Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Duiven

Kennismaken met een maaltijdservice in Duiven? Met behulp van Maaltijdbutler.nl krijg je inzicht in de meest populaire leveranciers uit jouw omgeving. Vergelijk op prijs, kwaliteit en bestel de beste gerechten via internet. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Een geweldige service voor senioren (zij noemen het vaak nog tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Hierboven staat een formulier, vul het in en wij bieden jou de beste leveranciers in de regio. Onderstaand vind je ook alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Duiven.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze erkende maaltijdbezorgers in Duiven gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Deze zijn landelijk actief en bezorgen dus ook in de gemeente Duiven. Wat is het voordeel van deze bedrijven? Een uitgebreide lijst met warme gerechten en zeer professionele bezorgdiensten. In deze buurt kan je ook terecht bij een aantal minder grote leveranciers. Bekijk hieronder de plaatselijke aanbieders. Hier bedoelen wij slagers en/of senior organisaties met een zelfstandige bezorgservice toegespitst op mensen in Duiven. Hier staat service hoog in het vaandel, en normaal geprijsde gerechten. Kies een van de aanbieders voor uitgebreide informatie en begin met je bestelling. Kies bijv. Spinazie à la crème met champignons. Lees ook meer over Maaltijdservice Rha.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Duiven


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Duiven

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree is in die zin ideaal. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijd: Altijd vers gekookt, en speciaal verpakt en binnen 24 uur bezorgd. Tot wel 7 dagen te bewaren in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijden: Plaats de gerechten in de vriezer, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Ook voor gezinnen met (jonge) kinderen
  Ook ouders met kinderen genieten volop van een maaltijdservice. De warme gerechten zijn geschikt voor kinderen. Een uitkomst voor tweeverdieners waarbij er altijd tijd tekort is. Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Poffertjes of een lekkere Appelcompote met vanille liggen soms ook in de schappen van de supers Spar en PLUS. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor organisaties zijn maaltijdservices zeker interessant. Klanten willen graag verantwoord eten. De overwerk maaltijden leveren in Duiven scheelt in de kosten en kan aan kantoor geleverd worden. De keuze is groot. Biologisch of juist vega, het is allemaal te bestellen.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Geen medewerkers naar de supermarkt sturen.
  • Al vanaf €4,00 per maaltijd.
  • Levering ook in de avonduren.
  • Achteraf betalen door bestellen op factuur (+administratie).

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De menu’s zoals Bami goreng voldoen aan alle kwaliteitseisen. Deze bedrijven kunnen alles uit handen nemen. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Duiven? Laat je gegevens achter, en we sturen jou de beste leveranciers. Onlangs publiceerden wij ook de pagina over Warme maaltijden bezorgen in Andelst.