Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Beverwijk

Online bestellen bij een maaltijdservice in Beverwijk? Met behulp van Maaltijdbutler.nl achterhaal je de voornaamste services in de buurt. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel de beste gerechten via internet. Altijd snel (en in veel gevallen gratis) afgeleverd. Handig voor ouderen (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Vul het formulier in, en jij krijgt snel de beste leveranciers in de regio. Onderstaand vind je ook alle leveranciers van warme maaltijden in Beverwijk.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Beverwijk gecheckt

De meest bekende spelers vind je hierboven. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en bezorgen inmiddels ook in de gemeente Beverwijk. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en uitstekende bezorging. Rondom deze streek ontdekken we ook de nodige plaatselijke aanbieders. Maak eens kennis met deze regionale organisaties. Bijvoorbeeld delicatessenzaken en cateraars met een verse warme bezorgservice speciaal voor inwoners van Beverwijk. Altijd de beste service, en betaalbare gerechten. Klik op een van de spelers voor uitgebreide info en koop onder andere lekkere Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Nij Altoenae.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Beverwijk


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Beverwijk

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Rundvlees in Aziatische kokossaus, Sajour lodeh en nasi goreng is zo opgewarmd. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Het eten wordt gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Handig voor gezinnen met weinig tijd (veel verplichtingen). Het hoeft alleen maar even in de magnetron. En de smaak is er niet minder om. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Stamppot Rode kool en verse Limburgs zuurvlees. Snijbonen. Gebakken aardappelblokjes kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Albert Heijn en Dirk. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is de maaltijdservice ideaal. Zakelijke relaties willen graag verantwoord eten. De overwerk maaltijden leveren in Beverwijk is relatief goedkoop en wordt (gratis) bezorgd. Het assortiment is enorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • De afwas wordt zelfs voor u gedaan.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is een bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Warme gerechten met o.a. Risotto zijn van hoge kwaliteit. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Beverwijk? Vul het formulier in, en ontvang de beste organisaties in je mailbox. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Wernhout.