Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Amstelveen

Kennismaken met een maaltijdservice in Amstelveen? Via de Maaltijdbutler maak je kennis met de beste leveranciers bij jou in de regio. Vergelijk ze eenvoudig, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (tafeltje dekje kennen we al jaren). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Het is ook een uitkomst voor bedrijven / kantoren. Denk maar aan de welbekende overwerk maaltijd. Laat je gegevens achter, en jij krijgt snel de beste leveranciers in de regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle leveranciers van warme maaltijden in Amstelveen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Amstelveen gekozen

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Deze zijn landelijk actief en bezorgen dus ook in de gemeente Amstelveen. Waarom kiezen voor deze partijen? Veel gezonde producten en uitstekende bezorging. Rondom deze plaats zien we ook meer en meer regionale dienstverleners. Onderstaand een aantal lokale organisaties. Bijvoorbeeld slagerijen en/of ouderenorganisaties met een zelfstandige bezorgservice gericht op bejaarden en ook jongeren in Amstelveen. De klant staat hier 100% centraal, en aantrekkelijke prijzen. Pik een van de bedrijven voor uitgebreide info en begin met je bestelling. Kies bijv. Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Meerstad.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Amstelveen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Amstelveen

  Vooral ouderen maken dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Een kant-en-klaar menu zoals Spinazie schotel met gehaktbal kost amper moeite, en is super lekker. Op het gebied van kant-en-klaar is er veel mogelijk:

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. De gerechten zijn een week houdbaar in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  Jonge families met kinderen gebruiken ook steeds vaker een maaltijdservice. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Zeer geschikt voor gezinnen waar eigenlijk nooit tijd over is. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. En de smaak is er niet minder om. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Peultjes en ambachtelijke Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel shop je tegenwoordig ook bij supers als Aldi en Emté. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties is de maaltijdservice ideaal. Werknemers zijn voorstanders van verse gerechten. Een overwerk maaltijd leveren in Amstelveen scheelt in de kosten en wordt (gratis) bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Prijstechnisch een interessante optie.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Met name bij (late vergaderingen) is zo’n bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. Ambachtelijk eten met Cordon bleu zijn van hoge kwaliteit. Je hoeft verder nergens op te letten. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Amstelveen? Reageer via het formulier hieronder en ontvang een overzichtje met leveranciers. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Veenklooster.