Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Castricum

Behoefte aan een kwalitatieve maaltijdservice in Castricum? Met behulp van Maaltijdbutler.nl krijg je inzicht in de meest populaire leveranciers uit jouw omgeving. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (tafeltje dekje kennen we al jaren). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. En daarnaast zien we het veel terug bij bedrijven. De overwerk-maaltijd is erg populair. Vul je gegevens in, en je krijgt meteen een overzicht met de beste maaltijden. Hieronder tref je ook een overzicht met alle leveranciers van warme maaltijden in Castricum.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Castricum geselecteerd

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen in een groot deel van de gemeente Castricum. Wat mag je van hen verwachten? Een veelzijdige menukaart en wekelijkse bezorging aan huis. In deze regio vinden we ook een aantal plaatselijke aanbieders. Maak eens kennis met deze lokale dienstverleners. Hier bedoelen wij slagerijen en zorgpartijen die een eigen bezorgservice hebben bedoeld voor particulieren en bedrijven in Castricum. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Kies een van de bedrijven voor uitgebreide informatie en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Stamppot rode kool met hachee. Check ook onze pagina met betrekking tot Maaltijdservice Oostrum-Friesland.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Castricum


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Castricum

  De maaltijdservice is erg populair onder ouderen. Langer thuis wonen is voor sommige senioren lastig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, halve peren, krieltjes staat binnen mum van tijd op tafel. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: In de ochtend gekookt, ‘ s Middags / ’s avonds thuisbezorgd. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Altijd vers gekookt, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Je kunt het gerust een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gemakkelijk te bewaren in de vrieskist, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. Ook kinderen zijn dol op de maaltijden. Ideaal voor tweeverdieners waarbij er altijd tijd tekort is. Een paar minuten in de magnetron. Binnen een paar minuten op tafel. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Speklap en ambachtelijke Omelet in champignonsaus kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Boni en Jumbo. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is de maaltijdservice ideaal. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Castricum is voordelig en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Het assortiment is enorm. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Betalen na levering met een BTW factuur.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De menu’s zoals Stamppot Prei zijn gevarieerd en kwalitatief. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Kennis maken met een zakelijke maaltijdservice in Castricum? Hieronder staat een formulier, vul het in en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Zaamslag.