Advertentie: Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer voordelig verse maaltijden uit.
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Woudenberg

Aan de slag met een maaltijdservice in Woudenberg? Een gevarieerde en gezonde maaltijd zorgt voor een sterk en vitaal lichaam. Met name voor senioren en gehandicapten. Wellicht is het niet meer mogelijk om zelf elke dag in de keuken te staan. Dan kunt u een beroep doen op de maaltijdservice voor ouderen: super verse en heerlijke maaltijden bij u thuisbezorgd die u zelf eenvoudig en snel kunt opwarmen. Op Maaltijdbutler.nl vind u de lekkerste en meest gezonde warme maaltijden in Woudenberg. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en profiteer van een aantrekkelijk proefpakket met voedzame menu’s als Gehakt in kappertjessaus en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Gemakkelijk en snel bij u aan huis geleverd. Op onze vergelijker leest u alle relevante details over het actuele aanbod, tafeltje dekje, leveranciers, de kosten van de menu’s, informatie rondom bestellen en betalen, en info over subsidies waar u een beroep op kunt doen.

 • Dagelijks een lekkere en verantwoorde maaltijd.
 • Bereid met verse en lokale ingrediënten.
 • Lekker en gezond, zonder E-nummers.
 • U bestelt alleen wanneer u dat wilt.
 • Wekelijks nieuwe lekkere gerechten.
 • Snelle en professionele bezorging aan huis.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97 Tijdelijk 3+1 gratis
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen mei 2022
ProvincieUtrecht
GemeenteWoudenberg
Postcode3931
Website gemeentewww.woudenberg.nl
Recept tip:Stamppot gerechten
Gemiddelde prijs€6,35

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Woudenberg

Het is een trend dat ouderen langer thuis blijven wonen. Tegelijkertijd, zelf boodschappen doen en koken is niet altijd mogelijk. De gezonde maaltijdservice heeft het antwoord: een gemakkelijke maaltijdoplossing met voldoende groenten en vitamines bij u aan huis bezorgd. Een diner zoals (Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten) en (Kippensoep met vermicelli) zijn snel op te warmen in een combi-magnetron of de oven. Verrassend eenvoudig een voedzame maaltijd bereiden. Ambachtelijke producten en verse groenten, slechts weinig zout en geen kunstmatige toevoegingen en lekker veel groenten. Verantwoorde voeding volgens de schijf van vijf. Doorgaans thuis geleverd door een plaatselijke cateraar of een vast gezicht aan de deur. Het assortiment wisselt en bevat Hollandse en wereldse gerechten. In het volgende stukje checkt u nuttige info over verse kant-en-klare maaltijden in Woudenberg voor bejaarden.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden gekookt met producten vers van het land. Daarna wordt het direct teruggekoeld naar onder de 5 graden celsius. Deze maaltijden zijn ongeveer 7 dagen te bewaren in een koelkast. Het alternatief is om het in te vriezen. Dit uit zich wel vaak in een verslechterde smaak en voedingswaarden. Veel mensen kiezen voor koelvers vanwege ingrediënten vers van het land en van het seizoen en een grote diversiteit in het assortiment. Houd wel rekening met dat u het slechts 5 dagen kunt bewaren en dat de prijs per menu hoger is.

 • Vers van het land op uw bord.
 • Voordelen: de smaakbeleving en geur, vers uit de keuken en bomvol vitamines en mineralen.
 • Elke week een nieuw gevarieerd aanbod voor maaltijden bestellen in Woudenberg.
 • Bami goreng met kipsaté al vanaf €5,40.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden na bereiding geshockfreezed. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Ze zijn populair door de prima houdbaarheid en de vele aanbieders om uit te kiezen. 1 of 2 leveringen per week is dan meestal ook niet nodig, en daarbij heeft u altijd genoeg eten op voorraad. Bij de meeste aanbieders is vriesvers betaalbaarder dan de koelverse/dagverse alternatieven.

 • Diepvriesmaaltijden worden tot -40 graden ingevroren en aansluitend verstuurd.
 • Het gemak zit ‘m in de fantastische houdbaarheidsdatum en de relatief lage prijs.
 • Gewoonlijk werken aanbieders met een vast menu.
 • Limburgs zuurvlees, Snijbonen, Gebakken aardappelblokjes al voor €5,20.

Tafeltje dekje Woudenberg: warme maaltijd bij u thuisbezorgd

Er zijn situaties waarbij het zelfstandig opwarmen van maaltijden niet kan. Dan is tafeltje-dek-je in Woudenberg een prachtig hulpmiddel. We spreken hier over gerechten die warm thuis worden bezorgd voor bejaarden of zieken. Het voordeel is dat men meteen kan gaan eten. Landelijke dienstverleners zoals Diepvriesman leveren uitsluitend gekoeld eten. Warm eten voor thuis bezorgen wordt doorgaans mogelijk gemaakt door een lokale keuken. Om het betaalbaar te houden wordt het bezorgd door vrijwilligers. Op de website van de gemeente (www.woudenberg.nl) bekijkt u het actuele aanbod.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Woudenberg.
 • Bedoeld voor ouderendie tijdelijk of langdurig niet in staat zijn een maaltijd te bereiden.
 • Opwarmen is niet meer nodig.
 • Meestal geregeld door gespecialiseerde keukens een lokale zorginstelling, of stichting welzijn Woudenberg.
 • Kies uit gerechten zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel + Rundvlees in kokossaus met rijst en groenteschotel, vanaf ongeveer €7,40, met gratis bezorging.

Heerlijke maaltijden voor senioren bezorgd aan huis

Seizoensgebonden en groenterijke gerechten vanaf €5,90

maaltijdservice-woudenberg

De beste maaltijdservice bedrijven in Woudenberg vergelijken

Er werken velerlei aanbieders van eten aan huis. Welke verstrekker biedt uitkomst voor mijn voedingspatroon? Dit is afhankelijk van het soort eten dat u wenst en het budget. Hieronder achterhaalt u de huidige landelijke leveranciers die de voedzaamste verse maaltijden aan huis in Woudenberg voor senioren bezorgen aan huis. Per maaltijdservice achterhaalt u de propositie (koelvers, diepvries of warm aan huis), het aantal verschillende gerechten en de doorsnee prijs. Bij meerdere bedrijven kunt u tevens een proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Vind de maaltijdservice die bij u past
Indien u aan het kijken bent naar een geschikte leverancier van kant en klare maaltijden dient u rekening te houden met een aantal aspecten. In de volgende lijst schetsen wij verschillende punten die belangrijk zijn bij het bepalen van de beste maaltijdservice aan huis in Woudenberg.

 • Categorie menu’s: Ligt mijn behoefte bij koelverse-, diepvries of maaltijden die warm worden bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Diversiteit: Uit hoeveel (nieuwe) gerechten kan ik elke week kiezen?
 • Bestelmogelijkheden: hoe kies ik de maaltijden die ik wil bestellen? Online, telefonisch of met een menulijst?
 • Bezorging: op welke tijdstippen worden de maaltijden geleverd? Hoe betrouwbaar zijn deze medewerkers?
 • Opties voor betalen: hoe kan ik mijn bestelling voldoen? Werkt dit met automatische incasso en kan ik ook pinnen of contant betalen?
 • Klantenservice: welke mogelijkheden zijn er in het geval van een klacht?
 • Klantbeoordeling: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en bekijk de huidige reviews op o.a. www.custorate.nl.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: altijd vers geoogst, flexibel contract.
 2. Apetito: actief in heel Europa, een hoge klantbeoordeling.
 3. Mealhero: vegetarische opties, een hoge klantbeoordeling.
 4. Vers aan Tafel: op ambachtelijke wijze dagvers gekookt, geen contracten.
 5. Maaltijdservice.nl: handige strippenkaart, betrouwbare bezorging.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
mealhero
Nieuw: met slimme stomer
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële lokale maaltijdbezorging
In het bovenstaande schema leest u alle relevante details over de meest populaire landelijke bedrijven. Veel mensen bestellen bij een landelijke club vanwege een uitgebreid assortiment, de opties voor bezorging en een klantenservice die u goed kunt bereiken. Goed om te weten: ook lokaal zijn er mogelijk tal van cateringbedrijven, restaurants of zorginstellingen die zich focussen op het bereiden en/of thuisbezorgen van eten bij senioren en gehandicapten. Wellicht bieden zij ook tafeltje dekje aan (warme bezorging). Enkele van deze mogelijke regionale adressen treft u in de tabel hieronder. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager S. van BaarenDorpsstraat 1403925 KEScherpenzeel (Gelderland)
SPAR express Scherpenzeelt Zwarte Land 313925 CKScherpenzeel
A.N.J.A. AssisteertNijverheidsweg 503931 CXWoudenberg
Zorggroep Charim – HoofdkantoorWiltonstraat 423905 KWVeenendaal

Dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Wanneer we ouder worden moeten we goed op voeding letten. Denk aan een allergie / voedselovergevoeligheid, een ziekte of beperking of om weer spieren op te bouwen. De grotere organisaties focussen zich meer en meer op velerlei diëten. Van glutenvrij tot vloeibaar: bijna niets is te gek. Hieronder bieden wij een handig lijstje met veel voorkomende dieetmaaltijden in Woudenberg.

De meest gekozen dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: met lekker veel groenten en peulvruchten.
 • Glutenvrij: maakt het leven met een glutenintolerantie of gevoeligheid eenvoudiger.
 • Lactosevrij: menu’s zonder melkproducten van koeien, schapen of geiten.
 • Gemalen: zeer fijn gesneden, waardoor ze geen harde stukjes kunnen bevatten. In het geval van slikproblemen zijn er ook vloeibare gerechten.
 • Zoutarm: de maaltijd bevat maximaal 5 gram zout. Wordt soms ook natriumarm of kaliumbeperkt genoemd.
 • Koolhydraatarm: focus op groenten en fruit.
 • Eiwitrijk: afvallen met een stabiele bloedsuikerspiegel.
 • Biologische maaltijdservice: zonder chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest geteeld.

De beste maaltijdservice aan huis voor senioren

Voedzame warme maaltijden bestellen en gratis laten bezorgen

Informatie over subsidies en hulp bij eten en drinken

Elke Nederlander heeft recht op een gezond diner met voldoende vitamines en bouwstoffen. Het is het uitgangspunt van een vitaal en gezond lichaam. Een deel van de senioren en mensen met een beperking zijn niet in staat om hun eigen maaltijd klaar te maken. Subsidie maaltijdvoorziening Woudenberg of maaltijdondersteuning is dan soms mogelijk. In de gemeente zijn er verschillende mogelijkheden.

Korting op maaltijden en bijzondere bijstand
Ouderen met een minimaal inkomen krijgen soms korting op maaltijden of kunnen een speciale subsidie aanvragen. In sommige gemeenten is er een kortingspas. Normaal gesproken kunt u dan niet uit meerdere aanbieders kiezen. In sommige omstandigheden is er de bijzondere bijstand: een speciale uitkering waarmee u hoge/bijzondere kosten kunt betalen. Men kijkt in dit geval naar inkomen en persoonlijke situatie. Via de gemeente www.woudenberg.nl zijn deze regelingen verder uitgewerkt.

Maaltijdondersteuning vanuit Zvw, WMO en WLZ
Maaltijdondersteuning kan om verschillende redenen nodig zijn. Stel dat men niet zelfstandig meer de deur uit kan of bij een gebrek aan eetlust, of bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt gesubsidieerd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) voor maaltijden bezorgen in Woudenberg.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)
Middels de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning kan de gemeente Woudenberg inwoners met lichamelijke problemen en bejaarden ondersteunen om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Ouderen en zwakke doelgroepen in de provincie Utrecht kunnen dus aankloppen bij het WMO-loket als zij extra zorg nodig hebben. Men onderscheidt algemene- en maatwerkvoorzieningen. Voor de algemene voorzieningen gelden weinig regels / beperkingen. Diensten als een boodschappendienst of maaltijdvoorziening. Een maatwerkvoorziening is een individuele, persoonlijke ondersteuning op maat. Diensten als hulp bij het toedienen van het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Bewoners met een WLZ-indicatie kunnen aanspraak maken op de Wet langdurige zorg. Het ontvangen van hulp bij eten en drinken als bijvoorbeeld toedienen van de maaltijd geldt voor alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Met verblijf in een instelling, aan huis, op basis van een volledig pakket thuis (vpt), modulair pakket thuis (mpt) of persoonsgebonden budget (pgb). De thuiszorg maaltijden worden geregeld vanuit de Wlz op het moment dat de hulpbehoevende in een instelling woont of aanspraak maakt op het volledig pakket thuis (vpt). Heeft u vragen? Neem dan contact op met de thuiszorgleverancier. Eventueel is er ook de zorgverzekering voor een extra tegemoetkoming. Een wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor hulp bij de maaltijden.

Veelgestelde vragen (FAQ) over eten aan huis bezorgen

Welke tarieven gelden voor maaltijden aan huis voor ouderen?
De tarieven voor kant-en-klaar maaltijden aan huis komen uit tussen de €4,75 & €6,10. De kosten zijn afhankelijk van de maaltijd (vriesvers of koelvers), de grootte van de portie en de wekelijkse bezorgmomenten. Een diepvriesmaaltijd wordt aangeboden vanaf €4,85, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €6,15 en tafeltje dekje kunt al bestellen vanaf €6,65 (aan huis geleverd). De meeste leveranciers stunten met een proefpakket. Handig, want zo kan men goedkope maaltijden in Woudenberg proberen. Aantrekkelijk: 6 maaltijden voor €25.

Werkt het met een abonnement?
Nee, er is geen sprake van een abonnement of vaste afname. U bepaalt zelf welke- en hoeveel maaltijden worden bezorgd. Uw maaltijden kunt u kopen in de webshop, met een belletje of geef de bestellijst met uw keuzes mee aan de bezorger. In de meeste gevallen gaat de betaling via automatische incasso. Op die manier worden vervolgbestellingen betaald op automatische wijze. Dat maak alles een stuk eenvoudiger.

Waar en op welke tijd wordt een maaltijd bezorgd?
Dat varieert per bezorgdienst en provincie. Meerdere maaltijdvoorzieningen hebben een eigen bezorgdienst. Op deze manier kunnen ze eenvoudig in Woudenberg eten bezorgen. Na de kennismaking kunt u samen een bezorgmoment in de week overeenkomen. Tafeltje dekje wordt dagelijks bezorgd. Dagverse maaltijden worden doorgaans 1 a 2 keer per week uitgeleverd. Diepvriesmaaltijden hoeven minder frequent worden bezorgd, echter heeft u dan wel een ruim vriesvak nodig.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het klaarmaken van de menu’s kan met meerdere keukenapparaten. De magnetron biedt de snelste weg. Prik enkele gaatjes in de folie en kies voor een opwarmtijd van 7 minuten op 600 watt. Heeft u meer dan 1 portie te verwarmen? Dan duurt dit vaak iets langer. Een alternatief is de oven: verwarm uw oven eerst voor tot 120 graden en zet de maaltijd er vervolgens een half uur in. Als laatste kan u ook kiezen voor het wokken van de maaltijd. Op het verpakkingsmateriaal staat altijd de juiste opwarminstructies. Deze zijn leidend!