logo van smaak maaltijdservice

 • Koelverse maaltijden
 • Vriesverse maaltijden
 • Tafeltje Dekje (warm bezorgd)
 • Aantal maaltijden: Vriesvers: 140, Koelvers: op maat
 • Prijs per maaltijd: Vanaf €5,98
 • Proefpakket: 1 gratis proefmaaltijd
 • Bezorging: In Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel op vast moment in de week

Van Smaak maaltijdservice

Van Smaak is al meer dan 45 jaar een begrip in Noord-Nederland. Vanuit de eigen keuken in Drachten bezorgt het bedrijf diepvries,- koelverse,- en warme maaltijden bij ouderen en mensen met een beperking. Naast de maaltijden biedt Van Smaak ook een handige boodschappenservice. Dit doet het (deels) in samenwerking met supermarkt Poiesz.

 • Warme, koelverse en vriesverse maaltijden
 • Uitgebreide boodschappenbezorgservice
 • Vers uit eigen keuken
 • Sinds 1970 een begrip in Noord-Nederland
 • Altijd maaltijden op maat
 • Gratis proefmaaltijd aanvragen
 • Geen abonnement of verplichtingen
 • Geen extra bezorgkosten

review-van-smaak-maaltijdservice

De maaltijden van Van Smaak

Van Smaak is een van de weinige aanbieders die het complete plaatje aanbiedt: warme maaltijden, koelverse maaltijden, diepvriesmaaltijd én ook nog eens een uitgebreide bezorgservice. Helaas is de Van Smaak maaltijdservice nog niet in heel Nederland beschikbaar. Het bedrijf uit Drachten bezorgt alleen in de provincies Friesland, Drenthe, Groningen, Overijssel en Noord-Holland. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende producten.

Warme maaltijden aan huis
Van Smaak biedt elke dag een gevarieerd menu met verschillende warme maaltijden die 7 dagen per week bij u thuisbezorgd kunnen worden. Er is voor ieder wat wils: van Hollandse pot tot wereldse gerechten. Een warme maaltijd is verkrijgbaar vanaf €9,74 (inclusief bezorging). Het grote voordeel van tafeltje dekje van Van Smaak is natuurlijk dat u direct kunt aanschuiven.

De warme maaltijden kunnen dagelijks worden bezorgd, maar ook af en toe. Bezorging vindt meestal plaats rond het middaguur. In enkele regio’s is het ook mogelijk om de maaltijd aan het einde van de middag te laten bezorgen. De maaltijden worden standaard afgeleverd door een vaste bezorger, een vertrouwd gezicht. Het bestellen van de warme maaltijden kan online, maar ook via de menukaart die u van de chauffeur ontvangt. Tijdens uw aanmelding worden uw voorkeuren besproken zodat u een maaltijd ontvangt die past bij uw specifieke wensen.

koelverse maaltijden van smaak

Koelverse maaltijden
Elk seizoen stelt Van Smaak een menukaart samen met de lekkerste en meest verse koelverse maaltijden. Het is mogelijk om zelf uw maaltijden zelf te stellen uit een breed aanbod met verschillende groenten, vlees, vis, zetmeelproducten en eenpansgerechten. De koelverse maaltijden bevatten standaard geen conserveringsmiddelen of andere ongezonde toevoegingen. De maaltijden worden gekoeld bezorgd. U kunt ze eenvoudig zelf opwarmen met de oven of magnetron.

Diepvriesmaaltijden
Dankzij de diepvriesmaaltijden van Van Smaak heeft u altijd een lekker en gezonde maaltijd in huis. De maaltijden zijn namelijk lang te bewaren in de vriezer. U kunt ze eenvoudig opwarmen met de oven of magnetron. Op dit moment biedt Van Smaak meer dan 140 verschillende vriesverse maaltijden, soepen en toetjes. De maaltijden zijn verkrijgbaar vanaf €5,98 (inclusief bezorging). U kunt ook kiezen voor een themabox met daarin 6 vaste maaltijden. U kiest dan snel maaltijden die passen bij uw wensen.

Van Smaak Boodschappenservice
Heeft u geen tijd of bent u zelf niet in staat boodschappen te doen? Van Smaak biedt ook een volledige boodschappenservice. In Friesland, Zevenhuizen, Assen, Nieuwe Pekela en Staphorst werkt het bedrijf samen met de supermarkt Poiesz. De boodschappen worden dan vanuit de lokale Poiesz winkel bij u thuisbezorgd. In de andere regio’s (Groningen en Drenthe) kunt u via het online bestelsysteem zelf uw boodschappen kiezen en laten bezorgen samen met de maaltijden.

 • Maaltijden warm bezorgd vanaf €9,74
 • Vaste bezorgers met persoonlijke aandacht
 • Eenvoudige online bestelmodule
 • Gratis proefmaaltijd aanvragen
 • Koelverse maaltijden zelf samenstellen
 • Ruim 140 dievriesmaaltijden + soepen en toetjes
 • Gemakkelijk opwarmen in magnetron of oven
 • Altijd bereid met verse ingrediënten in eigen keuken

Informatie over bestellen bij Van Smaak

Bij de maaltijdservice Van Smaak kan iedereen een bestelling plaatsen. Het is mogelijk op 2 manieren: online, en handmatig. Wilt u online bestellen? Dan dient u eerst contact op te nemen met Van Smaak. Er wordt dan een account voor u aangemaakt zodat u toegang krijgt tot het online bestelsysteem. Via het online bestelsysteem kunt u elke week eenvoudig de gewenste maaltijden (warm, koelvers of vriesvers) en eventuele overige boodschappen bestellen. Het grote voordeel is dat ook andere familieleden in deze omgeving kunnen inloggen en een bestelling op afstand kunnen plaatsen wanneer u niet in de gelegenheid bent om dit zelf te doen.

Niet iedereen is even handig met het internet. Daarom is het ook mogelijk om met pen en papier te bestellen. U kunt de ingevulde bestellijst gewoon meegeven aan uw vaste chauffeur. Het is helaas nog niet mogelijk om met een App te bestellen (zoals dat bij het nieuwe Factor bijvoorbeeld wel kan).

bestellen en bezorgen bij van smaak

Informatie over betalen
Van Smaak werkt met één betaalmethode: een maandelijkse factuur. Aan het einde van elke maand ontvangt u van uw vaste bezorger de factuur met daarop alle maaltijden en andere producten die u besteld hebt bij van Smaak. Deze factuur kunt u vervolgens op 2 manieren betalen: u kunt het bedrag zelf overmaken, of kiezen voor automatische incasso. In het laatste geval wordt het bedrag maandelijks automatisch van uw rekening afgeschreven.

Informatie over bezorgen
Van Smaak bezorgt in heel Noord-Nederland de koelverse,- en diepvriesmaaltijden. In een klein deel bezorgt het bedrijf ook warme maaltijden. Daarnaast bezorgt Van Smaak boodschappen bij u thuis. In sommige regio’s gaat die via de supermarkt Poiesz. Zie voor alle actuele informatie ook de website vansmaak.nl. De maaltijden worden bezorgd door de eigen chauffeurs van Van Smaak. Deze bezorgers werken met een vaste route. Op die manier heeft u vrijwel altijd te maken met dezelfde persoon. Voor mensen die niet altijd thuis zijn op vaste momenten is er ook de sleutelservice. Van Smaak zet de maaltijden dan voor u in de koelkast of vriezer wanneer u zelf niet thuis bent.