Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een voordelig pakket met 4 of 6 maaltijden, gratis bezorgd!


Gezond en lekker eten zonder koken
Extra voordelig kennismaken
Geheel vrijblijvend proberen
Gratis bezorgd door vaste bezorger

Maaltijdservice Zandvoort

Op zoek naar een maaltijdservice in Zandvoort? Elke dag een gezonde maaltijd met belangrijke voedingsstoffen is het uitgangspunt voor een sterk en vitaal lichaam. Dit is extra belangrijk voor ouderen en bejaarden. Mogelijk lukt het u niet om dit zelf klaar te maken. Gelukkig bestaat er de gezonde maaltijdservice: koelverse en smaakvolle maaltijden thuisbezorgd die u eenvoudig kunt opwarmen. Hier vergelijkt u de beste opties voor warme maaltijden in Zandvoort. Bepaal welke leverancier het beste bij u past en bestel direct een scherp geprijsd proefpakket met voedzame menu’s als Groentesoep en Macaroni in tomatensaus, ham, kaas. Snel, koel en vers bij u thuis aan huis geleverd. Op onze vergelijker treft u meer informatie over het assortiment, tafeltje dekje, welke aanbieders er zijn, de actuele prijzen, hoe bestellen en bezorgen werkt, en aanvullende informatie over financiële hulp / subsidies.

 • Dagelijks een lekkere en verantwoorde maaltijd.
 • Vers van het land op uw bord.
 • Alles zoutarm en smaakvol zonder slechte toevoegingen.
 • Geen vast abonnement, u zit nergens aan vast.
 • Het actuele aanbod wisselt per week.
 • Altijd een vertrouwd gezicht aan de deur.

Aanbiedingen Aanbod Proefpakket Bestellen
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
4 maaltijden voor €25,00
vers-aan-tafel
170+ maaltijden 6 maaltijden voor €32,50
Beschikbare proefpakket aanbiedingen juni 2024
ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
Postcode2041
Website gemeentewww.zandvoort.nl
Recept tip:Hutspot, hachee
Gemiddelde prijs€6,80

Gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Zandvoort

Steeds meer ouderen kiezen voor langer (zelfstandig) thuiswonen. Maar, even naar de super toe en koken lukt niet altijd. De gezonde maaltijdservice heeft het antwoord: een eenvoudig lekker gerecht met belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen geleverd tot aan de deur. Een diner als (Gestoofde spitskool) + (Rund.hamburger, appelcompote, gebakken aardappelen) zijn op te warmen middels de oven of magnetron. Binnen mum van tijd een verantwoorde maaltijd klaarzetten. Altijd verse groenten en seizoensproducten, weinig tot geen onnodige toevoegingen en meestal 200 gram groenten. De Schijf van Vijf is hierbij de leidraad. Vanzelfsprekend bezorgd door een erkende cateraar of een vast gezicht aan de deur. Men heeft de keuze uit allerlei soorten menu’s. Verderop checkt u handige informatie over verse kant-en-klare maaltijden in Zandvoort voor bejaarden en gehandicapten.

Koelverse maaltijden
Koelverse maaltijden worden gekookt met ambachtelijke ingrediënten. Om smaak en voedingswaarden te behouden wordt het meteen teruggekoeld. De menu’s zijn circa een dag of 5 gekoeld te bewaren. Eventueel kunt u het invriezen. Dit uit zich wel vaak in een verslechterde de smaak en structuur. Veel mensen kiezen voor koelvers vanwege de verse producten en een grote diversiteit in het assortiment. Houd wel rekening met dat het maar enkele dagen houdbaar is en dat het wat duurder is.

 • Elke dag een verse seizoensgebonden maaltijd.
 • De voordelen zijn optimale smaak en structuur, vers uit de keuken en geen ongezonde e-nummers en zoutarm.
 • Elke week een nieuw gevarieerd aanbod voor maaltijden bestellen in Zandvoort.
 • Sperziebonen met kipfilet in madrassaus en puree te bestellen vanaf €6,10.

Diepvriesmaaltijden
Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en dan in een mum van tijd ingevroren tot -40 graden Celsius. Voedingsstoffen, smaak en geur blijven zodoende optimaal bewaard. Waarom deze maaltijden? Door de lange houdbaarheid en dat je gemakkelijk een voorraad kunt houden in de vriezer. 1 of 2 leveringen per week hoeft doorgaans niet, en is het eenvoudig om een voorraad aan te leggen. Gewoonlijk is vriesvers scherper geprijsd i.v.m. dagvers en koelvers.

 • Diepvriesmaaltijden worden geshockfreezed en in korte tijd uitgeleverd.
 • Redenen om dit soort eten te kiezen zijn: de goede houdbaarheidsdatum en de gunstige tarieven.
 • Gewoonlijk werken aanbieders met een vast menu.
 • Hazenpeper met spruitjes en wilde rijst verkrijgbaar vanaf €4,15.

Tafeltje dekje Zandvoort: warme maaltijd aan huis

Men kan tegen problemen aanlopen bij maaltijden opwarmen. In dit soort gevallen is tafeltje-dek-je in Zandvoort de manier. Dit betreffen namelijk gerechten die warm aan huis worden geleverd bij bejaarden of zieken. Zij kunnen direct aanschuiven. De bekende leveranciers zoals Vers voor thuis kunnen dit doorgaans niet faciliteren. Warm eten aan huis bezorgd wordt meestal op touw gezet door een stichting welzijn. Om het betaalbaar te houden wordt het bezorgd door vrijwilligers. Via portalen van de gemeente (www.zandvoort.nl) bekijkt u het aanbod in uw eigen regio.

 • Tafeltje Dekje: warme maaltijden aan huis voor bejaarden in Zandvoort.
 • De oplossing voor bejaarden of mensen met een beperking die tijdelijk of langdurig niet in staat zijn een maaltijd te bereiden.
 • Alles eenvoudig opdienen.
 • Standaard aangeboden door plaatselijke keukens een zorginstelling, of stichting welzijn Zandvoort.
 • Ruime keuze met o.a. Vegetarische roerbakstukjes + Rundersukade met vleesjus, stamppot hutspot, vanaf zo’n €7,75 met bezorging.

Heerlijke maaltijden voor ouderen gratis thuisbezorgd

Smakelijke en gezonde menu’s vanaf €5,25

maaltijdservice-zandvoort

Alle maaltijdservice bedrijven in Zandvoort vergelijken

Er zijn erg veel bedrijven die eten koken en bezorgen. Welke verstrekker is in lijn met mijn omstandigheden? Overweeg dan zaken als het type maaltijden dat u zoekt en wat u max. per gerecht wilt betalen. Verderop achterhaalt u een lijst met landelijke leveranciers die de gezondste verse maaltijden aan huis in Zandvoort voor senioren bezorgen. Per leverancier vind u gegevens als het assortiment (warm, koelvers- of vriesvers), de beschikbare maaltijd keuzes per week en de geschatte kosten. Bij diverse aanbieders kunt u direct een voordelig proefpakket bestellen.

Keuzehulp: Zo vind u een geschikte aanbieder.
Als u zich aan het oriënteren bent naar een betrouwbare bezorger van vers eten moet u op een aantal zaken letten. In de onderstaande opsomming treft u een aantal criteria die toepasselijk zijn voor het achterhalen van de beste maaltijdservice aan huis in Zandvoort.

 • Type maaltijden: Zoek ik koelverse-, diepvries of maaltijden die warm worden bezorgd (tafeltje dekje)?
 • Keuze: Uit hoeveel (nieuwe) gerechten kan ik elke week kiezen?
 • Bestelwijze: op welke manier kan ik contact zoeken met de medewerkers? Doorgaans kan dit per telefoon, online of menulijst.
 • Aflevermomenten: op welke tijdstippen komt de bezorger langs? Wordt ik voor bezorging gebeld?
 • Betaalwijze: hoe is het betaalproces vormgegeven? Machtig ik hen voor automatische incasso of kan ik ook contant betalen?
 • Klantenservice: hoe kan ik het bedrijf contacten bij problemen?
 • Recensies: informeer bij huidige klanten naar hun ervaringen en bekijk reviews op bijvoorbeeld www.feedbackcompany.com.

Top-5 aanbieders

 1. Uitgekookt: betaalbare maaltijden door heel Nederland, eenvoudig online bestellen.
 2. Apetito: meer dan 180 maaltijden, geen abonnement.
 3. Mealhero: gebruiksvriendelijk bestellen, focus op gezonde maaltijden.
 4. Vers aan Tafel: van voormalig tweesterrenchef Pascal Jalhay, gewoon heel lekker.
 5. Maaltijdservice.nl: maakt gebruik van napasteurisatie, verschillende bestelopties.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 maaltijden
Elke week nieuw aanbod
vers-aan-tafel
170+ vriesverse maaltijden
apetito
130 vriesverse maaltijden
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden
factor-meals
12 verse maaltijden p/week
vers-voor-thuis width=
70 vaste koelverse maaltijden
van-smaak
140 gerechten (samenstellen)
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden
spar eet smakelijk
150+ koelverse gerechten
thuisgekookt
Geen vrije keuze
De vergelijker toont gerangschikt de beste maaltijdservices. Aan deze volgorde liggen een aantal criteria ten grondslag: bestelgemak, betaal- en bezorgmogelijkheden, keuze in menu’s, prijs, herkomst ingrediënten en additionele services.

Potentiële lokale maaltijdbezorging
Bovenstaand vergelijkt u belangrijke informatie over de meest populaire landelijke dienstverleners. Waar deze aanbieders zich op onderscheiden is het uitgebreide aanbod, de opties voor bezorging en op een gebruiksvriendelijke manier bestellen. Goed om te weten: ook lokaal zijn er mogelijk verscheidene restaurants, cateringbedrijven en zorginstellingen die dagelijks actief zijn met het bereiden en/of leveren van gerechten bij bejaarden en zorginstellingen. Wellicht kan het ook warm aan huis geleverd worden. Een aantal van deze mogelijke lokale adressen hebben we voor u opgesomd. U kunt deze bedrijven opbellen en vragen naar de opties. Suggestie? Mail ons gerust.

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager C. van der Geest BVRivieradreef 462037 AHHaarlem
SPAR express Haarlem SchipholwegSchipholweg 22035 LBHaarlem
OOK SamenFlemingstraat 552041 VWZandvoort
Het Open HuisProfessor Boumanstraat 1 A2035 ASHaarlem

Dieetmaaltijden aan huis bezorgen

Wanneer we ouder worden moeten we goed op voeding letten. Redenen kunnen zijn een allergie, een (chronische) ziekte of om op gezond gewicht te blijven. De grotere services bieden standaard een oplossing voor velerlei diëten. Van diabetes tot vloeibaar: bijna niets is te gek. Hieronder tonen wij een overzicht met vaak gekozen dieetmaaltijden in Zandvoort.

Lijst met dieetmaaltijden

 • Vegetarisch: gemakkelijk en snel maaltijden zonder vlees of vis aan huis.
 • Glutenvrij: draagt bij aan een gezond ontlastingspatroon.
 • Lactosevrij- en beperkt: de lekkerste gerechten zonder melkproducten.
 • Gemalen: bij problemen met kauwen en slikken. Vloeibare maaltijden zijn helemaal glad, worden vaak met rietje gedronken.
 • Zoutarm: voorgeschreven in het geval van bijvoorbeeld nier- en hartziekten. Dikwijls ook aangemerkt als natriumarm of kaliumbeperkt.
 • Koolhydraatarm: eetpatroon waarbij het aantal koolhydraten beperkt wordt.
 • Eiwitrijk: smaakvolle menu’s met extra vlees/vis en noten/peulvruchten.
 • Biologische maaltijdservice: met respect voor dier en milieu.

De goedkoopste maaltijdservice voor ouderen

Heerlijke warme maaltijden bestellen en snel thuisbezorgd

Subsidies en ondersteuning bij eten en drinken

We hebben het allemaal nodig: een volledige maaltijd met voldoende voedingsstoffen zoals ijzer en eiwitten. Het is het uitgangspunt van een vitaal en gezond lichaam. Veel bejaarden en andere kwetsbare mensen kunnen niet meer zelf een maaltijd bereiden. Subsidie maaltijdvoorziening Zandvoort of maaltijdondersteuning is mogelijk aan de orde. Hieronder leest u wat er allemaal mogelijk is.

Bijzondere bijstand of speciale korting
Ouderen en chronisch zieken met een minimaal inkomen kunnen soms bestellen met een korting of kunnen bij de gemeente een subsidie aanvragen. Soms moet u hiervoor een kortingspas aanvragen. Gewoonlijk werken gemeenten samen met 1 of 2 vaste aanbieders. Als u voldoet aan bepaalde eisen is er ook bijzondere bijstand: een vergoeding van de gemeente om u te helpen als u bijzondere, noodzakelijke kosten heeft. Voor deze regeling kijkt men naar uw inkomsten en uw vermogen. Bij de gemeente www.zandvoort.nl zijn deze regelingen verder uitgewerkt.

Maaltijdondersteuning via de WMO, Zvw en WLZ
Maaltijdondersteuning is noodzakelijk voor diverse groepen mensen. Dit kan het geval zijn als een supermarkt bezoeken niet mogelijk meer is of bij problemen met slikken, of juist bij dementie. Hulp bij eten en drinken wordt geregeld vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (Wmo) en de Zorgverzekeringswet (Zvw) voor maaltijden bezorgen in Zandvoort.

(Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning
Dankzij de (Wmo) Wet maatschappelijke ondersteuning wil de gemeente Zandvoort personen met een handicap / beperking en mensen op leeftijd helpen om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven. Inwoners van de provincie Noord-Holland kunnen dus aankloppen bij het WMO-loket indien er behoefte is aan extra zorg. In de basis hebben kunt u hulp krijgen via algemene voorzieningen en maatwerkvoorzieningen. De algemene voorzieningen zijn er feitelijk voor iedereen. Onder andere een boodschappendienst of maaltijden thuis laten bezorgen. Een maatwerkvoorziening is veel meer op de persoon gericht. Bijvoorbeeld een persoonlijke hulp tijdens het eten.

Wet langdurige zorg of zorgverzekering
Bewoners met een WLZ-indicatie kunnen zorg ontvangen via de Wet langdurige zorg. Hulp krijgen bij het eten en drinken als bijvoorbeeld opwarmen van de gerechten kan aangevraagd worden bij alle leveringsvormen (intramuraal & extramuraal). Thuis, in een instelling, aangepaste woonvorm, op basis van een volledig pakket thuis (vpt), persoonsgebonden budget (pgb) of modulair pakket thuis (mpt). De thuiszorg maaltijden zelf vallen enkel onder de Wlz wanneer men in een instelling woont of een volledig pakket thuis (vpt) heeft. Vraag de thuiszorgleverancier naar meer informatie. In enkele gevallen kunt u terecht bij uw zorgverzekering voor extra zorg of ondersteuning. Dit gaat via de thuiszorg (wijkverpleging).

Eten aan huis bezorgen: de veelgestelde vragen

Welke tarieven gelden voor maaltijden aan huis voor ouderen?
De onkosten van kant-en-klaar maaltijden aan huis komen uit tussen de €4,75 – €6,45. De prijs heeft te maken met aspecten zoals de wijze van bereiding (koelvers, vriesvers, warm), de grootte van de portie en het aantal keer dat u bestelt. Een diepvriesmaaltijd kunt al bestellen vanaf €5,15, een koelvers menu kunt al bestellen vanaf €6,00 en tafeltje dekje is verkrijgbaar vanaf €6,75 met bezorging. Verscheidene keukens hebben een aantrekkelijk proefpakket. Op deze manier kunt u gemakkelijk goedkope maaltijden in Zandvoort uitproberen. Een voorbeeld is 6 gerechten voor €25.

Ga ik een abonnement aan?
Nee, men kan elk moment stoppen met de service. U kiest zelf het aantal en ook welke gerechten worden geleverd. U kunt een bestelling plaatsen in de webshop, via een medewerker (telefonisch) en mogelijk ook via een bestellijst. In de regel werken bedrijven met automatische incasso. Aan de hand daarvan wordt een eventuele volgende bestelling op een automatische manier betaald. Met uw account kunt u altijd onbezorgd bestellen.

Hoe gaat de maaltijdbezorging in z’n werk?
Dit verschilt per bezorgdienst en gemeente. Het gros van de maaltijdvoorzieningen hebben de bezorging in eigen beheer. Op basis daarvan kunnen ze met maximale versheid in Zandvoort eten bezorgen. Na de kennismaking wordt u meestal op een vaste bezorgdag gezet. Bij tafeltje dekje gaat het om een dagelijkse levering. Elke week zal er een levering van dagverse maaltijden plaatsvinden. Diepvriesmaaltijden worden geleverd in grotere aantallen, maar er is dan wel genoeg vriesruimte nodig.

Hoe werkt het opwarmen van het eten?
Het klaarmaken van de menu’s gaat snel en eenvoudig. De eenvoudigste optie is in de magnetron. Eerst prikt u een aantal gaatjes in de afdekfolie en plaats het bakje in de magnetron: ongeveer 8 minuten op 600 watt. 2 maaltijden tegelijk opwarmen? Dan kost het iets meer tijd. Sommige mensen prefereren de oven: verwarm de oven voor tot 120 graden en zet de maaltijd er vervolgens een half uur in. Daarnaast is ook opwarmen in een pan mogelijk. Op de doos wordt aangegeven wat de opwarminstructies zijn. Volg altijd deze adviezen op!

Alle plaatsen in deze gemeente

 • Bentveld