Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Amsterdam

Op zoek naar een maaltijdservice in Amsterdam? Met onze Maaltijdbutler vind je de voornaamste aanbieders in jouw regio. Vind reviews van anderen, en bestel het lekkerste eten simpel online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook steeds meer jongeren maken er gebruik van. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul het formulier in, en jij ontvangt de te topspelers in jouw woonplaats. Verderop vind je ook onze lijst met alle aanbieders van warme maaltijden in Amsterdam.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Amsterdam gevonden

De meest populaire aanbieders tref je hierboven. Zij werken door heel Nederland en kunnen thuisbezorgen in de regio Amsterdam. Waarom zou ik hier bestellen? 100% verse en overheerlijke gerechten en uitstekende bezorging. In deze omgeving vinden we ook een aantal lokale organisaties. Hieronder een overzicht met lokaal-georiënteerde aanbieders. Het gaat hier om speciaalzaken en ook stichtingen met een erkende bezorgservice toegespitst op inwoners van Amsterdam. De service is hier top, en aantrekkelijke prijzen. Pik een van de spelers voor meer informatie en start met het bestellen van o.a. Zalm in dillesaus. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Megchelen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Amsterdam


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Amsterdam

  Steeds meer ouderen maken gebruik van een maaltijdservice. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Pannenkoeken met spek is dan meer dan welkom. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Vers klaargemaakt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Maximaal een week te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Een trend bij jonge families
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Zeer geschikt voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Groentensoep en verse Thaise curry shop je tegenwoordig ook bij supers als Spar en Emté. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Amsterdam is voordelig en kan aan kantoor geleverd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Maaltijden al vanaf €5,00.
  • Voor 12 uur besteld is rond 5 uur geleverd.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Bij vergaderingen en meetings is een bedrijfsmaaltijd zeker een mogelijkheid. Vers eten met bijv. Pompoensoep zijn gevarieerd en kwalitatief. Het resulteert in maximale productiviteit. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Amsterdam? Laat je gegevens achter, en wij versturen een aantal geschikte opties. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Veere.