Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.

Maaltijdservice Zwolle

Kennismaken met een maaltijdservice in Zwolle? Met onze Maaltijdbutler krijg je inzicht in de beste bedrijven bij jou in de regio. Vergelijk ze eenvoudig, en profiteer van een goedkoop proefpakket. Gratis en snel thuisbezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (tafeltje dekje kennen we al jaren). Ook jongere gezinnen ontdekken het gemak van de maaltijdservice. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. Overwerk maaltijden zijn een bekend fenomeen. Reageer via het formulier hierboven en wij bieden jou met de top-aanbieders in de regio. Je vindt hieronder ook alle belangrijke bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Zwolle.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze toonaangevende maaltijdbezorgers in Zwolle gevonden

Bovenstaand tref je de uitgelichte maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en kunnen thuisbezorgen in de regio Zwolle. Waarom zou ik hier bestellen? Een breed assortiment en altijd bezorging aan huis. Rondom deze plaats zien we ook meer en meer minder grote organisaties. Bekijk hieronder de lokaal-georiënteerde organisaties. Je kunt hier denken aan delicatessenzaken of thuiszorg services met een verse warme bezorgservice gericht op senioren en jongeren in Zwolle. Hier staat service hoog in het vaandel, en betaalbare gerechten. Pik een van de bedrijven voor meer informatie en start met het bestellen van o.a. Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice Luddeweer.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Zwolle

  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Zwolle

  De maaltijdservice is perfect voor ouderen. Zelfstandig koken en boodschappen doen is voor senioren soms lastig. Een kant-en-klaar gerecht als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is dan een uitkomst. Je kunt kiezen voor verschillende maaltijden.

  • Tafeltje dekje: Gelijk na het bereiden warm thuis geleverd.
  • Dagverse maaltijd: Bereid en zonder conserveringsmethode teruggekoeld tot 4 graden. In de koelkast een dag te bewaren.
  • Koelverse maaltijden: Helemaal vers bereid, meteen zuurstofarm verpakt, en afgeleverd bij de klant. Gemiddeld vijf tot zeven dagen in de koeling houdbaar.
  • Vriesverse maaltijd: Plaats de gerechten in de vriezer, je bewaart ze zo een aantal maanden.

  Gezonde maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice voor kinderen / gezinnen worden ook populair. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Praktisch voor jonge gezinnen waarbij er altijd tijd tekort is. Opwarmen kan in de magnetron, pan of oven. Het staat binnen mum van tijd op tafel. De verschillende kant-en-klaar maaltijden als Risotto en smakelijke Macaroni, groenten-tomatensaus koop je vaak ook bij supermarkten als Deen en PLUS. Bij deze supers bestel je ook gewoon online.

  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor de zakelijke markt is een maaltijdservice interessant. Klanten houden van gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Zwolle hoeft niet duur te zijn en kan (warm) bezorgd worden. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Hollandse stamppot of juist Chinees, het kan allemaal.

  Waarom een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst alles op locatie geserveerd.
  • Je blijft niet zitten met teveel eten.
  • Bezorging ook ’s avonds laat en in het weekend.
  • Dankzij een factuur precies inzicht in het verbruik.

  Bij tijdelijke drukte op de zaak is deze bedrijfsmaaltijd echt ideaal. Ambachtelijk eten met Sucadelapje vallen altijd in de smaak. Jij kunt je voor 100% concentreren op de business. En afwassen kan je overlaten aan iemand anders. Ook voor borden en bestek wordt gezorgd. Meteen contact met een zakelijke maaltijdservice in Zwolle? Laat je gegevens achter, en we sturen jou de beste leveranciers. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Tolkamer.