Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Haarlem

Op zoek naar een maaltijdservice in Haarlem? Met onze Maaltijdbutler maak je kennis met de beste aanbieders in jouw regio. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel de lekkerste gerechten online. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Handig voor ouderen (denk aan tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. De overwerk-maaltijd is erg populair. Hierboven staat een formulier, vul het in en jij krijgt snel een helder overzicht in de mail. Onderstaand vind je ook alle lokale experts op het gebied van warme maaltijden in Haarlem.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Haarlem geselecteerd

Wij selecteerden de top-aanbieders van warme maaltijden. Deze zijn al jaren actief en bezorgen in een groot deel van de gemeente Haarlem. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en uitstekende bezorging. Hier in de buurt bestel je ook bij een aantal minder grote organisaties. Maak eens kennis met deze plaatselijke dienstverleners. Het gaat hier om speciaalzaken of juist zorgpartijen met een gezonde verantwoorde bezorgservice met name voor bejaarden en ook jongeren in Haarlem. De klant staat hier 100% centraal, en hier vind je betaalbare gerechten. Kies een van de verstrekkers voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Steyl.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Haarlem


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Haarlem

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Pittige sperzieboontjes is dan meer dan welkom. Wat is er allemaal verkrijgbaar?

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Niet langer dan 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Praktisch voor drukke gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Een paar minuten in de magnetron. Het staat zo op tafel, smullen maar. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Flensjes en ook verrukkelijke Tapasballetjes in arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Aldi en Lidl. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Zakelijke relaties willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Haarlem hoeft niet duur te zijn en wordt (gratis) bezorgd. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Ambachtelijk eten met Kruudmoes vallen altijd in de smaak. Nergens meer omkijken naar. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Haarlem? Laat je gegevens achter, en wij versturen een aantal geschikte opties. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Burgh-Haamstede.