Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Hilversum

Online bestellen bij een maaltijdservice in Hilversum? Met Maaltijdbutler.nl achterhaal je de meest populaire bedrijven uit jouw omgeving. Vergelijk ze op aanbod en service, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Snel en kosteloos aan huis geleverd. Een uitkomst voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Vul het bovenstaande formulier in, en jij ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Of scroll naar beneden voor alle leveranciers van warme maaltijden in Hilversum.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Hilversum gekozen

We hebben de top maaltijdservices hierboven uitgelicht. Ze zijn geruime tijd actief in Nederland en kunnen thuisbezorgen in de regio Hilversum. Waarom kiezen voor deze partijen? Een gevarieerd menu en handige betrouwbare bezorging. Rondom deze plaats vinden we ook veel plaatselijke leveranciers. Maak eens kennis met deze plaatselijke bedrijven. Dit zijn slagerijen en ook zorgpartijen met een erkende bezorgservice speciaal voor particulieren en bedrijven in Hilversum. Zij onderscheiden zich met een prima service, en aantrekkelijke prijzen. Klik op een van de organisaties voor uitgebreide informatie en start met het bestellen van o.a. Kippensoep met vermicelli. Bekijk ook de special over Maaltijdservice Valthe.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Hilversum


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Hilversum

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Senioren kunnen niet altijd hun eigen potje koken. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen is in die zin ideaal. Er zijn nogal wat verschillende soorten opties.

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Met verse ingrediënten gekookt, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Je kunt het 5-7 dagen bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook voor gezinnen een uitkomst. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Handig voor jonge families die vaak maar weinig tijd hebben. Opwarmen gaat snel in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Variërende kant-en-klaar maaltijden met o.a. Stoofpotje en verse Oosterse zalm liggen soms ook in de schappen van de supers Deen en Jan Linders. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor bedrijven kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Zakelijke relaties houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Hilversum is relatief goedkoop en kan aan kantoor geleverd worden. Je kunt kiezen uit tientallen gerechten. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Geen losse bonnetjes, gewoon 1 factuur.

  Wanneer medewerkers onverwacht door moeten werken is deze bedrijfsmaaltijd een goede tegemoetkoming. De menu’s zoals Koolhydraatarm zijn van hoge kwaliteit. Je hoeft verder nergens op te letten. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Soms kan ook servies worden geleverd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Hilversum? Laat je gegevens achter, en ontvang een overzichtje met leveranciers. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Doornspijk.