Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Tiel

Benieuwd naar de maaltijdservice in Tiel? Elke dag een gezonde maaltijd vormt de basis voor een gezond en sterk lichaam. En dat geldt met name voor bejaarden en ouderen. Soms lukt het niet om een goede maaltijd klaar te maken. In die situatie kunt u een beroep doen op de maaltijdservice voor senioren: enorm verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Op onze maaltijdservice-vergelijker vind u de beste services voor warme maaltijden in Tiel. Vergelijk de voorwaarden van de aanbieders en profiteer van een scherp geprijsd proefpakket met lekkere menu’s als Spaghetti, tonijn, kappertjes en Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Gemakkelijk en snel bij u aan huis geleverd. Op onze vergelijker komen wij met belangrijke informatie over de oorsprong van de menu’s, tafeltje dekje, welke leveranciers er allemaal zijn, de gemiddelde kosten, hoe u kunt bestellen, en details rondom subsidies.

 • Goed, gezond en gevarieerd eten voor iedereen.
 • Met ingrediënten vers van het land.
 • Bomvol belangrijke voedingsstoffen.
 • Geen dure abonnementen of verplichtingen.
 • Elke week weer een nieuw assortiment.
 • Op een vast moment in de week bezorgd.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juli 2024
ProvincieGelderland
GemeenteTiel
Postcode4001
Website gemeentewww.tiel.nl
Recept tip:Runderlever in saus
Gemiddelde prijs€6,55

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Tiel

We zien dat ouderen steeds langer zelfstandig wonen. Het lastige is, even naar de super toe en een gerecht bereiden gaat niet altijd vanzelf meer. De gezonde maaltijdservice biedt de oplossing: iedere dag een maaltijd op tafel met alle belangrijke voedingsstoffen aan huis geleverd. Een diner zoals (Gebakken zalmfilet met Normandische saus, Bladspinazie, Aardappelpuree met bieslook) of (Pannenkoeken met een gebakken ei) zijn snel op te warmen in de magnetron of oven. Snel en simpel een smaakvolle maaltijd koken. De beste, verse en gezonde ingrediënten, zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen en meestal 200 gram groenten. Verantwoorde voeding volgens de schijf van vijf. Standaard aan huis bezorgd door een vaste cateraar of een vast gezicht aan de deur. Er zijn Hollandse en wereldse gerechten. Op deze pagina leest u aanvullende info over lekkere kant-en-klare maaltijden in Tiel voor ouderen.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden: fantastische gerechten met de meest verse ingrediënten. Vervolgens wordt het teruggekoeld en luchtdicht verpakt. De gerechten zijn pakweg 5 dagen in de koelkast te bewaren. Langer bewaren? Vries het dan in. Dit is helaas wel slecht voor o.a. versheid, smaak en reuk. Kies je voor koelvers, dan kies je voor de verrassend goede smaak en de verschillende smaken (Hollands, Werelds, Dieet). Let wel op dat u het slechts 5 dagen kunt bewaren en dat het duurder is dan een supermarkt maaltijd.

 • Altijd verse groenten en seizoensproducten.
 • De meest gekozen optie: de smaakbeleving en geur, verse seizoensingrediënten en uitmuntende voedingswaarden.
 • Iedere week kiezen uit nieuwe smaken bij het maaltijden bestellen in Tiel.
 • Spaghetti bolognese schotel al vanaf €6,80.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vanuit de keuken geshockfreezed. Mineralen en vitamines gaan zo niet verloren. Het grote voordeel is de goede houdbaarheid en dat je gemakkelijk een voorraad kunt houden in de vriezer. Ieder week een bezorging aan huis is dan meestal ook niet nodig, en u hebt altijd voldoende eten achter de hand. Meestal is vriesvers scherper geprijsd i.v.m. warme leveringen of koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden ingevroren (shock freezing) en direct bezorgd.
 • Belangrijkste voordelen zijn de uitgebreide houdbaarheidsdatum en de gunstige tarieven.
 • Vaak kunt u kiezen uit zo’n 60 vaste menu’s.
 • Halskarbonade in jus, Witlof met bacon, Krieltjes voor €5,10.

Tafeltje dekje Tiel: warme maaltijd thuisbezorgd

Vindt iemand het lastig een maaltijd zelf op te warmen? Gelukkig is tafeltje-dek-je in Tiel een oplossing. We hebben het dan over maaltijden die warm aan de deur worden bezorgd voor bejaarden en ouderen. Opwarmen is niet nodig, men kan meteen eten. De bekende serviceverleners zoals Mealhero kunnen daar wat minder in betekenen. Warm eten bezorgen bij u thuis wordt vaak gefaciliteerd door lokale zorginstellingen en hulporganisaties. De bezorging is in handen van vrijwilligers. Via portalen van de gemeente (www.tiel.nl) bekijkt u wat er in uw gemeente wordt aangeboden.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Tiel.
 • Ideaal voor bejaarden of mensen met een beperking die de maaltijd niet meer kunnen opwarmen.
 • De magnetron hoeft niet meer aan.
 • Vertrouwd bezorgd door lokale keukens een regionale zorgverlener, of stichting welzijn Tiel.
 • Verse en lekkere maaltijden zoals Macaronischotel bolognese + Runderragout, bloemkool, gekookte aardappelen, vanaf ongeveer €7,15, met gratis bezorging.

Voedzame maaltijden voor senioren gratis thuisbezorgd

Smakelijke en gezonde menu’s vanaf €5,45

maaltijdservice-tiel

Alle maaltijdservice bedrijven in Tiel vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere dienstverleners die eten bezorgen. Welke service past goed bij mijn voedingspatroon? Dit is afhankelijk van wat voor soort gerechten u wilt bestellen en de maximale prijs. Bijgaand vindt u relevante landelijke keukens die de beste verse maaltijden aan huis in Tiel voor senioren aan huis bezorgen. Per leverancier checkt u het aanbod (koelvers/vriesvers/warm), het aantal maaltijden waar men uit kan kiezen en de menuprijs. Bij verschillende bedrijven bestaat de mogelijkheid een proefpakket aan te vragen.

Keuzehulp: Vind de maaltijdservice die bij u past
In de situatie dat u wilt kennismaken met een betrouwbare aanbieder van kant en klaar eten moet u kritisch kijken naar een aantal punten. Hierna vergelijkt u verschillende onderdelen die u kunt overwegen bij het vergelijken van de beste maaltijdservice aan huis in Tiel.

 • Categorie gerechten: Ligt mijn voorkeur bij diepvries- koelvers/dagvers of warm aan huis bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Menulijst: is er wekelijks een wisselend menu, en hoeveel gerechten?
 • Bestellen: op welke manier kan ik contact zoeken met de medewerkers? Doorgaans kan dit per telefoon, online of menulijst.
 • Thuisbezorgen: op hoeveel dagen kan ik een bezorger verwachten? Hoe betrouwbaar zijn deze medewerkers?
 • Betaalwijze: hoe is het betaalproces vormgegeven? Werkt dit met automatische incasso en is contant of pinnen ook mogelijk?
 • Klantenservice: wat zijn de opties bij problemen en vragen?
 • Beoordelingen: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en bekijk de huidige reviews op o.a. ekomi.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: gratis gekoeld aan huis geleverd, een prettige webshop.
 2. Apetito: professionele chefs, gezond en gevarieerd.
 3. Mealhero: zelf uw gerechten samenstellen, focus op gezonde maaltijden.
 4. Vers aan Tafel: eigen voedingsdeskundigen, verschillende bestelopties.
 5. Maaltijdservice.nl: gekoeld aan huis, geen contracten.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële lokale maaltijdbezorging
In het bovenstaande schema vergelijkt u bruikbare informatie over de meest bekende landelijke leveranciers. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is de variatie in het assortiment, snelle bezorging en een professionele webshop. Ook in uw eigen regio zijn er mogelijk allerlei zorginstellingen of cateringbedrijven die gespecialiseerd zijn in het bereiden en/of het thuisbezorgen van maaltijden bij ouderen en zorgorganisaties. Wellicht leveren zij ook warm aan huis. Een deel van deze mogelijke regionale adressen hebben wij samengevat in deze tabel. U kunt vragen bij deze bedrijven of dat voor u een optie is. Mail uw eigen suggesties gerust naar ons door.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager Gebr. M. & J. StokmanHet Rond 333995 DKHouten
SPAR LakerveldWickenburghselaan 13998 JTSchalkwijk
QuaRijn – Woonzorgcentrum BunninchemBurg v d Weijerstraat 263981 EJBunnik
Cuisine Culinaire Nederland – Afdeling Bunnik (CCN Bunnik)Smalleweg 2B3981 EGBunnik

Dieetmaaltijden thuis laten bezorgen

Gezonde voeding wordt met de tijd steeds belangrijker. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, een ziekte of beperking of om overtollige kilo’s kwijt te raken. De landelijke services bieden speciale menu’s voor verschillende diëten. Van natriumarm tot en met vegetarisch: bijna alles is verkrijgbaar. In het blok hieronder presenteren wij een handig overzicht met een aantal dieetmaaltijden in Tiel.

Uitleg van dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: lekker veel groenten, noten en zaden.
 • Glutenvrij: voor een stabiele spijsvertering.
 • Lactosevrij: de smakelijkste gerechten zonder melkproducten.
 • Gemalen: een uitkomst als het kauwen niet meer goed lukt. Vloeibare maaltijden zijn helemaal glad, worden vaak met rietje gedronken.
 • Zoutarm: aanbevolen bij een verhoogde bloeddruk. Wordt soms ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: minder energie uit koolhydraten tot je nemen.
 • Eiwitrijk: gebaseerd op het eten van veel eiwitten en weinig koolhydraten.
 • Biologische maaltijdservice: zoveel mogelijk volgens de natuur tot stand gekomen.

De beste maaltijdservice aan huis voor senioren

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Hulp bij eten en drinken en subsidies

Elke Nederlander heeft behoefte aan een gezonde maaltijd met voldoende voedingsstoffen zoals ijzer en eiwitten. Het is het uitgangspunt van een fit en gezond lichaam. Veel senioren en mensen met een handicap zijn niet in staat om hun eigen maaltijd klaar te maken. Subsidie maaltijdvoorziening Tiel of maaltijdondersteuning is dan natuurlijk welkom. Gelukkig zijn er een aantal zaken waar u aanspraak op kunt doen.

Bijzondere bijstand of speciale korting
Inwoners met een minimaal inkomen krijgen in sommige gevallen een speciale korting of kunnen aankloppen voor een subsidie. Vaak regelen gemeenten dit met een kortingspas. In de praktijk zijn er 1 of 2 aangesloten organisaties waar u kunt bestellen. Soms heeft men ook recht op bijzondere bijstand: een tegemoetkoming in noodzakelijke kosten. Hiervoor uw draagkracht en persoonlijke omstandigheden. Via portalen van de gemeente www.tiel.nl is extra uitleg en materiaal verkrijgbaar.

Maaltijdondersteuning via de WMO, Zvw en WLZ
Maaltijdondersteuning kent vele vormen en velerlei doelgroepen. Neem nou de situaties waarin ouderen niet meer zelf boodschappen kunnen doen of bij dementie en andere lichamelijke problemen. Hulp bij eten en drinken wordt geregeld vanuit de de Zvw (zorgverzekeringswet), de WMO (Wet langdurige zorg) en de Wlz (wet langdurige zorg) voor maaltijden bezorgen in Tiel.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Door de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning kan de gemeente Tiel inwoners met lichamelijke problemen en mensen op leeftijd ondersteunen om verantwoord en veilig thuis te kunnen blijven wonen. Ouderen en chronisch zieken in de provincie Gelderland kunnen dus aankloppen bij het WMO-loket zodra er extra ondersteuning noodzakelijk is. In de basis hebben kunt u hulp krijgen via algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. Algemene voorzieningen zijn niet beperkt tot bepaalde groepen mensen. Zoals hulp in de huishouding & het bezorgen van warme maaltijden. Een maatwerkvoorziening is veel meer op de persoon gericht. O.a. extra ondersteuning bij het eten van de maaltijd.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Bewoners met een WLZ-indicatie kunnen gebruik maken van de Wet langdurige zorg. Een helpende hand bij eten en drinken zoals bijv. toedienen van de maaltijd geldt voor alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Thuis, in een instelling, aangepaste woonvorm, in het geval van een volledig pakket thuis (vpt), persoonsgebonden budget (pgb) of modulair pakket thuis (mpt). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz wanneer men in een instelling woont of recht heeft op het volledig pakket thuis (vpt). Bij de thuiszorgleverancier kan u terecht voor eventuele vragen. In sommige gevallen kunt u een vergoeding krijgen bij de zorgverzekering voor extra zorg of ondersteuning. Neem hiervoor contact op met de wijkverpleegkundige.

Veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke tarieven gelden voor maaltijden aan huis voor senioren?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen tussen de €5,10 tot €6,15. Hieraan ten grondslag liggen zaken als de maaltijd (vriesvers of koelvers), of u een kleine of grote portie neemt en de grootte van de bestelling. Een diepvriesmaaltijd is er vanaf €4,85, een koelvers menu is verkrijgbaar vanaf €6,20 en tafeltje dekje is beschikbaar vanaf €7,10 (thuis geleverd). De meeste keukens stunten met een proefpakket. Zodoende kunt u eenvoudig goedkope maaltijden in Tiel proeven. Denk aan 5 gerechten voor €20.

Wordt er gewerkt met een abonnement?
Nee, de maaltijdservice werkt niet met vaste contracten. U kiest wekelijks waar en wanneer de maaltijden bij u thuis worden bezorgd. Het bestellen gaat online, door te bellen of met een papieren bestellijst. Doorgaans wordt er gewerkt met automatische incasso. Hierdoor worden uw volgende bestellingen betaald op automatische wijze. Zo kan het bestellen altijd doorgaan.

Hoe gaat de maaltijdbezorging in z’n werk?
Dit wisselt per bezorgdienst en postcodegebied. Een groot deel van de maaltijdvoorzieningen rijden rond met eigen bezorgers. Op deze manier kunnen ze eenvoudig in Tiel eten bezorgen. Nadat u een bestelling hebt geplaatst spreekt u een vast bezorgmoment + tijdstip af. Tafeltje Dekje betekent een dagelijkse warme levering. De bezorging van dagverse maaltijden gebeurt enkele keren per week. In het geval van diepvriesmaaltijden komt de bezorger eens in de 2 of 3 weken, maar dan heeft u wel veel vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het verwarmen van het eten kunt u op verschillende manieren doen. De magnetron biedt de snelste weg. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en zet het midden van de magnetron: 6-7 minuten op rond de 700 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Dan duurt dit enkele minuten langer. Sommige mensen prefereren de oven: stel de oven in op 120 – 150 graden en warm het eten een half uur op. Tenslotte kunt u het ook in een pan klaarmaken. In de beschrijving treft u gedetailleerde opwarminstructies. Volg deze altijd op!

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Kapel Avezaath
 • Wadenoijen
 • Kerk Avezaath
 • Zennewijnen