Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Vis maaltijden aan huis

Houdt u van een lekker stukje vis als avondmaaltijd? Maar lukt het niet altijd zelf om boodschappen te doen en te koken? In dat geval kan een maaltijdservice aan huis voor ouderen uitkomst bieden! Organisaties als Uitgekookt, Apetito of Vers aan Tafel bieden een gevarieerd assortiment met vis-maaltijden. Eenvoudig op te warmen in de magnetron, oven of in de pan. De gerechten worden met verse ingrediënten bereid en door een vaste bezorger bij u thuisbezorgd. Op deze pagina vind u de verschillende aanbieders van dergelijke maaltijden voor ouderen.

  • Vis is een populair kant-en-klaar gerecht bij ouderen in Nederland
  • Het is niet alleen ontzettend lekker, het is ook nog eens erg gezond
  • Vette vis bevat omega 3-vetzuren, deze beschermen tegen o.a. hart- en vaatziekten
  • Het Voedingscentrum adviseert dan ook om minimaal 1 keer per week vis te eten
  • Daarnaast blijkt uit onderzoek dat ouderen die veel vis eten het geheugen langer op peil blijft
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Kant-en-klaar met vis?

Kabeljauwfilet, kibbeling, zalmfilet, pangafilet, zeevruchten: er zijn zo ontzettend veel lekkere gerechten met vis te bedenken. Niet iedereen vindt het even gemakkelijk om dit zelf te koken. Met name senioren kiezen steeds vaker voor een handige maaltijdservice. Op die manier kunnen ze langer thuis blijven wonen zonder afhankelijk te zijn van anderen. Goed om te weten: wanneer u kiest voor een maaltijdservice aan huis, hoeft u niet bang te zijn dat u uw favoriete gerechten moet missen. Leveranciers bieden een uitstekend assortiment met gerechten met rundvlees, varkensvlees, kip, vegetarisch en ook vis! Een klein deel van de vegetariërs eet ook vis. Voor veganisten is dit beslist niet het geval.

Vis is gezond!
Juist voor ouderen is met regelmaat een maaltijd met vis erg belangrijk. De omega-3-visvetzuren zijn belangrijk voor onze hersenen. Daarnaast bevat vis ontzettend veel belangrijke vitamines als vitamine D. Ook is bewezen dat vis goed is voor de schildklier. Houdt u niet van vis? Dan zijn er gelukkig wel alternatieven. Vitamine D kan bijvoorbeeld uit zonlicht op de huid gehaald worden. En er zijn allerlei visoliecapsules met visvetzuren om toch de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen.

Populaire magnetronmaaltijden

Wat zijn nu veel gekozen opwarmmaaltijden met vis? Niet alle soorten vis zijn even geschikt om op te warmen in oven of magnetron. Gelukkig een groot deel ook wel. Aangevuld met groenten, rijst of aardappelen is dit een zeer gezonde en lekkere maaltijd voor jong en oud!

  1. Kabeljauwfilet in rode pestosaus
  2. Nasi met zeevruchten
  3. Gebakken zalm  met wortelen en krieltjes
  4. Koolvishaasje met doperwten en aardappelen
  5. Makreelfilet met tomatensaus, bloemkool en aardappelen