Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Gouda

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Gouda? Met onze Maaltijdbutler vind je de meest kwalitatieve aanbieders in jouw plaats. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel je eerste gerechten snel online. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Een geweldige service voor senioren (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul het formulier in, en wij bieden jou met de top-aanbieders in de regio. Of bekijk hieronder direct de organisaties die zich richten op warme maaltijden in Gouda.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Gouda gekozen

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en hebben een bezorgservice in de omgeving Gouda. Wat maakt hen zo speciaal? Veel gezonde producten en handige betrouwbare bezorging. Rondom deze plaats bestel je ook bij een aantal regionale bedrijven. Maak eens kennis met deze plaatselijke aanbieders. Je kunt hier denken aan delicatessenzaken of thuiszorg services met een professionele bezorgservice gericht op gezinnen en ouderen in Gouda. Altijd de beste service, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de verstrekkers voor alle (praktische) gegevens en bestel bijvoorbeeld een portie Groentensoep met gehaktballen. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Spanbroek.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Gouda


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Gouda

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Speklapjes met jus en preistamppot hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Vers bereid, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Deze gerechten plaats je in de vriezer, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Een trend bij jonge families
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Ideaal voor drukke gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Varkenslapje en verse Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Aldi en PLUS. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt zijn maaltijdservices zeker interessant. Klanten geven de voorkeur aan gezond eten. Een overwerk maaltijd leveren in Gouda scheelt in de kosten en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Het eten wordt op kantoor of externe locatie bezorgd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De menu’s zoals Hachee vallen altijd in de smaak. Nergens meer omkijken naar. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Gouda? Reageer via het formulier hieronder en we sturen jou de beste leveranciers. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Breukeleveen.