Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Gelderland

Zoekt u een geschikte maaltijdservice in Gelderland? Het eten van een gezonde maaltijd is de basis van een goede weerstand en een gezond immuunsysteem. Dit is extra belangrijk voor ouderen en zwakkeren. Wellicht is het niet meer mogelijk om dit zelfstandig regelen. Voor dat soort momenten kunt u kennismaken met de gezonde maaltijdservice: kraakverse en heerlijke maaltijden thuisbezorgd die u binnen een paar minuutjes kunt opwarmen. Op Maaltijdbutler.nl vergelijkt u alle mogelijkheden voor warme maaltijden in Gelderland. Vergelijk de voorwaarden van de aanbieders en probeer een extra voordelig proefpakket met smaakvolle menu’s als Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree met persillade, sperziebonen en Wildstoof,rode kool en appel met aardappelpuree. Snel, koel en vers bij u thuis aan huis geleverd. Hieronder leest u alle relevante details over de oorsprong van de menu’s, tafeltje dekje, welke leveranciers er allemaal zijn, de prijzen, uitleg over bestellen, betalen en bezorgen en informatie over subsidies en andere vormen van maaltijdondersteuning.

  • Gezond eten zonder zelf te koken.
  • Dagelijks genieten van seizoensgebonden maaltijd.
  • Slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen.
  • Geen dure abonnementen of verplichtingen.
  • Het actuele aanbod wisselt per week.
  • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97 Tijdelijk 3+1 gratis
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen november 2022

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Gelderland

Veel senioren willen graag zelfstandig wonen. Desalniettemin, zelf naar de winkel gaan en een gerecht bereiden kan een behoorlijke uitdaging zijn. De gezonde maaltijdservice is dan het antwoord: elke dag een gemakkelijke maaltijd met volop groenten, vitamines en mineralen aan huis bezorgd. Een diner zoals (Knoflookgarnalen) en (Couscous, kip, mergueze worst) zijn snel op te warmen in de magnetron of oven. Zonder gedoe een smaakvolle maaltijd op tafel. Met ingrediënten vers van het land, zonder onnodige toevoegingen en doorgaans met minimaal 200 gram groente. Eten volgens de Schijf van Vijf! Gewoonlijk geleverd door een erkende cateraar of bezorger op een zelf gekozen tijdstip. Het assortiment wisselt en bevat verschillende soorten maaltijden. Onderstaand bekijkt u handige info over lekkere kant-en-klare maaltijden in Gelderland voor senioren en gehandicapten.

Gezonde maaltijden voor ouderen gratis thuisbezorgd

Lekkere en voedzame gerechten al vanaf €5,05

Barneveld, Harderwijk, Ermelo, Nijkerk, Putten, Tiel, Neder-Betuwe, Culemborg, Buren, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Nijmegen, Berg en Dal, Heumen, Wijchen, Beuningen, Druten, West Maas en Waal, Overbetuwe, Lingewaard, Wageningen, Ede, Arnhem, Renkum, Zevenaar, Duiven, Westervoort, Rozendaal, Brummen, Doesburg, Rheden, Doetinchem, Montferland, Oude IJsselstreek, Winterswijk, Aalten, Oost Gelre, Berkelland, Zutphen, Bronckhorst, Lochem, Apeldoorn, Voorst, Losser, Hattem, Nunspeet, Elburg, Oldebroek, Epe, Heerde.


Goedkope maaltijdservice bedrijven in Gelderland vergelijken

Er kan gekozen worden uit meerdere leveranciers die eten thuisbezorgen. Welke leverancier sluit aan bij mijn wensen? Geeft dan eerst antwoordt op vragen als; het type eten dat besteld moet worden en wat u max. per gerecht wilt betalen. In de vergelijker treft u de populaire landelijke organisaties die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Gelderland voor senioren bezorgen aan huis. Per onderneming treft u de menu’s (diepvries, koelvers of tafeltje dekje), het aantal menu’s en de menuprijs. Bij meerdere leveranciers kunt u tevens een proefpakket bestellen.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden

Vind de gezondste maaltijdservice voor ouderen

Heerlijke warme maaltijden bestellen en aan huis bezorgd

Meest gestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke prijzen hanteren ze voor maaltijden aan huis voor senioren?
De prijzen van kant-en-klaar maaltijden aan huis liggen doorgaans tussen de €5,10 – €6,00. Hieraan ten grondslag liggen zaken als de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), het aantal gram (kleine of grote maaltijd) en de grootte van de bestelling. Een diepvriesmaaltijd bestelt u vanaf €5,20, een koelvers menu is online verkrijgbaar vanaf €6,20 en tafeltje dekje is beschikbaar vanaf €6,90 (aan huis gebracht). Flink wat bezorgdiensten bieden een proefpakket aan. Op die manier kunt u goedkope maaltijden in Gelderland bestellen. Actueel aanbod: 5 maaltijden voor €25.

Ga ik een abonnement aan?
Nee, u sluit een flexibel lidmaatschap af zonder verplichtingen. U bepaalt elke week of- en hoeveel gerechten aan huis worden geleverd. Bestellen kunt u zelf doen online, door te bellen of geef uw wensen door op de bestellijst. Steeds vaker zal een automatische incasso worden gebruikt. Derhalve wordt een vervolgbestelling betaald op automatische wijze. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dit hangt af van de restaurant en postcodegebied. Verscheidene maaltijdvoorzieningen rijden rond met eigen bezorgers. Zo kunnen zij snel en vakkundig in Gelderland eten bezorgen. Nadat uw eerste order is geplaatst kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. Tafeltje Dekje betekent een dagelijkse warme levering. Dagverse gerechten worden vaak wekelijks aan huis bezorgd. Diepvriesmaaltijden hoeven minder frequent worden bezorgd, alleen moet uw vriezen daar wel geschikt voor zijn.

Hoe moet ik de maaltijden opwarmen?
Het verwarmen van gerechten kan op 3 manieren. Met een magnetron zet u het eten snel op tafel. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en verwarm het zo’n 6-7 minuten op rond de 700 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Zet ze dan iets langer in de magnetron. Opwarmen in de oven is ook mogelijk: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en zet de timer op 30 minuten. Evenzeer is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op de maaltijd staat altijd de juiste opwarminstructies. Het advies is om deze altijd op te volgen!