Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Wanssum

Heeft u ook interesse in een maaltijdservice in Wanssum? Iedere dag een gezonde maaltijd is van belang voor een energiek en vitaal lichaam. Met name voor senioren. Voor deze doelgroep is het soms lastig om zelf boodschappen te doen en te koken. In die situatie is er de maaltijdservice voor ouderen: enorm verse en smakelijke maaltijden aan huis bezorgd die u gewoon zelf in de magnetron kunt opwarmen. Via deze pagina ontdekt u de meest gekozen leveranciers van warme maaltijden in Wanssum. Vergelijk het aanbod, prijzen en ga voor een aantrekkelijk proefpakket met smakelijke menu’s als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie en Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Elke week vers aan huis geleverd. Verderop op deze pagina leest u nuttige informatie over het actuele aanbod, tafeltje dekje, welke aanbieders er zijn, de actuele prijzen, informatie rondom bestellen en betalen, en info rondom financiële hulp / subsidies.

 • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
 • Met ingrediënten vers van het land.
 • Alles zoutarm en smaakvol zonder slechte toevoegingen.
 • Volledig vrijblijvend, zonder abonnement.
 • Elke week nieuwe gerechten om te kiezen.
 • Thuisbezorgd door een vaste bezorger.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juli 2024
ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Postcode5861
Website gemeentewww.venray.nl
Recept tip:Cordon Bleu met groenten
Gemiddelde prijs€6,20

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wanssum

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Het lastige is, de dagelijkse boodschappen doen en eten bereiden kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice is dan het antwoord: een eenvoudig lekker gerecht met alle benodigde voedingsstoffen bij u aan huis bezorgd. Eten als (Couscous, kip, mergueze worst) en (Nasi goreng, quorn, satésaus) kan men eenvoudig opwarmen met een combi-magnetron of de oven. Razendsnel een smaakvolle maaltijd klaarmaken. Vers van het land op uw bord, zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en met tenminste 200 gram groente. Bereid op basis van de Schijf van Vijf. Bijna altijd thuisbezorgd door een vaste cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. We onderscheiden Hollandse en wereldse gerechten. Bijgaand leest u praktische info over smakelijke en gezonde kant-en-klare maaltijden in Wanssum voor senioren en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden klaargemaakt met producten vers van het land. Hierna wordt het teruggekoeld en direct vacuüm verpakt. Het is gemiddeld 5 – 7 dagen te bewaren in de koelkast. Langer bewaren? Vries het dan in. Het gevolg is meestal een wat mindere smaak, kleur en geur. Veel mensen kiezen voor koelvers vanwege ingrediënten vers van het land en van het seizoen en de enorme variatie in het wekelijkse aanbod. Vergeet niet dat u het binnen een week moet consumeren en dat de prijs per menu hoger is.

 • Dagelijks genieten van seizoensgebonden maaltijd.
 • Sterk in opkomst vanwege natuurlijke smaak, vers uit de keuken en uitstekende voedingswaarden.
 • Elke week weer nieuwe menu’s om uit te kiezen bij maaltijden bestellen in Wanssum.
 • Stamppot Hete bliksem met stroop vanaf €5,25.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden met verse producten bereid en direct daarna versneld terug gevroren (geshockfreezed). Vitaminen en voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Het grote voordeel is de prima houdbaarheid en de grote variatie in aanbieders van dit type eten. Een wekelijkse bezorging is dan meestal ook niet nodig, en u kunt eenvoudig veel maaltijden bewaren. Meestal is vriesvers voordeliger t.o.v. warme bezorging en/of dagvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden ingevroren tot -40°C en daarna bezorgd.
 • Kies je voor vriesvers, dan kies je voor de lange houdbaarheidsdatum en de interessante prijzen.
 • Doorgaans kunt u kiezen uit circa 50 tot wel 100 gerechten.
 • Aspergesoep met zalm verkrijgbaar vanaf €4,25.

Tafeltje dekje Wanssum: warme maaltijd laten bezorgen

Vindt iemand het lastig een maaltijd zelf op te warmen? Dan is tafeltje-dek-je in Wanssum een uitkomst. Het gaat hier om maaltijden die warm aan huis worden geleverd bij bejaarden of gehandicapten. Zij kunnen direct aanschuiven. De grotere bedrijven zoals Apetito hebben daarvoor minder mogelijkheden. Warm eten bezorgen wordt doorgaans geregeld door regionale dienstverleners en keukens. Meestal worden vrijwilligers ingezet om het eten rond te brengen. Via de App of website van de gemeente (www.venray.nl) treft u de beschikbare opties.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Wanssum.
 • De oplossing voor bejaarden of gehandicapten die niet in staat zijn zelf te koken.
 • U kunt snel aan tafel.
 • Vaak bezorgd door regionale keukens een lokale zorginstelling, of stichting welzijn Venray.
 • Keuze uit o.a. Kalkoenmedaillons in saus of Varkenssaucijs, rode bieten, aardappelpuree, vanaf plusminus €7,10, gratis bezorgd.

Gezonde maaltijden voor senioren bij u thuisbezorgd

Smakelijke en voedzame gerechten al vanaf €5,85

maaltijdservice-wanssum

De top-maaltijdservice bedrijven in Wanssum vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere dienstverleners die eten bezorgen. Welke service past bij mijn situatie? Bekijk daarvoor eerst het type maaltijden dat u zoekt en het budget. In de tabel hieronder bekijkt u actuele landelijke dienstverleners die de gezondste verse maaltijden aan huis in Wanssum voor senioren bezorgen aan huis. Per leverancier vergelijkt u het type menu(koelvers, diepvries of warm aan huis), het aantal maaltijden waar men uit kan kiezen en de menuprijs. Bij diverse aanbieders is er een proefpakket beschikbaar gesteld.

Keuzehulp: Zo vind u een geschikte aanbieder.
Op het moment dat u aan de slag wilt met een professionele aanbieder van kant en klare gerechten dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de volgende lijst checkt u meerdere zaken die onmisbaar zijn voor het vinden van de beste maaltijdservice aan huis in Wanssum.

 • Type gerechten: Ligt mijn voorkeur bij koelvers/dagvers, diepvries of warme gerechten (tafeltje dekje)?
 • Aanbod: kan ik elke week wat anders eten?
 • Bestelopties: op welke manieren kan ik een bestelling plaatsen? Meestal kan dit met pen en papier, telefonisch of online.
 • Bezorging: op welke dagen is de bezorgservice actief? Kan ik ze met een gerust hart binnen laten?
 • Betaalwijze: op welke manier kan ik betalen? Moet ik een machtiging geven voor automatische incasso of kan ik elke bestelling los voldoen?
 • Klantenservice: waar kan ik terecht in het geval van klachten en opmerkingen?
 • Recensies: vraag vrienden en familie naar hun ervaringen en raadpleeg review-websites zoals www.feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: gratis gekoeld aan huis geleverd, goede bezorging.
 2. Apetito: professionele chefs, proefpakket beschikbaar.
 3. Mealhero: maximale versheid, dagelijkse klantenservice.
 4. Vers aan Tafel: diverse opties voor diëten, focus op gezonde maaltijden.
 5. Maaltijdservice.nl: betaalbaar + snelle levering, gewoon heel lekker.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële plaatselijke maaltijdbezorging
In het bovenstaande schema treft u bruikbare informatie over de bekende landelijk opererende bedrijven. Het voornaamste gemak hiervan is een wekelijks wisselend aanbod, de verschillende bezorgdagen en een hoge mate van gebruikersgemak. Ook in uw eigen regio zijn er mogelijk allerlei cateringbedrijven, restaurants of zorginstellingen die bezig zijn met het bereiden en/of leveren van gerechten bij senioren en kwetsbare mensen. Wellicht kunnen zij het eten ook warm bezorgen. Een aantal van deze mogelijke lokale adressen worden in de onderstaande tabel getoond. U kunt vragen bij deze bedrijven of dat voor u een optie is. Mail uw eigen suggesties gerust naar ons door.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager R. ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
SPAR enjoy Leukermeer WellDe Kamp 55855 EGWell
Het Onthaal – SambeekGrotestraat 855836 ACSambeek
Zorgboerderij SamenVenrayseweg 195825 ABOverloon

Dieetmaaltijden thuisbezorgd

Gezond en gevarieerd eten is in het bijzonder voor ouderen van belang. Misschien vanwege een allergie, een ziekte of beperking of om aan te sterken na een operatie. De erkende services houden steeds beter rekening met uiteenlopende diëten. Van natriumarm tot en met kaliumbeperkt: het wordt allemaal thuisbezorgd. Onderstaand treft u een opsomming van vaak gekozen dieetmaaltijden in Wanssum.

Overzicht met populaire dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: geen vlees vis maar focus op groenten.
 • Glutenvrij: draagt bij aan een gezond ontlastingspatroon.
 • Lactosevrij: menu’s zonder melkproducten van koeien, schapen of geiten.
 • Gemalen: een uitkomst als het kauwen niet meer goed lukt. Optioneel kan met kiezen voor vloeibare maaltijden (bij slikproblemen).
 • Zoutarm: bij een hoge bloeddruk of overmatig vasthouden van vocht. Ook bekend als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: koolhydraatrijke producten als aardappelen, brood, pasta, rijst minderen.
 • Eiwitrijk: u haalt uw energie voornamelijk uit eiwitrijk voedsel.
 • Biologische maaltijdservice: zoveel mogelijk volgens de natuur tot stand gekomen.

Vind de gezondste maaltijdservice voor ouderen

Heerlijke warme maaltijden bestellen en lekker makkelijk laten bezorgen

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Iedereen heeft recht op een dagelijkse gezonde maaltijd vol groenten, eiwitten en (gezonde) vetten. Het is van belang voor vitaliteit en ons welzijn. Sommige bejaarden en chronisch zieken zijn niet in staat om hun eigen maaltijd klaar te maken. Subsidie maaltijdvoorziening Wanssum of maaltijdondersteuning kan dan van pas komen. Graag informeren wij u over de mogelijkheden.

Bijzondere bijstand en extra korting
Senioren en chronisch zieken die met weinig rond moeten komen krijgen soms korting op maaltijden of kunnen een speciale subsidie aanvragen. In sommige gemeenten is er een kortingspas. Over het algemeen dient u te bestellen bij de vaste aanbieder. Als u voldoet aan bepaalde eisen is er ook bijzondere bijstand: een uitkering waarmee u bijzondere en onverwachte kosten betaalt. Men gebruikt daarvoor inkomen en persoonlijke situatie. Via de App of website van de gemeente www.venray.nl vindt u alle voorwaarden.

Maaltijdondersteuning vanuit WLZ, Zvw en WMO
Maaltijdondersteuning kan worden aangevraagd bij uiteenlopende situaties. Dit kan nodig zijn als ouderen niet meer zelf boodschappen kunnen doen of als iemand uit zichzelf niet gaat eten of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gesubsidieerd vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet langdurige zorg (Wlz) voor maaltijden bezorgen in Wanssum.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Dankzij de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kan de gemeente Venray chronisch zieken, gehandicapten en ouderen helpen om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Ouderen en chronisch zieken in de provincie Limburg kunnen dus aankloppen bij het WMO-loket als zij extra zorg nodig hebben. Men onderscheidt algemene- en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen worden in de hele gemeente beschikbaar gesteld. Diensten als ontmoetingsochtenden & het bezorgen van warme maaltijden. Een maatwerkvoorziening is afgestemd op de individuele situatie. Onder andere toezicht tijdens het consumeren van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Bejaarden met een WLZ-indicatie mogen zich wenden tot de Wet langdurige zorg. Het ontvangen van hulp bij eten en drinken zoals toezien dat iemand zijn/haar maaltijd eet valt binnen de leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Bij verblijf in een instelling, thuis, bij een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden aangeboden via de Wlz in het geval men in een instelling woont of een volledig pakket thuis (vpt) heeft. Bij uw thuiszorgleverancier is meer info op te vragen. In enkele gevallen kan men aankloppen bij de zorgverzekering om extra zorg te kunnen ontvangen. Doorgaans aangeboden door thuiszorgorganisaties (wijkverpleging).

Eten aan huis bezorgen: de veelgestelde vragen

Wat is de prijs van maaltijden aan huis voor senioren?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis komen uit tussen de €4,80 & €6,25. De prijs hangt af van de manier waarop het eten wordt klaargemaakt, portiegrootte en het aantal bezorg / contactmomenten. Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €4,60, een koelvers menu is leverbaar vanaf €5,60 en tafeltje dekje kunt al bestellen vanaf €6,80 inclusief levering. Meerdere restaurants werken met een proefpakket. Op die manier kunt u goedkope maaltijden in Wanssum Onder andere 2 gerechten voor €10.

Moet ik een abonnement afsluiten?
Nee, u hoeft geen minimale afname per week af te spreken. U kiest zelf wanneer en hoeveel gerechten worden bezorgd. Het bestellen doet u eenvoudig via internet, via een medewerker (telefonisch) of soms met een bestellijst. Normaliter geeft u een machtiging voor automatische incasso. Derhalve worden toekomstige bestellingen automatisch geïncasseerd. Hierdoor hoeft u verder nooit meer een losse betaling te regelen.

Hoe en wanneer wordt een maaltijd bezorgd?
Dit varieert per leverancier en woonplaats. Een groot deel van de maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Op deze manier kunnen ze eenvoudig in Wanssum eten bezorgen. Na het proefpakket wordt u meestal op een vaste bezorgdag gezet. Tafeltje dekje wordt natuurlijk elke dag bezorgd. De bezorging van dagverse maaltijden gebeurt enkele keren per week. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, mits u voldoende vriesruimte heeft.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het eten opwarmen duurt niet lang. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Prik gaatjes in de afdekfolie en kies voor een opwarmtijd van 7 minuten op 600 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Zet ze dan iets langer in de magnetron. Tevens kunt u kiezen voor de oven: laat de oven opwarmen (120 graden) en warm het eten een half uur op. Tevens kunt u het ook in een pan klaarmaken. Op de doos vindt u de specifieke opwarminstructies. Alleen dan komt alle smaak tot z’n recht!