spar maaltijdservice

 • Koelverse maaltijden
 • Vriesverse maaltijden
 • Tafeltje Dekje (warm bezorgd)
 • Aantal maaltijden: Circa 150
 • Prijs per maaltijd: Vanaf €6,19
 • Maaltijdbox: 5 maaltijden voor €32,05
 • Bezorging: Landelijk, door lokale Spar

Spar Eet Smakelijk

Wanneer u op zoek bent naar een maaltijdservice dan zult u misschien niet als eerste aan de Spar Supermarkt denken. Toch is Spar met haar eigen maaltijdservice Eet Smakelijk een uitstekende keuze. U profiteert hier van lekkere kant-en-klaar maaltijden vers bereid door professionele koks. De maaltijden worden bezorgd door uw vertrouwde Spar-supermarkt. Een abonnement is niet nodig. U betaalt veilig en gemakkelijk achteraf met de PIN. Groot voordeel is dat u hier ook direct de boodschappen kunt meebestellen. Gratis bezorgd bij bestellingen vanaf €50,00.

 • Verse kant-en-klaar maaltijden bereid door professionele koks
 • Zeer geschikt voor uiteenlopende diëten
 • Geen abonnement nodig
 • Gemakkelijk achteraf betalen met PIN
 • Gratis bezorgd vanaf €50,00
 • Bestel direct uw overige boodschappen mee
 • Maaltijden al vanaf €6,19
 • Ook voor- bij- en nagerechten

spar-eet-smakelijk-maaltijdservice-review

De maaltijden van Eet Smakelijk

Bij de maaltijdservice Eet Smakelijk van de Spar kunt u wekelijks lekkere, gezonde en koelverse kant-en-klaar maaltijden bestellen. Deze worden stuk voor stuk bereid door professionele koks. De maaltijden zijn afkomstig van Culivers wat onderdeel is van Sligro. Bij bereiding wordt gebruik gemaakt van de Schijf van Vijf. Daarbij wordt gebruik gemaakt van verse producten en plantaardige olie. U kunt eenvoudig zoeken op maaltijden met kip, kalkoen, rundvlees, varkensvlees, vega, vis of eiwitrijk. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende nagerechten en soepen. Er zijn ook maaltijdboxen waarbij u 5 maaltijden extra voordelig kunt bestellen.

Spar houd rekening met uw dieetwensen
Via Spar.nl kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen bij de Eet Smakelijk maaltijdservice. U kunt gemakkelijk zoeken op inhoud (bijvoorbeeld rund, kip of vega), maar u kunt ook zoeken op verschillende diëten. U kunt bijvoorbeeld zoeken op zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosvrij en vegetarisch. Op die manier biedt Spar voor ieder wat wils. Op dit moment kunt u kiezen uit ruim 100 maaltijden. Zo nu en dan worden nieuwe maaltijden toegevoegd. Bijvoorbeeld gerechten die passen bij het seizoen.

spar maaltijdservice bezorging

Ook voor al uw andere boodschappen
Het belangrijkste voordeel van de Eet Smakelijk maaltijdservice van de Spar is dat u hier ook direct al uw andere benodigde boodschappen kunt bestellen. In de Spar-webshop vindt u een ruim assortiment aan (verse) boodschappen. Van frisdrank tot WC-papier en van verse groenten tot aan wasmiddel: u kunt het eenvoudig toevoegen en het wordt in 1 keer bezorgd. Op die manier heeft u alles in een keer in huis

Eiwitverrijkte maaltijden
Spar biedt ook speciale eiwitverrijkte maaltijden. Deze zijn van Carezzo. Het zijn speciale kleine porties met extra veel eiwit. Deze gerechten bevatten standaard 30 gram eiwit (op 350 gram). Eiwitten zijn belangrijk voor het lichaam omdat ze bijdragen aan de opbouw van spieren. Ook is eiwit belangrijk voor sterke botten. Binnen het Carezzo-assortiment vallen niet alleen eiwitverrijkte maaltijden maar ook fruidranken en soepen.

Hoe werkt het bestellen bij Spar Eet Smakelijk?

Wilt u de maaltijden van Eet Smakelijk wel eens proberen? U kunt deze eenvoudig bestellen. Dit kan op 2 manieren. Via spar.nl kunt u eenvoudig een Spar-winkel in de buurt kiezen en de gewenste maaltijden selecteren. Uiterlijk 4 dagen na bestelling worden deze bij u thuisbezorgd. U kunt ook bestellen via het speciale bestelformulier Dit formulier kunt u afhalen bij een winkel in de buurt. U kunt het ingevulde formulier afgeven in de winkel of bij de bezorger.

Bezorgkosten
Bezorging aan huis kost €4,95. Dit geldt voor bestellingen onder de €50,00. Vanaf €50,00 betaalt u niets voor de bezorging. Dit gaat u met 4 maaltijden in de week niet redden. Maar wanneer u ook de overige boodschappen bij Spar bestelt komt u al gauw aan dit drempelbedrag. Haalt u de maaltijden zelf af? Dan betaalt u geen extra kosten.

Eet-smakelijk-brochure-bestellijst