Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Noord-Holland

Wilt u zich laten informeren over de maaltijdservice in Noord-Holland? Het eten van een gezonde maaltijd draagt bij aan een vitaal en gezond lijf. Dit is bovenal van toepassing voor bejaarden en ouderen. Misschien bent u niet in staat om zelf boodschappen te doen en te koken. Hiervoor kunt u een beroep doen op de maaltijdservice voor ouderen: kraakverse en gezonde maaltijden aan huis bezorgd die u in een paar minuten kunt opwarmen in de magnetron. Hier bekijkt u de meest geschikte aanbieders van warme maaltijden in Noord-Holland. Bekijk en vergelijk de verschillende leveranciers en profiteer van een aantrekkelijk proefpakket met verse en lekkere menu’s als Slavink in jus en Gebonden champignonsoep. Bij u thuisbezorgd door een vaste koerier. Op deze pagina leest u nuttige informatie over de oorsprong van de menu’s, tafeltje dekje, de leveranciers in deze regio, actuele prijzen, hoe bestellen en bezorgen werkt, en details rondom de actuele subsidies en regelgeving rondom maaltijdondersteuning.

  • De makkelijkste manier voor een gezonde maaltijd.
  • Ambachtelijke producten en verse groenten.
  • Lekkere gezonde kruiden, weinig zout en geen e-nummers.
  • Bestellen via telefoon, online of menulijst.
  • Ruim aanbod met dieetmaaltijden.
  • Landelijk netwerk met betrouwbare bezorgers.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juni 2024

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Noord-Holland

Veel senioren willen graag zelfstandig wonen. Echter, inkopen doen voor de boodschappen en koken gaat niet altijd vanzelf meer. De gezonde maaltijdservice biedt hulp: een eenvoudig lekker gerecht met belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen bezorgd tot in de keuken. Maaltijden zoals (Omelet champignon met groene kruidensaus, sperziebonen en gekookte aardappelen) & (Ertwensoep met rookworst) zijn snel op te warmen in een combi-magnetron of de oven. Binnen mum van tijd een ambachtelijke maaltijd koken. Bereid met verse producten, lekkere gezonde kruiden, weinig zout en geen e-nummers en lekker veel groenten. Volgens de richtlijnen van de Schijf van Vijf. Gewoonlijk aan huis geleverd door een vaste cateraar of bezorger, wanneer en hoe laat u dat wilt. Er zijn allerlei soorten menu’s. In het volgende stukje bekijkt u aanvullende info over smakelijke en gezonde kant-en-klare maaltijden in Noord-Holland voor bejaarden en gehandicapten.

Heerlijke maaltijden voor senioren thuisbezorgd

Heerlijke en verse gerechten vanaf €5,30

Amsterdam, Diemen, Landsmeer, Edam-Volendam, Waterland, Amstelveen, Ouder-Amstel, Hilversum, Wijdemeren, Blaricum, Huizen, Weesp, Gooise Meren, Uithoorn, Aalsmeer, Purmerend, Beemster, Oostzaan, Zaanstad, Wormerland, Enkhuizen, Stede Broec, Koggenland, Medemblik, Hoorn, Drechterland, Heerhugowaard, Opmeer, Langedijk, Schagen, Hollands Kroon, Den Helder, Texel, Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Haarlemmermeer.


Goedkope maaltijdservice bedrijven in Noord-Holland vergelijken

Men kan kiezen uit verschillende leveranciers die eten thuisbezorgen. Welke bezorgdienst is het beste voor mijn persoonlijke situatie? Dit is afhankelijk van het type maaltijden dat u zoekt en wat u max. per gerecht wilt betalen. In de tabel hieronder checkt u een lijst met landelijke leveranciers die de beste verse maaltijden aan huis in Noord-Holland voor senioren thuisbezorgen. Per leverancier bekijkt u het type menu(koelvers/vriesvers/warm), de variatie in de maaltijden en de menuprijs. Bij diverse leveranciers kan bovendien een proefpakket besteld worden.

Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze

Start vandaag nog met de makkelijke maaltijdservice

Eenvoudig en snel warme maaltijden bestellen en snel en gratis thuisbezorgd

Veelgestelde vragen over eten aan huis bezorgen

Hoeveel kosten maaltijden aan huis voor senioren precies?
De tarieven voor kant-en-klaar maaltijden aan huis zitten tussen de €4,95 tot €5,80. Het tarief wordt berekend a.d.h.v. de maaltijd (vriesvers of koelvers), het aantal gram (kleine of grote maaltijd) en het aantal keer dat u bestelt. Een diepvriesmaaltijd is verkrijgbaar vanaf €4,70, een koelvers menu vindt u al vanaf €5,50 en tafeltje dekje is al mogelijk vanaf €7,00 (thuisbezorgd). Veel restaurants werken met een proefpakket. Op die manier kunt u goedkope maaltijden in Noord-Holland bestellen. Een voorbeeld is 3 gerechten voor €15.

Kan ik vrijblijvend bestellen of moet ik een abonnement nemen?
Nee, er is geen sprake van een abonnement of vaste afname. U kiest zelf wanneer en hoeveel maaltijden worden geleverd. Bestellen kunt u zelf doen online, per telefoon of via de wekelijkse bestellijst. In de meeste gevallen werken bedrijven met automatische incasso. Middels deze betaalmethode worden vervolgbestellingen automatisch betaald. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

Hoe zit het met de tijden voor het bezorgen van maaltijden?
Dat varieert per keuken en omgeving. Een aanzienlijk aantal maaltijdvoorzieningen hebben de bezorging in eigen beheer. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk in Noord-Holland eten bezorgen. Na uw eerste bestelling kunt u vaak een vast bezorgmoment afspreken. Tafeltje Dekje betekent een dagelijkse warme levering. Dagverse maaltijden worden doorgaans 1 a 2 keer per week uitgeleverd. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, waarbij u wel rekening moet houden met genoeg vriesruimte.

Is het opwarmen van eten eenvoudig?
Het eten warm maken duurt niet lang. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Zorg eerst voor een aantal gaatjes in de folie en plaats het bakje in de magnetron: 6-8 minuten in op 600-700 watt. Warmt u meerdere maaltijden op? Kies dan een wat langere opwarmtijd. Voor extra kwaliteit kan men de oven gebruiken: stel de temperatuur van de oven in op 130 graden en zet de timer op 30 minuten. Als laatste is ook een pan op het fornuis goed te gebruiken. Op het bakje zelf staan de opwarminstructies vermeld. Wijk daar niet te veel van af!