Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Helmond

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Helmond? Met Maaltijdbutler.nl vind je de allerbeste dienstverleners in jouw regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel alles online, of telefonisch. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Handig voor ouderen (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Ook voor bedrijven is het interessant. Een gezonde overwerkmaaltijd wordt steeds meer besteld. Vul je gegevens in, en jij ontvangt een helder overzicht in de mail. Onderstaand vind je ook alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Helmond.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Helmond gevonden

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Deze zijn landelijk actief en bezorgen dus ook in de gemeente Helmond. Wat mag je van hen verwachten? Gewoon goede gerechten en altijd bezorging aan huis. Rondom deze streek zijn er ook tal van lokaal-georiënteerde bedrijven. Maak kennis met deze lokaal-georiënteerde aanbieders. Dit zijn delicatessenzaken en ook zorgpartijen met een professionele bezorgservice met name voor inwoners van Helmond. Hier staat service hoog in het vaandel, en normaal geprijsde gerechten. Selecteer een van de aanbieders voor meer informatie en start met het bestellen van o.a. Penne pesto, kip, groene groenten. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Tweede Exloërmond.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Helmond


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Helmond

  Ouderen zijn de belangrijkste gebruikers van de maaltijdservice. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen staat binnen mum van tijd op tafel. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Dit wordt vaak dezelfde dag gegeten.
  • Koelverse maaltijden: Dagvers gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Praktisch voor drukke gezinnen waar eigenlijk nooit tijd over is. Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Een mooie tijdbesparing. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Pizza en smakelijke Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng liggen soms ook in de schappen van de supers Aldi en Lidl. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Personeelsleden geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Helmond is een voordelige oplossing en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Bij meetings op een externe locatie is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. De gerechten zoals Runderlapje zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Helmond? Vul je gegevens in, en we sturen jou de beste leveranciers. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Den Helder.