Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Venray

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Venray? Via de Maaltijdbutler maak je kennis met de allerbeste leveranciers bij jou in de regio. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Reageer via het formulier hierboven en jij krijgt snel de beste aanbieders. Je vindt hieronder ook alle belangrijke aanbieders van warme maaltijden in Venray.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Venray gevonden

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Deze zijn al jaren actief en kunnen thuisbezorgen in de regio Venray. Waarom zou ik hier bestellen? Gewoon goede gerechten en wekelijkse bezorging aan huis. Rondom deze plaats vinden we ook een aantal kleinere dienstverleners. Ontdek nu deze lokale verstrekkers. Dit zijn speciaalzaken en stichtingen met een verse warme bezorgservice gericht op senioren en jongeren in Venray. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Kies een van de dienstverleners voor meer informatie en bestel bijvoorbeeld een portie Kippensoep met vermicelli. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Hierden.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Venray


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Venray

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Kabeljauw in kruidensaus hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijden: Met verse ingrediënten gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor drukke gezinnen die vaak maar weinig tijd hebben. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat zo op tafel, smullen maar. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Rode kool en smakelijke Bloemkool met runderlap en aardappelen kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Boni en Jan Linders. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor op kantoor maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Personeelsleden willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Venray is voordelig en kan aan kantoor geleverd worden. Het assortiment is enorm. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Een stuk voordeliger dan een cateringservice.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • De maaltijden kunnen maandelijks betaald worden.

  Bij vergaderingen en meetings is deze bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Vers eten met bijv. Koolhydraatarm stellen zeker niet teleur. Het resulteert in maximale productiviteit. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Venray? Vul het onderstaande formulier in, en we sturen jou de beste leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Rhee.