Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Rotterdam

Kennismaken met een maaltijdservice in Rotterdam? Met Maaltijdbutler.nl krijg je inzicht in de populairste organisaties in jouw plaats. Vind reviews van anderen, en bestel de lekkerste gerechten online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. Ook voor bedrijven is het interessant. De overwerk-maaltijd is erg populair. Laat je gegevens achter, en je ontvangt een overzicht met de beste services in de regio. Je vindt hieronder ook alle belangrijke aanbieders van warme maaltijden in Rotterdam.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Rotterdam geselecteerd

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Rotterdam. Waarom kiezen voor deze partijen? Gewoon goede gerechten en uitstekende bezorging. Rondom deze streek kun je ook terecht bij de nodige minder grote dienstverleners. Bekijk hieronder de plaatselijke aanbieders. Voorbeelden zijn slagers en soms stichtingen die een eigen bezorgservice hebben gericht op particulieren en bedrijven in Rotterdam. Hier profiteer je van de beste service, en aantrekkelijke prijzen. Klik op een van de aanbieders voor meer details en koop onder andere lekkere Spaghetti, tonijn, kappertjes. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice Echteld.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Rotterdam


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Rotterdam

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals Rundvlees in tijmsaus kost amper moeite, en is super lekker. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Altijd vers gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Ideaal voor gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Couscous of heerlijke Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus koop je op dit moment ook bij winkels van Emte en Jumbo. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Werknemers willen graag verantwoord eten. Een overwerk maaltijd leveren in Rotterdam is een voordelige oplossing en kan (warm) bezorgd worden. Het assortiment is enorm. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Geen medewerkers naar de supermarkt sturen.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De menu’s zoals Saucijsje zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Soms kan ook servies worden geleverd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Rotterdam? Vul het formulier in en wij versturen een aantal geschikte opties. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Montfort.