Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Pasta maaltijden aan huis voor ouderen

Eet u graag echte Italiaanse pasta maaltijden zoals spaghetti, lasagne of pizza? Maar lukt het niet om deze maaltijden zelf te bereiden? Dankzij de Pasta maaltijservice geniet u thuis van de allerlekkerste en gezonde Italiaanse maaltijden. Bereid met verse ingrediënten, kant-en-klaar aangeleverd, en binnen 10 minuten zelf opwarmen in de magnetron of oven! De Nederlandse maaltijdservices bieden een uitstekend assortiment met pasta-gerechten. U kunt denken aan een macaronischotel bolognese, spaghetti met gehaktballetjes of zalmfilet stukjes met penne en groente. De mogelijkheden zin eindeloos! Via deze pagina treft u alle populaire aanbieders in Nederland.

 • Met pasta bedoelen we eigenlijk alle deegwaren die van tarwemeel gemaakt staan
 • Met name volkorenpasta is erg voedzaam en gezond, dit zit niet voor niets in de schijf van 5
 • Het zit vol met koolhydraten, belangrijke vezels en mineralen, eiwitten en vitamine B
 • Witte pasta is een stuk minder gezond en wordt voor ouderen niet aangeraden
 • Farfalle, fusilli, gnocchi, penne, rigatoni, linguine, macaroni, spaghetti, tagliatelle, lasagne, ravioli en tortellini zijn de meest bekende vormen van pasta
 • In bijna alle pasta-soorten zit gluten, het is dus niet geschikt voor ouderen die graag glutenvrij eten
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Kant-en-klaar maaltijden met pasta

Italianen zijn de grooste pasta-eters ter wereld en hebben dan ook de beste pasta recepten. Gemiddeld eten Italianen wel 28 kilo per persoon per jaar. Naast de welbekende spaghetti en macaroni zijn er nog zo’n 300 andere soorten gerechten met pasta. Pizza, spaghetti en lasagne zijn met afstand de meest bekende pasta soorten. U zult dan ook veel van dit soort Italiaanse gerechten aantreffen bij de verschillende aanbieders.

De populariteit van de Italiaanse keuken
Wilt u een snelle maaltijd maken, of heeft u juist zin en tijd in een fikse uitdaging? Voor beide opties kunt u kiezen uit tal van variatie in pasta gerechten. Varieer met vlees (vaak wordt gehakt gebruikt in de Italiaanse keuken), vis (zalm), of vegetarisch middels diverse verse groenten. De Italiaanse keuken is een zeer aantrekkelijke vertaling van de traditionele Mediterrane keuken. Bij Italiaanse recepten worden eenvoudige ingrediënten op een heerlijke manier gecombineerd. Daarbij wordt veel gebruik gemaakt van verse groenten, fruit, vis, granen en natuurlijk olijfolie. Echt plezier hebben in het leven en de voorliefde voor eenvoudig eten dat met zorg is bereid, dat staat centraal bij Italiaanse pasta gerechten.

Het gemak van de maaltijdservice

Lukt het bereiden van zo’n heerlijke Italiaanse maaltijd zelf niet meer? In dat geval kan een Italiaanse maaltijdservice de oplossing zijn. In de bovenstaande tabel ziet u de meest populaire aanbieders van seniorenmaaltijden in Nederland. Zij bieden stuk voor stuk een uitstekende variatie van Hollandse maaltijden, Oosterse gerechten, vegetarische menu’s en ook steeds meer pasta-maaltijden. Op die manier geniet u van de lekkerste Italiaanse gerechten als spaghetti, penne of een Provencaalse volkorenpastaschotel met kip zonder zelf uit te hoeven sloven in de keuken! Uw vaste bezorger bezorgt de maaltijden netjes aan huis op een dag en tijdstip dat het u uitkomt. De maaltijden met pasta kunt u eenvoudig zelf opwarmen in de magnetron of oven. U (of uw vader of moeder) bent dus helemaal zelfstandig en kunt uw eigen (Italiaanse) maaltijd op tafel zetten! Eens iets anders op tafel? U kunt ook kiezen voor heerlijke andere wereldgerechten aan huis, of wat te denken van een echte Hollandse stamppot?

Populaire pasta maaltijden aan huis
Wat zijn nu populaire Italiaanse gerechten die vaak bij ouderen thuis worden bezorgd? Hieronder treft u de meest bestelde gerechten:

 1. Macaronischotel bolognese
 2. Spaghetti carbonara
 3. Volkoren spaghetti met zalm en kabeljauw in mosterdsaus
 4. Pastasalade mediterraans
 5. Kant-en-klare groentelasagne