Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Merselo

Een bestelling plaatsen bij de maaltijdservice in Merselo? Een gezonde maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een goede weerstand. Juist voor senioren en gehandicapten. Wellicht is het niet meer mogelijk om een goede maaltijd klaar te maken. In dat geval kunt u gebruik maken van de maaltijdservice voor ouderen: voedzame en smakelijke maaltijden aan huis geleverd die u zelf eenvoudig en snel kunt opwarmen. Op Maaltijdbutler.nl treft u een overzicht met de meest gekozen leveranciers van warme maaltijden in Merselo. Vergelijk landelijke en lokale aanbieders en ga voor een zeer betaalbaar proefpakket met gevarieerde menu’s zoals Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta en Indiase curry met kip, boontjes, rijst, doperwten. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Hieronder treft u alle benodigde informatie over de soorten gerechten waar u uit kunt kiezen, tafeltje dekje, de bedrijven die actief zijn in de regio, de geschatte kosten, praktische info over bestellen en de bezorging, en praktische info over subsidies en de wet- en regelgeving m.b.t. maaltijdondersteuning.

 • Moeiteloos gezonde maaltijden laten leveren.
 • De beste, verse en gezonde ingrediënten.
 • Slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen.
 • Flexibel bestellen zonder wekelijkse verplichtingen.
 • Houd rekening met uw voedingsgewoonten.
 • Meestal gratis gekoeld geleverd aan huis.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juli 2024
ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Postcode5815
Website gemeentewww.venray.nl
Recept tip:Djaza tajine Fruta Roz
Gemiddelde kosten€6,30

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Merselo

We zien dat ouderen steeds langer zelfstandig wonen. Tegelijkertijd, zelf boodschappen doen en een warme maaltijd koken gaat niet altijd vanzelf meer. De gezonde maaltijdservice kan helpen: volwaardige maaltijden met alle essentiële vitamines en mineralen aan huis geleverd. Een diner zoals (Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst) + (Pompoensoep met vermicelli) worden op temperatuur gebracht middels uw oven of combi-magnetron. Binnen mum van tijd een verse maaltijd opdienen. Met ingrediënten vers van het land, slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen en standaard lekker veel groente. Bereid door professionele koks naar de schijf van vijf. Meestal bezorgd door een betrouwbare cateraar of een persoonlijke bezorger. Er zijn diverse verschillende gerechten. Onderstaand bekijkt u meer informatie over goedkope kant-en-klare maaltijden in Merselo voor bejaarden.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden klaargemaakt met 100% verse producten. Om smaak en voedingswaarden te behouden wordt het meteen teruggekoeld. De menu’s zijn vaak 5 dagen in de koelkast te bewaren. Natuurlijk kunnen ze ook ingevroren worden. Het gevolg is meestal een wat mindere smaak en voedingswaarden. Kies je voor koelvers, dan kies je voor ingrediënten vers van het land en van het seizoen en dat het aanbod wekelijks varieert. Onthoud daarbij wel dat het maar enkele dagen houdbaar is en dat het wat duurder is.

 • Met liefde bereid met 100% verse producten.
 • Pluspunten zijn natuurlijke smaak, lekkere verse groenten en geen ongezonde toevoegingen.
 • Iedere week een nieuw aanbod met producten voor maaltijden bestellen in Merselo.
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is er al voor €6,05.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vanuit de keuken in een mum van tijd ingevroren tot -40 graden Celsius. Smaak en voedingswaarden blijven optimaal behouden. Het grote voordeel is de uitstekende houdbaarheid en dat je gemakkelijk een voorraad kunt houden in de vriezer. Een wekelijkse bezorging is meestal niet het geval, en het is eenvoudig de maaltijden wat langer te bewaren. Gewoonlijk is vriesvers voordeliger dan dagvers en koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden versneld terug gevroren en daarna aan huis geleverd.
 • Kies je voor vriesvers, dan kies je voor de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de lagere onkosten.
 • In de regel is er een vast menu met 50 – 100 gerechten.
 • Verse worst in jus al vanaf €4,20.

Tafeltje dekje Merselo: warme maaltijd bezorgen

Lukt het opwarmen van een maaltijd niet meer? Daarvoor is tafeltje-dek-je in Merselo de manier. Het betreft maaltijden die warm aan huis worden geleverd bij bejaarden of zieken. Deze doelgroep kan direct eten. Landelijke keukens zoals Diepvriesman kunnen daar wat minder in betekenen. Warm eten bezorgen wordt standaard aangeboden door een stichting welzijn. Bezorging gaat meestal via vrijwilligers. Via de gemeente (www.venray.nl) ontdekt u wat er in uw gemeente wordt aangeboden.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Merselo.
 • Handig voor bejaarden of mensen met een beperking die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn een maaltijd te bereiden.
 • Geleverd in handige bakken.
 • Bijna altijd aangeboden door lokale restaurants een zorgverlener, of stichting welzijn Venray.
 • De lekkerste men’s zoals Kipfilet in uienjus, Andijviestamppot en Gepaneerde kipnuggets met groenten en aardappelpuree, al vanaf €7,50 inclusief levering.

Gezonde maaltijden voor senioren aan huis bezorgd

Smakelijke en koelverse maaltijden vanaf €5,25

maaltijdservice-merselo

De verschillende maaltijdservice bedrijven in Merselo vergelijken

Men kan kiezen uit verschillende organisaties die eten aan huis bezorgen. Welke aanbieder past goed bij mijn situatie en wensen? Daarvoor moet men kijken naar welk type gerechten u voorkeur heeft en welke prijsklasse u zoekt. In de tabel hieronder checkt u actuele landelijke services die de beste verse maaltijden aan huis in Merselo voor senioren thuisbezorgen. Per bezorgrestaurant vergelijkt u het type maaltijden (koelvers/vriesvers/warm), het aantal verschillende gerechten en de doorsnee prijs. Bij verschillende bedrijven bestaat de mogelijkheid een proefpakket aan te vragen.

Keuzehulp: Vergeet hier niet op te letten
Zodra u zich aan het oriënteren bent naar een goede leverancier van magnetronmaaltijden kunt u gebruik maken van onze checklist. Hierna checkt u een aantal aspecten die belangrijk zijn voor het vinden van de beste maaltijdservice aan huis in Merselo.

 • Soort menu’s: Zoek ik dagverse-, koelverse, vriesverse of wellicht warme maaltijden (tafeltje dekje)?
 • Aanbod: Uit hoeveel (nieuwe) gerechten kan ik elke week kiezen?
 • Bestelopties: via welke manieren kan ik een bestelling doen? Kan dit alleen online, of is er ook een papieren bestellijst?
 • Bezorgmomenten: op welke wijze is de bezorgservice actief? Is er een vaste bezorger?
 • Betaalmogelijkheden: hoe is de betaling geregeld? Machtig ik hen voor automatische incasso en kan ik ook pinnen of contant betalen?
 • Klantenservice: hoe wordt ik behandeld bij problemen?
 • Recensies: vraag eens rond in uw eigen kringen en lees actuele klantbeoordelingen op bijv. www.ekomi.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: geen conserveringsmiddelen, snelle leveringen.
 2. Apetito: verschillende dieetmaaltijden, uitgebreide keuze.
 3. Mealhero: met speciale slimme stomer, gemakkelijk op te warmen.
 4. Vers aan Tafel: op ambachtelijke wijze dagvers gekookt, uitstekende reviews.
 5. Maaltijdservice.nl: gekookt naar de schijf van vijf, aantrekkelijk proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële lokale maaltijdbezorging
In de lijst hierboven checkt u aanvullende info over de beste landelijke services. Het fijne van deze aanbieders is de wekelijks wisselende maaltijden, veel bezorgmogelijkheden en verschillende bestelopties (telefonisch/online/menulijst). Ook op lokaal niveau zijn er mogelijk allerlei bezorgers, cateringbedrijven en zorginstellingen die actief zijn op de markt voor het bereiden en/of het thuisbezorgen van maaltijden bij senioren en mensen met een beperking. Wellicht bezorgen zij ook de maaltijden warm. Een deel van deze mogelijke regionale adressen hebben wij samengevat in deze tabel. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Biermann – Van den EijndenMgr. Hanssenstraat 315807 BAOostrum (Limburg)
SPAR express Venray OostRijksweg A735808 PAVenray
Zorgboerderij Op de MozikReigerbekweg 15758 PZNeerkant
Eet- en Ontmoetingspunt Smalle HavenBeerse 685751 ZJDeurne

Dieetmaaltijden bestellen en laten bezorgen

Naarmate we ouder worden wordt voeding steeds belangrijker. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, een ziekte of handicap of om overtollige kilo’s kwijt te raken. De verschillende organisaties focussen zich meer en meer op verschillende diëten. Van vetarm tot en met vegetarisch: het wordt allemaal thuisbezorgd. Bijgaand vind u een opsomming van de meest voorkomende dieetmaaltijden in Merselo.

Overzicht met populaire dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: met gezonde groenten, noten, zaden, peulvruchten.
 • Glutenvrij: maakt het leven met een glutenintolerantie of gevoeligheid eenvoudiger.
 • Lactosevrij: de lekkerste gerechten zonder melkproducten.
 • Gemalen: nodig wanneer u moeite heeft met kauwen of slikken. Indien het slikken niet lukt kan men kiezen voor gemalen voeding.
 • Zoutarm: gerechten met extra weinig zout. Ook wel bekend als natriumarm kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: helpt bij gewicht verliezen of verbeteren van bloedsuikerwaarden.
 • Eiwitrijk: maaltijden met vlees, vis, en noten.
 • Biologische maaltijdservice: natuurlijk bereid, zonder kunstmatige toevoegingen.

De goedkoopste maaltijdservice voor ouderen

De lekkerste warme maaltijden bestellen en gratis aan huis geleverd

Subsidies en maaltijdondersteuning

Iedereen heeft recht op een verantwoorde maaltijd met belangrijke voedingsstoffen (zoals mineralen en sporenelementen). Het is de basis voor een energiek en vitaal lichaam. Een deel van de ouderen en mensen met een (verstandelijke) beperking kunnen niet meer zelf een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Merselo of maaltijdondersteuning is dan soms noodzakelijk. Dit wordt op verschillende manieren aangeboden in de gemeente.

Korting op maaltijden en bijzondere bijstand
Senioren en mensen met een handicap die moeilijk kunnen rondkomen kunnen onder bepaalde voorwaarden met korting bestellen of kunnen een beroep doen op een subsidie. Steeds vaker gebeurt dit op basis van een kortingspas. Gewoonlijk moet u de maaltijden dan bestellen bij een vaste aanbieder. Een andere mogelijkheid is de bijzondere bijstand: een speciale vergoeding voor bijzondere kosten. Voor deze regeling kijkt men naar uw inkomen, situatie en vermogen. Op de site van uw gemeente www.venray.nl kunt u direct contact opnemen.

Maaltijdondersteuning vanuit WMO, WLZ en Zvw
Maaltijdondersteuning is in het leven geroepen voor verschillende doeleinden. Dit kan nodig zijn als men geen boodschappen meer kan doen of als men geen bestek kan vasthouden, of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gerealiseerd vanuit de de Zorgverzekeringswet (Zvw), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Wet langdurige zorg (Wlz) voor maaltijden bezorgen in Merselo.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Dankzij de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) wil de gemeente Venray personen met een handicap / beperking en ouderen helpen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Mensen woonachtig in de provincie Limburg worden geholpen via het WMO-loket indien er behoefte is aan extra zorg. Er wordt onderscheid gemaakt tussen algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen zijn niet beperkt tot bepaalde groepen mensen. O.a. een ontmoetingsruimte & (warme) maaltijden aan huis. Maatwerkvoorziening is hulp die u met de gemeente heeft afgesproken. Denk aan ondersteuning bij het klaarmaken van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Cliënten met een WLZ-indicatie kunnen aanspraak maken op de Wet langdurige zorg. Iemand die helpt bij het eten en drinken zoals onder andere het opwarmen van een maaltijd geldt voor alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Dus zowel in een instelling als thuis, bij een volledig pakket thuis (vpt), persoonsgebonden budget (pgb) of modulair pakket thuis (mpt). De thuiszorg maaltijden vallen onder de Wlz wanneer men in een instelling verblijft of recht heeft op het volledig pakket thuis (vpt). De thuiszorgleverancier kan hier alles over vertellen. Onder bepaalde omstandigheden hebt u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar om extra zorg te kunnen ontvangen. Dit gaat via de thuiszorg (wijkverpleging).

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Wat zijn de kosten van maaltijden aan huis voor senioren?
De kosten voor kant-en-klaar maaltijden aan huis variëren van €5,20 en €6,30. De kosten komen tot stand door de versheid van de maaltijd, grootte van de maaltijd (klein of gemiddeld) en de grootte van de bestelling. Een diepvriesmaaltijd is leverbaar vanaf €4,65, een koelvers menu bestelt u vanaf €5,85 en tafeltje dekje is leverbaar vanaf €6,65 (thuisbezorgd). Veel bedrijven stunten met een proefpakket. Op deze manier kunt u gemakkelijk goedkope maaltijden in Merselo laten bezorgen. Extra voordelig: 5 maaltijden voor €25.

Heb ik een minimale afnameverplichting?
Nee, de maaltijdservice werkt niet met vaste contracten. U maakt zelf uit waar en wanneer de maaltijden worden bezorgd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, telefonisch en mogelijk ook via een bestellijst. Doorgaans geschiedt de betaling via automatische incasso. Op basis daarvan wordt een eventuele volgende bestelling automatisch afgeschreven. Dat maak alles een stuk eenvoudiger.

Waar en op welke tijd wordt een maaltijd bezorgd?
Dit verschilt per keuken en omgeving. Verscheidene maaltijdvoorzieningen bezorgen met hun eigen bezorgdienst. Zij komen dan op een vast moment in de week in Merselo eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst kunt u dikwijls een vaste bezorgdag in de week afspreken. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er elke dag een bezorging. Dagverse maaltijden worden doorgaans twee keer per week geleverd. In het geval van diepvriesmaaltijden komt de bezorger eens in de 2 of 3 weken, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Hoe moeilijk zijn de maaltijden warm te maken?
Het klaarmaken van de menu’s duurt niet lang. De gemakkelijkste manier is de magnetron. Prik een aantal gaatjes in de plastic afdekking en kies voor een opwarmtijd van 7 minuten op 600 watt. Heeft u meer dan 1 portie te verwarmen? Kies dan een wat langere opwarmtijd. De oven geeft soms net wat meer smaak: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en warm het ongeveer 30 minuten op. Afsluitend kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. In de beschrijving leest u de unieke opwarminstructies per maaltijd. Hiermee krijgt u de beste smaak!