Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijden zakelijk bestellen

Regelmatig krijgen wij de vraag of je ook maaltijden zakelijk kunt bestellen. Dat is zeker mogelijk. Een maaltijdservice is de hippere variant van tafeltje dekje. Daar waar er vroeger vooral gefocust werd op ouderen / senioren zijn nu ook gezinnen met jonge kinderen en zakelijke klanten toegevoegd aan de doelgroep. Een voorbeeld daarvan zijn natuurlijk de overwerkmaaltijden, maar ook catering en reguliere bedrijfslunches en bedrijfsdiners. Op deze pagina lees je meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende voordelen voor business klanten.

Waarom maaltijden op de zaak bezorgen

Het grootte voordeel voor zakelijke klanten is natuurlijk dat alles uit handen wordt genomen. Een bedrijfskantine runnen kost veel tijd. Zeker voor kleinere bedrijven die geen kantine hebben kan het faciliteren van een maaltijd soms ingewikkeld en kostbaarder zijn. Het kost veel tijd en het regelwerk moet wekelijks opnieuw gebeuren. Een maaltijdservice kan echter alles uit handen nemen. Met verse maaltijden die op de zaak opgewarmd kunnen worden grijp je nooit meer mis. Gewoon zorgen voor goede koelfaciliteiten (vriezer of koelkast) en magnetron of oven om de maaltijden op te warmen. Zelfs warme bezorging is mogelijk. Hieronder lees je nog enkele pluspunten:

Voordelen voor bedrijven

  • Geen dure abonnementskosten of kantinekosten
  • Alleen betalen wat je gebruikt / afneemt
  • Alles op 1 factuur, per week of maand betaald
  • 1 aanspreekpunt voor alles rondom maaltijden op de zaak
  • Ook voor feestjes en evenementen geschikt
  • Geen grote voorraad maar wekelijks verse levering
  • Voor zowel kleine bedrijven als grotere ondernemingen
  • Ook voor (tijdelijke) projecten op locatie

Het belang van een gezonde maaltijd voor werknemers

Het is erg belangrijk dat medewerkers goed eten tijdens het werk. Zeker wanneer ze ’s middags beginnen en tot laat in de avond doorwerken. Zowel mensen die op een kantoor werkzaam zijn als in een fabriek of in de bouw. Een goede maaltijd zorgt voor een betere productiviteit. Daar wordt uiteindelijk iedereen beter van. Door een gezond gerecht aan te bieden voorkom je dat medewerkers naar een snackbar of ongezond restaurant gaan. Daarnaast zit je niet met het probleem van losse bonnetjes voor eten die vergoed moeten worden. Met het oog op de BTW en administratie biedt dit ook vele voordelen.