Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Den Helder

Online bestellen bij een maaltijdservice in Den Helder? Via de Maaltijdbutler vergelijk je de voornaamste bedrijven in de buurt. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel alles online, of telefonisch. Gratis en snel thuisbezorgd. Handig voor ouderen (denk aan tafeltje dekje). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. En ook op de werkvloer wordt het veelvuldig gebruikt. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Laat je gegevens achter, en wij bieden jou de te topspelers in jouw woonplaats. Of scroll naar beneden voor alle leveranciers van warme maaltijden in Den Helder.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Den Helder gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Zij werken door heel Nederland en bezorgen in een groot deel van de gemeente Den Helder. Wat mag je van hen verwachten? 100% verse en overheerlijke gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt bestel je ook bij een aantal lokale verstrekkers. Ontdek nu deze lokaal-georiënteerde aanbieders. Hier bedoelen wij winkels en/of thuiszorg services met een erkende bezorgservice gericht op particulieren en bedrijven in Den Helder. De klant staat hier 100% centraal, en normaal geprijsde gerechten. Kies een van de aanbieders voor uitvoerige info en koop onder andere lekkere Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Panningen.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Den Helder


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Den Helder

  De maaltijdservice is ooit ontstaan, speciaal voor ouderen. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Zalmfilet gebakken met tomatensaus, bladspinazie en aardappelpuree is dan meer dan welkom. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Met verse ingrediënten gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, zo kunnen ze maanden lang opgeslagen worden.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Zeer geschikt voor jonge families waar er niet altijd tijd voor koken is. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Een mooie tijdbesparing. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Snijbonen en ambachtelijke Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen koop je op dit moment ook bij winkels van EkoPlaza en Hoogvliet. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven is de maaltijdservice ideaal. Personeelsleden willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. De overwerk maaltijden leveren in Den Helder is voordelig en wordt (gratis) bezorgd. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • De afwas wordt zelfs voor u gedaan.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Ideaal voor meetings op externe locaties.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De plates zoals Varkenshaas voldoen aan alle kwaliteitseisen. Je hoeft verder nergens op te letten. En de afwas wordt voor je gedaan. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Den Helder? Laat je gegevens achter, en ontvang de beste mogelijkheden. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in 2e Valthermond.