Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Arnhem

Kennismaken met een maaltijdservice in Arnhem? Met onze Maaltijdbutler vind je de belangrijkste verstrekkers bij jou in de regio. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel jouw eten via internet of per telefoon. Gewoon bij jou aan de deur thuisbezorgd. Veel senioren kunnen al niet meer zonder (het welbekende tafeltje dekje). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Ook voor bedrijven is het interessant. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Vul het bovenstaande formulier in, en je ontvangt de beste bedrijven in de omgeving. Of scroll naar beneden voor alle aanbieders van warme maaltijden in Arnhem.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Arnhem gekozen

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en bezorgen dus ook in de gemeente Arnhem. Wat maakt hen zo speciaal? Dagverse maaltijden en perfecte thuisbezorging. Hier in de buurt ontdekken we ook de nodige minder grote verstrekkers. Maak kennis met deze lokaal-georiënteerde leveranciers. Het gaat hier om eetwinkels en ook zorgaanbieders met een erkende bezorgservice toegespitst op gezinnen en ouderen in Arnhem. Altijd de beste service, en schappelijke prijzen. Kies een van de bedrijven voor uitgebreide informatie en laat direct gerechten thuisbezorgen zoals Boe­ren­kool­stoof met ei. Bekijk ook alles over Maaltijdservice Midsland.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Arnhem


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Arnhem

  Steeds meer ouderen maken gebruik van een maaltijdservice. Voor senioren is koken niet altijd mogelijk. Een kant-en-klaar menu zoals bijvoorbeeld Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Waar kan ik uit kiezen?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Gekookt, direct gekoeld en klaargemaakt voor bezorging. Het gerecht dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.
  • Koelverse maaltijd: Dagvers gekookt, daarna snel afgekoeld en dezelfde dag verpakt en verstuurd. Thuis kun je ze een week in de koelkast bewaren.
  • Vriesverse maaltijd: Gewoon in een vriezer leggen, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klare diners zijn kindvriendelijk. Gemakkelijk voor jonge families waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. En de smaak is er niet minder om. Bekende kant-en-klaar maaltijden met Couscous of heerlijke Volkoren macaronischotel kan je soms ook bij supermarkten krijgen zoals Spar en Jan Linders. Hier koop je ook al je boodschappen online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt is de maaltijdservice ideaal. Medewerkers willen verantwoorde ingrediënten & gerechten. Zo’n overwerk maaltijd leveren in Arnhem hoeft niet duur te zijn en wordt op kantoor geleverd. De keuze is groot. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan.

  Is de bedrijfsmaaltijd in trek bij bedrijven?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Goedkoper dan een cateringservice.
  • Ook buiten kantooruren bezorgd.
  • De maaltijden kunnen maandelijks betaald worden.

  Wanneer uw personeel ’s avonds nog even door moet doen, is deze bedrijfsmaaltijd echt ideaal. De menu’s zoals Aspergesoep zijn wisselend en gezond. Het resulteert in maximale productiviteit. Een lekker dessert mag niet ontbreken. Bestek en borden kunnen ook worden bezorgd. Het gemak ontdekken van een zakelijke maaltijdservice in Arnhem? Vul het onderstaande formulier in, en we sturen jou de beste leveranciers. Op maaltijdbutler.nl lees je ook meer over Warme maaltijden bezorgen in Vierlingsbeek.