doelgroepen. Zij kunnen direct aanschuiven. De bekende aanbieders zoals Vers aan tafel hebben daarvoor minder mogelijkheden. Warm eten aan huis bezorgd wordt doorgaans verzorgd door daarop ingerichte plaatselijke organisaties. Om het betaalbaar te houden wordt het bezorgd door vrijwilligers. Via de gemeente (www.nissewaard.nl) doorzoekt u het aanbod in uw eigen regio.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Nissewaard.
 • De oplossing voor senioren die niet kunnen of willen koken.
 • Er hoeft niets meer opgewarmd te worden.
 • Bijna altijd geregeld door regionale keukens een lokale zorginstelling, of stichting welzijn Nissewaard.
 • Ruime keuze met o.a. Varkenssaucijs, rode bieten, aardappelpuree + Gehaktballetjes in satésaus, vanaf ongeveer €7,00, met gratis bezorging.

Voedzame maaltijden voor ouderen laten bezorgen

Gevarieerde en gezonde maaltijden vanaf €5,30

maaltijdservice-nissewaard

De top-maaltijdservice bedrijven in Nissewaard vergelijken

Er bestaan diverse organisaties die eten aan huis bezorgen. Welk van deze leveranciers past goed bij mijn omstandigheden? Denk eerst na over het soort maaltijd dat u wenst en wat uw wekelijkse budget is. Bijgaand checkt u relevante landelijke bezorgdiensten die de gezondste verse maaltijden aan huis in Nissewaard voor senioren bezorgen. Per maaltijdbezorger vergelijkt u de propositie (diepvries, koelvers of tafeltje dekje), het aantal maaltijden waar men uit kan kiezen en wat de kosten zijn. Bij verschillende bedrijven kunt u direct een goedkoop proefpakket aanvragen.

Keuzehulp: Vergeet hier niet op te letten
Zodra u zich aan het oriënteren bent naar een professionele bezorgdienst van verse maaltijden moet u kritisch kijken naar een aantal punten. In de lijst hieronder komen wij met meerdere criteria die meegenomen moeten worden voor het achterhalen van de beste maaltijdservice aan huis in Nissewaard.

 • Type maaltijden: Kies ik voor koelvers/dagvers/vriesvers of warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Menulijst: is er wekelijks een wisselend menu, en hoeveel gerechten?
 • Opties voor bestellen: via welke manieren kan ik een bestelling doen? Met een bestellijst, via internet of telefonisch?
 • Aflevermomenten: op welke tijdstippen kan ik een bezorger verwachten? Is er een vaste bezorger?
 • Betaalwijze: hoe gaat de betaling in z’n werk? Machtig ik hen voor automatische incasso en kan ik ook pinnen of contant betalen?
 • Klantenservice: waar kan ik terecht in het geval van een klacht of suggestie?
 • Beoordelingen: vraag vrienden en familie naar hun ervaringen en bezoek een review site zoals custorate.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: altijd met 200 gram groenten, gewoon heel lekker.
 2. Apetito: verschillende dieetmaaltijden, geen contracten.
 3. Mealhero: met handige en unieke verpakking, geen afnameverplichtingen.
 4. Vers aan Tafel: uitsluitend gebruik van pure ingrediënten, gezond en gevarieerd.
 5. Maaltijdservice.nl: samenwerking met PostNL, razendsnel op tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële maaltijdbezorging lokaal
In onze vergelijker leest u nuttige informatie over de grote landelijke speler. Het prettige hierbij is het uitgebreide aanbod, de thuisbezorging en een uitstekende klantenservice. Ook in uw eigen buurt zijn er mogelijk prima cateringbedrijven, restaurants of zorginstellingen die bezig zijn met het klaarmaken en/of het bezorgen van maaltijden aan huis bij bejaarden en kwetsbare mensen. Wellicht bieden zij ook tafeltje dekje aan (warme bezorging). Een aantal van deze mogelijke lokale adressen vindt u in de bijgaande tabel. Informeer eventueel bij deze bedrijven of dit mogelijk is voor u. Suggesties? Neem contact op met onze klantenservice.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Edwin van den AkkerHadewychplaats 843207 KGSpijkenisse
SPAR express Spijkenisse ZuidHartelweg Zuid 23202 LASpijkenisse
Zorgservice thuizTheemsweg 733201 LTSpijkenisse
Argos Zorggroep Geriatrisch – Centrum Breede VlietSchakelweg 1623192 JPHoogvliet Rotterdam

Dieetmaaltijden thuis laten bezorgen

Juist voor ouderen is voeding zeer belangrijk. Misschien vanwege een allergie, lichamelijke klachten of om weer op gewicht te komen. De bekende aanbieders leggen zich steeds meer toe op meerdere diëten. Van koolhydraatarm tot en met vegetarisch: het is allemaal verkrijgbaar. In het blok hieronder bekijkt u een lijst met een aantal dieetmaaltijden in Nissewaard.

Dieetmaaltijden die u kunt kiezen

 • Vegetarisch: de lekkerste menu’s met heerlijke vleesvervangers.
 • Glutenvrij: ideaal voor ouderen met een glutengevoeligheid.
 • Lactosevrij- en beperkt: iedere week maaltijden aan huis zonder melkproducten.
 • Gemalen: als u moeite heeft met het eten van de maaltijd. De vloeibare maaltijd is volledig glad, zonder stukjes.
 • Zoutarm: aangeraden bij o.a. een hoge bloeddruk. Wordt soms ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: nadruk ligt op het vermijden van bewerkte koolhydraten en suikers.
 • Eiwitrijk: eiwitrijk eten is een bron van energie en de bouwstof voor het lichaam.
 • Biologische maaltijdservice: zo natuurlijk mogelijk tot stand gekomen gerechten.

De gezondste maaltijdservice voor senioren

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en gratis laten bezorgen

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen verdienteen verantwoorde maaltijd bomvol groenten, eiwitten en goede vetten. Het draagt bij aan een energiek en vitaal lichaam. Steeds meer ouderen en mensen met een chronische ziekte zijn niet in staat om hun eigen maaltijd klaar te maken. Subsidie maaltijdvoorziening Nissewaard of maaltijdondersteuning is dan soms noodzakelijk. Gelukkig zijn er een aantal zaken waar u aanspraak op kunt doen.

Bijzondere bijstand en speciaal tarief (korting)
Senioren en chronisch zieken die met weinig rond moeten komen hebben soms de mogelijkheid met korting te bestellen. Het kan ook zijn dat hiervoor een speciale subsidie is. Speciale kortingspassen worden verstrekt aan de zwakke doelgroepen. In het algemeen kunt u dan niet uit meerdere aanbieders kiezen. Als u voldoet aan bepaalde eisen is er ook bijzondere bijstand: een tegemoetkoming in noodzakelijke kosten. Voor deze regeling kijkt men naar uw eigen draagkracht. Via portalen van de gemeente www.nissewaard.nl kan men verdere details verkrijgen.

Maaltijdondersteuning via de WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning kan in veel situaties een uitkomst bieden. Neem nou de situaties waarin zelfstandig koken of naar de winkel niet meer kan of als zelfstandig eten niet meer lukt of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gerealiseerd vanuit de de WMO (Wet langdurige zorg), de Zvw (zorgverzekeringswet) en de Wlz (wet langdurige zorg) voor maaltijden bezorgen in Nissewaard.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Door de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning wil de gemeente Nissewaard mensen met een (lichamelijke) beperking en oudere mensen ondersteunen om verantwoord en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Bewoners van de provincie Zuid-Holland worden geholpen via het WMO-loket zodra er extra ondersteuning noodzakelijk is. Men onderscheidt algemene- en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen zijn vrij toegankelijke diensten, activiteiten of zaken. O.a. een boodschappendienst en (warme) maaltijden aan huis. Een maatwerkvoorziening is afgestemd op de individuele situatie. O.a. hulp en ondersteuning tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Cliënten met een WLZ-indicatie kunnen gebruik maken van de Wet langdurige zorg. Ondersteuning zoals bijvoorbeeld klaarmaken van de maaltijd valt binnen de leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Dus zowel in een instelling als thuis, bij een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz als men in een instelling woont of een volledig pakket thuis (vpt) heeft. Vraag de thuiszorgleverancier naar meer informatie. Soms kunt u terecht bij uw zorgverzekering voor extra zorg of ondersteuning. Een wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor hulp bij de maaltijden.

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor ouderen?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €5,30 – €5,95. De kosten zijn afhankelijk van de versheid van de maaltijd, of u een kleine of grote portie neemt en het aantal leveringen. Een diepvriesmaaltijd is beschikbaar vanaf €4,55, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €5,85 en tafeltje dekje is al mogelijk vanaf €6,85 (thuis geleverd). Flink wat bezorgdiensten bieden een proefpakket aan. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in Nissewaard kopen. Denk aan 4 maaltijden voor €15.

Ga ik een abonnement aan?
Nee, u sluit een flexibel lidmaatschap af zonder verplichtingen. U bepaalt elke week welke- en hoeveel gerechten aan huis worden bezorgd. Bestellen kan meestal online, telefonisch of soms met een bestellijst. Normaal gesproken kiezen bedrijven voor een automatische incasso. Zodoende worden uw volgende bestellingen automatisch betaald. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Waar en op welke tijd wordt een maaltijd bezorgd?
Dat loopt uiteen per bezorgdienst en per regio. Het gros van de maaltijdvoorzieningen werken met een eigen bezorgservice. Op basis daarvan kunnen ze met maximale versheid in Nissewaard eten bezorgen. Na het proefpakket wordt u meestal op een vaste bezorgdag gezet. Wanneer u kiest voor tafeltje dekje bezorgt men elke dag. Dagverse maaltijden komen vaak 2 keer in de week. Diepvries kan ook eens in de 2 of 3 weken, mits u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe werkt het opwarmen van de maaltijden?
Het opwarmen van het eten kan op 3 manieren. In de magnetron is de maaltijd snel klaar. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en verwarm het gedurende 7 minuten op 600 watt. Wilt u 2 gerechten tegelijk opwarmen? Dan duurt dit vaak iets langer. Tevens kunt u kiezen voor de oven: stel de temperatuur van de oven in op 130 graden en plaatst de maaltijd er zo’n 25 minuten in. Tenslotte is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op het etiket staan de exacte instructies vermeld. Wijk daar niet te veel van af!

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Hekelingen
 • Geervliet
 • Simonshaven
 • Zuidland
 • Abbenbroek
 • Heenvliet
 • Oudenhoorn
 • Spijkenisse