Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Alkmaar

Kennismaken met een maaltijdservice in Alkmaar? Met Maaltijdbutler.nl krijg je inzicht in de beste services in jouw regio. Vind reviews van anderen, en bestel je eerste gerechten snel online. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Denk maar aan de welbekende overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en wij sturen jou de te topspelers in jouw woonplaats. Je vindt hieronder ook alle belangrijke bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Alkmaar.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Alkmaar uitgezocht

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Deze zijn landelijk actief en leveren ook in de omgeving van Alkmaar. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Dagverse maaltijden en handige betrouwbare bezorging. Hier in de buurt zijn er ook tal van regionale leveranciers. Hieronder een overzicht met regionale bedrijven. Hier bedoelen wij restaurants en soms stichtingen met een zelfstandige bezorgservice gericht op inwoners van Alkmaar. Hier staat service hoog in het vaandel, en schappelijke prijzen. Pik een van de verstrekkers voor uitgebreide info en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Stamppot rode kool met hachee. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Mariaparochie.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Alkmaar


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Alkmaar

  Ouderen maken steeds vaker gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree staat binnen mum van tijd op tafel. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Altijd vers gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Gewoon in een vriezer leggen, tot maar liefst 6 maand houdbaar.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Zeer geschikt voor jonge families met een drukke agenda (hobbies). Een paar minuten in de magnetron. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Macaroni en ambachtelijke Broccoli kaassaus koop je op dit moment ook bij winkels van COOP of Hoogvliet. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties maaltijdservice kan je ook bij de maaltijdbutler terecht. Zakelijke relaties houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Alkmaar hoeft niet duur te zijn en kan (warm) bezorgd worden. Hierin is ontzettend veel keuze. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Personeel hoeft niet zelf naar de supermarkt..
  • Alleen bestellen wat daadwerkelijk nodig is.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is een bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. Warme gerechten met o.a. Varkenshaas zijn van hoge kwaliteit. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Alkmaar? Vul het formulier in, en wij versturen een aantal geschikte opties. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Ureterp.