Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Nijmegen

Kennismaken met een maaltijdservice in Nijmegen? Met Maaltijdbutler.nl vind je de meest kwalitatieve services in jouw plaats. Beoordeel op aanbod en kwaliteit, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Supersnel bij jou thuisbezorgd. Een uitkomst voor ouderen (het welbekende tafeltje dekje). In toenemende mate maken ook jonge gezinnen er gebruik van. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Laat je gegevens achter, en wij bieden jou een lijstje met erkende dienstverleners in regio. Onderstaand vind je ook alle organisaties die zich richten op warme maaltijden in Nijmegen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Nijmegen uitgezocht

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Dit zijn landelijke bedrijven en bezorgen dus ook in de gemeente Nijmegen. Waarom kiezen voor deze partijen? 100% verse en overheerlijke gerechten en uitstekende bezorging. Rondom deze plaats vinden we ook een aantal minder grote leveranciers. Bekijk hieronder de plaatselijke aanbieders. Dit zijn delicatessenzaken of senior organisaties met een gezonde verantwoorde bezorgservice gericht op gezinnen en ouderen in Nijmegen. Hier profiteer je van de beste service, en eten voor een normale prijs. Klik op een van de bedrijven voor meer details en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Groentensoep met gehaktballen. Lees ook meer over Maaltijdservice Bergen-Limburg.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Nijmegen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Nijmegen

  De maaltijdservice is ooit ontstaan, speciaal voor ouderen. Voor senioren is koken niet altijd mogelijk. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Aardappelgratin kost amper moeite, en is super lekker. We onderscheiden de volgende mogelijkheden:

  • Tafeltje dekje: Een warm gerecht aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijden: Met verse ingrediënten gekookt, en dezelfde dag (zuurstofarm) verpakt en bezorgd. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijd: Plaats de gerechten in de vriezer, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. Ook kinderen zijn dol op de maaltijden. Ideaal voor drukke gezinnen met een drukke agenda (hobbies). Gewoon eventjes in de magnetron zetten. Het staat zo op tafel, smullen maar. Heerlijke kant-en-klaar maaltijden zoals Pannekoeken en smakelijke Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen liggen soms ook in de schappen van de supers COOP of Hoogvliet. Dit kan nu ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor kantoren / vergaderingen kan een maaltijdservice uitkomst bieden. Klanten houden wel van een lekker menu. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Nijmegen scheelt in de kosten en kan (warm) bezorgd worden. Er is keuze uit vele soorten gerechten. Vegetarisch of koolhydraatarm, niets is te gek.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Nergens omkijken naar, alles wordt netjes bezorgd.
  • Relatief goedkope oplossing.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij meetings op een externe locatie is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De menu’s zoals Poffertjes zijn van hoge kwaliteit. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Ook voor al het eetgerei kan worden gezorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Nijmegen? Reageer via het formulier hieronder en wij sturen de beste aanbieders. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Kedichem.