Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijden voor gehandicapteninstellingen

Voor gehandicapten zijn er verschillende woonvormen mogelijk. Denk aan beschermd wonen, woongroepen, wonen met specialistische zorg, zelfstandig wonen met begeleiding, verpleegzorg, nachtzorg, thuiszorg enzovoort. Als zorgverlener van gehandicapten weet u als geen ander dat de maaltijdvoorziening voor gehandicapten een flinke uitdaging kan zijn. Gelukkig bieden diverse maaltijdservices hier uitkomst. Zo is het mogelijk om voor elke woon- en eetsituatie een oplossing om maat te bieden.

Juist instellingen voor gehandicapten maken volop gebruik van kant-en-klaar maaltijden. Door beperkte budgetten en steeds strengere regelgeving kan het voor zorginstellingen moeilijk zijn om de maaltijden volledig in eigen beheer te regelen. Een maaltijdservice als die van Apetito, Vers Aan Tafel of Uitgekookt kan dit deels of volledig uit handen nemen. Het voordeel voor uw zorginstelling is dat er meer aandacht uit kan gaan naar de cliënten. Bovendien profiteren gehandicapten op deze manier dagelijks van een gezonde en lekkere maaltijd. Indien gewenst kan dit allemaal geregeld worden tegen een vaste prijs per maaltijd zodat uw budget niet in gevaar komt.

De voordelen van een maaltijdvoorziening voor gehandicapten

Of cliënten nu thuis wonen of in een instelling: iedereen heeft baat bij een gezonde en lekkere dagelijkse maaltijd. Merkt u dat uw eigen organisatie moeite heeft om dit binnen de gestelde budgetten op een goede manier te realiseren? Ga dan eens in gesprek met een professionele maaltijdservice die hier ervaring mee heeft. Dit heeft verschillende voordelen voor u en de cliënt:

  • Gehandicapteninstellingen maken volop gebruik van kant-en-klaar maaltijden voor cliënten
  • Voor zorginstellingen wordt het steeds lastiger om dit allemaal binnen budget te realiseren
  • Maaltijdservices zoals Apetito kunnen uw zorgorganisatie volledig ontzorgen
  • Denk aan het leveren van koelverse/vriesverse maaltijden
  • Ook kan de benodigd apparatuur geleverd worden
  • U kunt ook profiteren van de kennis en expertise rondom voedingsadvies