Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Harderwijk

Op zoek naar een maaltijdservice in Harderwijk? Met onze Maaltijdbutler vergelijk je de belangrijkste verstrekkers in jouw regio. Vergelijk ze eenvoudig, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Handig voor ouderen (denk aan tafeltje dekje). Maar ook gezinnen met jonge kinderen ontdekken de maaltijden. Zelfs de zakelijke markt maakt er kennis mee. Je kunt hier denken aan een overwerk maaltijd. Hierboven staat een formulier, vul het in en wij sturen jou de beste maaltijdservices in je mailbox. Of bekijk hieronder direct de verstrekkers van warme maaltijden in Harderwijk.

aanvragen maaltijd

Wij hebben voor jou de beste maaltijdbezorgers in Harderwijk gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Stuk voor stuk grote organisaties, en kunnen thuisbezorgen in de regio Harderwijk. Waarom zou ik hier bestellen? Gewoon goede gerechten en perfecte thuisbezorging. In deze regio ontdekken we ook de nodige minder grote dienstverleners. Maak kennis met deze plaatselijke bedrijven. Dit zijn delicatessenzaken en cateraars met een gezonde verantwoorde bezorgservice speciaal voor mensen in Harderwijk. De service is hier top, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de bedrijven voor uitvoerige info en en maak kennis met verse gerechten als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Swifterbant.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Harderwijk


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Harderwijk

  De maaltijdservice is ideaal voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Kip kerrie ananas met risotto hoef je alleen maar even op te warmen. Laten we eens kijken wat er mogelijk is:

  • Tafeltje dekje: Direct na bereiding warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Met dagverse producten gekookt en snel bezorgd. Maximaal 24 uur houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijden: Leg deze gerechten in de diepvries, vaak houdbaar tot wel 9 maanden.

  Voor (jonge) gezinnen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. Veel kinderen houden van de aangeboden (hollandse) smaken. Ideaal voor drukke gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Gewoon eventjes in de magnetron zetten. En het smaakt als een volwaardige maaltijd. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Hamlapje en smakelijke Gestoofde peertjes liggen soms ook in de schappen van de supers COOP of Vomar. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Medewerkers geven de voorkeur aan gezond eten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Harderwijk is voordelig en wordt geleverd zonder bezorgkosten. Hierin is ontzettend veel keuze. Alle wereldkeukens zijn beschikbaar.

  Het gemak van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Een stuk voordeliger dan een cateringservice.
  • Bestel je vandaag, dan heb je het snel in huis.
  • Geen financiële rompslomp, 1 eenvoudige factuur .

  Met name bij (late vergaderingen) is een bedrijfsmaaltijd een Win-Win situatie. De gerechten zoals Draadjesvlees zijn gevarieerd en kwalitatief. Het resulteert in maximale productiviteit. Een toetje of fruit kan je ook mee bestellen. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Direct bestellen bij een zakelijke maaltijdservice in Harderwijk? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Lees nu ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Cuijk.