Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Koelverse maaltijden

Een koelverse maaltijd wordt vers bereid en dankzij een conserveringsmethode zoals pasteuriseren gekoeld. Na ontvangt is de maaltijd een aantal dagen houdbaar in de koelkast. De maaltijden dienen zelf te worden opgewarmd. Dit kan eenvoudig met de magnetron, oven of in de pan. Tegenwoordig zijn er ook speciale apparaten als MealHero die helemaal gespecialiseerd zijn in het opwarmen van maaltijden. De houdbaarheid verschilt per gerecht, maar ligt ergens tussen de 5 en 12 dagen. Het grote voordeel van de koelverse maaltijd is dat je na 1 levering direct het eten voor de hele week in huis hebt. Dankzij geavanceerde conserveringsmethodes is dit type gerecht nauwelijks nog te onderscheiden van een dagverse maaltijd. Hieronder vindt u een aantal proefpakket aanbiedingen. Verderop kunt u meer koelverse leveranciers vergelijken.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die deze koelverse maaltijden aanbieden. Bekende bedrijven zijn onder andere Uitgekookt, Maaltijdservice.nl en Spar Eet Smakelijk! Deze organisaties bezorgen de maaltijden door heel Nederland, dus ook bij jou. Zij bieden vaak een ruim assortiment en een ruime keuze uit bezorgmomenten.

Koelverse maaltijden vergelijken

Zoals je op Maaltijdbutler wel kunt zien, er zijn flink wat aanbieders. Hoek je nu een goede keuze? Allereerst is het goed om te bedenken waar je zelf waarde aan hecht. Vind je het bijvoorbeeld prettig wanneer jouw maaltijden wekelijks door dezelfde bezorger worden afgeleverd? En vind je het prettig dat je ook telefonisch of op papier een bestelling door kunt geven, of doe je dit liever online? Elke maaltijdservice heeft weer zijn eigen werkwijze, en de ene past beter bij jou dan de andere. Ook wanneer je een allergie hebt is het verstandig om goed te kijken hoe de aanbieders daarmee omgaan. De meeste maaltijdservices hebben tegenwoordig wel maaltijden die passen bij specifieke allergieën, diëten of andere wensen. Denk bijvoorbeeld aan zoutarm, eiwitrijk, gemalen of glutenvrij. Hieronder tonen wij de de belangrijkste koelverse leverancier. Per leverancier vind je een vanafprijs, informatie over het assortiment en een link voor meer informatie.

Leverancier Aantal koelverse maaltijden Vanafprijs Meer informatie
Uitgekookt Wekelijks 24 nieuwe menu’s €6,65 Naar Uitgekookt
Maaltijdservice.nl 150 vaste koelverse menu’s €4,75 Naar Maaltijdservice.nl
Vers Voor Thuis Circa 25 menu’s €5,95 Naar Vers Voor Thuis
Van Smaak 50 menu’s €6,50 Naar Van Smaak
Spar Eet Smakelijk! 150 koelverse gerechten €5,69 Naar Spar Eet Smakelijk!

 


De voordelen van een koelverse maaltijd
Er zijn verschillende soorten maaltijden beschikbaar. Wat zijn nu de voordelen van koelvers? We bespreken de belangrijkste voordelen hieronder in het kort. Bekijk ook de voor- en nadelen van de vriesverse maaltijd. Liever het eten warm aan huis bezorgd? Ontdek dan de mogelijkheden rondom tafeltje dekje.

  • Een ruim aanbod. Met name de landelijke partijen kunnen veel verschillende soorten maaltijden bereiden en bezorgen
  • Een prima smaak
  • Betaalbaar
  • De bezorger komt vaak een keer per week het eten voor de hele week bezorgen

Wat is een koelverse maaltijd?

Koelverse maaltijden worden bereid met verse en pure ingrediënten. Na de bereiding wordt de maaltijd direct teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierna wordt de maaltijd zo snel mogelijk bij u thuisbezorgd.

Is koelvers gezond?

Koelverse maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, zonder onnodige toevoegingen. Daarnaast is er veel keuze in zoutarme en vetarme gerechten. Het aanbod is gevarieerd waardoor je de hele week door andere voedingsstoffen binnenkrijgt.

Wat kost een koelvers menu?

Een koelverse menu is er al vanaf €4,75. Gemiddeld kost een gerecht €6,50.

Hoe snel kan ik het opwarmen?

Dit hangt af van de gekozen maaltijd en de magnetron. Gemiddeld duurt het opwarmen van een koelvers gerecht tussen de 4 – 8 minuten.