Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Zutphen

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Zutphen? Door middel van onze Maaltijdbutler zoek je naar de de populairste organisaties in jouw gemeente. Vergelijk ze op aanbod en service, en bestel je eerste gerechten snel online. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Duizenden senioren maken er al gebruik van (denk aan tafeltje dekje). Maar ook voor jonge gezinnen is het een uitkomst. Ook voor bedrijven is het interessant. De overwerk-maaltijd is erg populair. Hierboven staat een formulier, vul het in en jij ontvangt een overzicht met de beste maaltijden. Onderstaand vind je ook alle aanbieders van warme maaltijden in Zutphen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben de volgende maaltijdbezorgers in Zutphen gevonden

De meest bekende spelers vind je hierboven. Dit zijn landelijke bedrijven en kunnen thuisbezorgen in de regio Zutphen. Waarom juist deze organisaties? Een prima assortiment en zeer professionele bezorgdiensten. In deze buurt bestel je ook bij een aantal lokale organisaties. Onderstaand een aantal kleinere bedrijven. Bijvoorbeeld bedrijven en ook zorgaanbieders met een verse warme bezorgservice bedoeld voor bejaarden en ook jongeren in Zutphen. Zij onderscheiden zich met een prima service, en hier vind je betaalbare gerechten. Selecteer een van de bedrijven voor uitgebreide info en koop onder andere lekkere Groentensoep met gehaktballen. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Loerbeek.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Zutphen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Zutphen

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. Senioren wonen tegenwoordig steeds langer zelfstandig. Kant-en-klaar eten zoals Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes hoef je alleen maar even op te warmen. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Heerlijke gerechten warm geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Na de bereiding wordt het binnen 12 uur bezorgd. Dit wordt dezelfde dag nog geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, op een speciale manier verpakt, en vrijwel direct verstuurd. Het is dan zo’n 5 dagen te bewaren in de koeling.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, en kunnen tot 12 maanden worden bewaard.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  Ook gezinnen maken gebruik van de maaltijdservice. Kinderen zijn gek op de voedzame (simpele) maaltijden. Praktisch voor gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Je warmt het snel op met de magnetron of in de pan. Het staat zo op tafel, smullen maar. Uiteenlopende kant-en-klaar maaltijden met bijv. Stamppot Rode kool en smakelijke Beef Squats koop je vaak ook bij supermarkten als Spar en PLUS. De menu’s zijn ook online verkrijgbaar.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Voor kantoren / vergaderingen kan zo’n maaltijdservice aantrekkelijk zijn. Personeelsleden zijn voorstanders van verse gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Zutphen is een voordelige oplossing en wordt (gratis) bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Inclusief bestek en servies afgeleverd.
  • Alleen bestellen wat daadwerkelijk nodig is.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • 1 overzichtelijke factuur aan het einde van de maand.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is een bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Warme gerechten met o.a. Stoofpotje zijn wisselend en gezond. Je hoeft verder nergens op te letten. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Wat is de beste zakelijke maaltijdservice in Zutphen? Hieronder staat een formulier, vul het in en ontvang een overzichtje met leveranciers. Op deze website lees je ook alles over Warme maaltijden bezorgen in Tiendeveen.