Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Doetinchem

Gebruik maken van een maaltijdservice in Doetinchem? Via maaltijdbutler.nl achterhaal je de allerbeste aanbieders bij jou in de regio. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en bestel alles online, of telefonisch. Gratis en snel thuisbezorgd. Handig voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Overwerk maaltijden zijn een goed voorbeeld. Laat je gegevens achter, en je ontvangt de te topspelers in jouw woonplaats. Of scroll naar beneden voor alle verstrekkers van warme maaltijden in Doetinchem.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Doetinchem gevonden

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en bezorgen dus ook in de gemeente Doetinchem. Waarom kiezen voor deze partijen? Een prima assortiment en perfecte thuisbezorging. In deze buurt kan je ook terecht bij een aantal regionale organisaties. Bekijk hieronder de lokaal-georiënteerde dienstverleners. Voorbeelden zijn speciaalzaken en soms ouderenorganisaties met een professionele bezorgservice met name voor inwoners van Doetinchem. Zij onderscheiden zich met een prima service, en schappelijke prijzen. Kies een van de aanbieders voor uitvoerige info en en maak kennis met verse gerechten als Maaltijdsalade met kip en avocado. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Posterholt.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Doetinchem


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Doetinchem

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Een kant-en-klaar gerecht als Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel is dan een uitkomst. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. 5 tot 7 dagen in de koelkast te bewaren.
  • Vriesverse maaltijden: Eenvoudig meerdere gerechten in de vriezer bewaren, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Ook voor gezinnen een uitkomst
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor drukke gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Het staat zo op tafel, smullen maar. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Stamppot Rode kool of heerlijke Zomerzuurkool met casselerrib kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Emte en Hoogvliet. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties zijn maaltijdservices zeker interessant. Medewerkers willen graag verantwoord eten. Een overwerk maaltijd leveren in Doetinchem is een voordelige oplossing en kan aan kantoor geleverd worden. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Kennismaken met de bedrijfsmaaltijd?

  • Inclusief bestek en servies afgeleverd.
  • Je betaalt nooit teveel.
  • Bezorging ook op externe locaties.
  • Wekelijks of maandelijks overzichtelijke facturatie.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is een bedrijfsmaaltijd een uitkomst. Vers eten met bijv. Varkenshaas zijn van hoge kwaliteit. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. Een voorgerecht (soep) of nagerecht is ook mogelijk. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Doetinchem? Vul je gegevens in, en wij sturen de beste aanbieders. Tip: bekijk ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Agelo.