Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Limburg

Ook benieuwd naar de opties voor een maaltijdservice in Limburg? Elke dag een gezonde maaltijd met belangrijke voedingsstoffen is de basis van een goede weerstand en een gezond lijf. Juist voor senioren en AOW’ers. Soms lukt het niet om dit op eigen houtje regelen. Als dit het geval is, dan is er de kant-en-klare maaltijdservice: super verse en vooral heel lekkere maaltijden aan huis bezorgd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Hier vergelijkt u de beste organisaties voor warme maaltijden in Limburg. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en probeer een zeer betaalbaar proefpakket met smakelijke menu’s als Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus, Koolrabi met kruiden, Aardappelschotel met spek en ui en Kiphaasje, gemengde groenten, gebakken aardappelen. Wekelijks 100% vers bij u thuisbezorgd. Op deze pagina leest u meer informatie over de bereidingswijze van de gerechten, tafeltje dekje, de verschillende aanbieders, wat de kosten zijn, informatie rondom bestellen en betalen, en info over subsidies en de wet- en regelgeving m.b.t. maaltijdondersteuning.

  • Elke dag een verse en gezonde maaltijd.
  • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
  • Alles zoutarm en smaakvol zonder slechte toevoegingen.
  • Geen vast abonnement, u zit nergens aan vast.
  • Altijd variatie en verrassende maaltijden.
  • Gratis en snel aan huis geleverd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99
Beschikbare proefpakket aanbiedingen september 2023

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Limburg

Senioren blijven steeds langer thuis wonen. Maar wat we ook zien: zelf naar de supermarkt gaan en koken van maaltijden kost vaak steeds meer moeite. De gezonde maaltijdservice biedt uitkomst: uitgebalanceerde maaltijden met alle voedingsstoffen die u nodig heeft bij u aan huis bezorgd. Gerechten als (Kipschnitzel met boontjes en satesaus) & (Varkenssaucijs, rode bieten, aardappelpuree) zijn op te warmen middels een simpele magnetron of oven. Razendsnel een geschikte maaltijd koken. Bereid met de lekkerste streekproducten, zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en meestal 200 gram groenten. De Schijf van Vijf is hierbij de leidraad. Doorgaans aan huis bezorgd door een vaste cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. Het assortiment wisselt en bevat heel veel gerechten en extra’s. Bijgaand treft u nuttige informatie over lekkere kant-en-klare maaltijden in Limburg voor senioren en gehandicapten.

Voedzame maaltijden voor senioren bij u thuisbezorgd

Snelle en gezonde maaltijden vanaf €5,95

Venray, Bergen Limburg, Horst aan de Maas, Venlo, Beesel, Peel en Maas, Weert, Maasgouw, Nederweert, Roermond, Roerdalen, Leudal, Echt-Susteren, Sittard-Geleen, Stein, Beek, Maastricht, Meerssen, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen, Voerendaal, Simpelveld, Landgraaf, Heerlen, Brunssum, Kerkrade, Mook en Middelaar, Gennep.


Verantwoorde maaltijdservice bedrijven in Limburg vergelijken

Er is keuze uit een groot aantal aanbieders van eten aan huis. Welke verstrekker komt overeen met mijn situatie en wensen? Denk eerst na over wat voor soort gerechten u wilt bestellen en wat u max. per gerecht wilt betalen. Bijgaand achterhaalt u de huidige landelijke organisaties die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Limburg voor senioren aan huis leveren. Per maaltijdservice achterhaalt u het type menu(diepvries, koelvers of tafeltje dekje), de variatie in de maaltijden en de gemiddelde tarieven. Bij verschillende aanbieders kunt u direct een voordelig proefpakket bestellen.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

Vergelijk en vind de beste maaltijdservice in de regio

Via internet warme maaltijden bestellen en gratis aan huis geleverd

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Hoe duur zijn maaltijden aan huis voor ouderen?
De kosten voor kant-en-klaar maaltijden aan huis komen uit tussen de €5,40 tot €6,00. Hieraan ten grondslag liggen zaken als de manier waarop het eten wordt klaargemaakt, de gekozen portie (klein of groot) en het aantal keer dat u bestelt. Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €5,15, een koelvers menu bestelt u vanaf €5,75 en tafeltje dekje wordt aangeboden vanaf €6,80 met bezorging. Een groot deel van de restaurants verstrekken een eigen proefpakket. Zo kunt u goedkope maaltijden in Limburg laten leveren. Denk aan 4 gerechten voor €15.

Sluit ik een abonnement af?
Nee, de maaltijdservice werkt niet met vaste contracten. U bepaalt elke week of- en hoeveel maaltijden bij u thuis worden bezorgd. Bestellen kan meestal online, via de klantenservice of via de wekelijkse bestellijst. Doorgaans kunt u veilig betalen via automatische incasso. Daardoor worden toekomstige bestellingen automatisch geïncasseerd. Hierdoor hoeft u verder nooit meer een losse betaling te regelen.

Wanneer worden mijn maaltijden bezorgd?
Dat loopt uiteen per aanbieder en per regio. Het gros van de maaltijdvoorzieningen beschikken over een eigen bezorgservice. Zo kunnen zij snel en vakkundig in Limburg eten bezorgen. Na uw eerste aankoop wordt er contact gezocht om een vaste bezorgdag in te plannen. Tafeltje dekje wordt natuurlijk elke dag bezorgd. Elke week zal er een levering van dagverse maaltijden plaatsvinden. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, echter heeft u dan wel een ruim vriesvak nodig.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het eten opwarmen kan op 3 manieren. In de magnetron is de maaltijd snel klaar. Prik met behulp van een vork enkele gaatjes in de afdekfolie en bereid het ongeveer 7 minuten op 600 watt. Twee gerechten tegelijkertijd warm maken? Dan hebben de maaltijden wat langer tijd nodig. De oven geeft soms net wat meer smaak: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en zet het gerecht er +/- 35 minuten in. Uiteindelijk is ook een pan geschikt om iets in op te warmen. Op het etiket vindt u de specifieke opwarminstructies. Deze staan er niet voor niets op!