Direct een proefpakket aanvragen?

Tijdelijk een compleet pakket met 4 verse maaltijden, gratis bezorgd!


Probeer 4 verse maaltijden voor maar €15,-
Bestellen via de telefoon, email of website.
Geheel vrijblijvend, zonder abonnement.
Persoonlijke service en lokale bezorgers.
Vraag proefpakket aan en ontvang meer informatie.


Maaltijdservice Emmen

Zoek jij een betrouwbare maaltijdservice in Emmen? Met behulp van Maaltijdbutler.nl vergelijk je de allerbeste verstrekkers in jouw gemeente. Bekijk ervaringen van anderen, en bestel alles online, of telefonisch. Supersnel en vaak helemaal gratis bezorgd. Onder ouderen is het natuurlijk immens populair (de tafeltje dekje service). We zien ook een trend onder jongere gebruikers. Warm eten op kantoor zien we ook meer en meer. De overwerk-maaltijd is erg populair. Hierboven staat een formulier, vul het in en je krijgt meteen een lijstje met erkende dienstverleners in regio. Hieronder tref je ook een overzicht met alle bedrijven gespecialiseerd in warme maaltijden in Emmen.

aanvragen maaltijd

Wij hebben deze maaltijdbezorgers in Emmen uitgezocht

Hierboven vind je de meest populaire maaltijdservices. Stuk voor stuk grote organisaties, en bezorgen dus ook in de gemeente Emmen. Wat maakt hen zo speciaal? Een gevarieerd menu en zeer professionele bezorgdiensten. Hier in de buurt vinden we ook veel regionale dienstverleners. Maak eens kennis met deze kleinschalige verstrekkers. Hier bedoelen wij speciaalzaken en soms senior organisaties die een eigen bezorgservice hebben met name voor gezinnen en ouderen in Emmen. Altijd de beste service, en schappelijke prijzen. Kies een van de dienstverleners voor meer details en en maak kennis met verse gerechten als Couscous, kip, mergueze worst. Nieuw: onze pagina over Maaltijdservice s-Heerenbroek.

Duid Filters aan

Filter op type:

Loading results...

  maaltijdservice-Emmen


  Warme maaltijden voor ouderen bezorgen in Emmen

  Duizenden ouderen maken gebruik van de maaltijdservice. De groep senioren die zelfstandig thuis willen wonen wordt groter. Zo’n kant-en-klaar gerecht zoals bijvoorbeeld Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree hoeft slechts een paar minuutjes in de magnetron. Welke soorten services zijn er zoal?

  • Tafeltje dekje: Het diner wordt warm aan huis geleverd.
  • Dagverse maaltijden: Het eten wordt bereid en dezelfde dag nog bezorgd. Dit is vaak 1 dag houdbaar.
  • Koelverse maaltijd: Het eten wordt gekookt, direct op een zuurstofarme manier verpakt en bezorgd. Je bewaart het een week in de koelkast.
  • Vriesverse maaltijd: Leg deze gerechten in de diepvries, zo zijn tot een maand of 3 houdbaar.

  Gezonde kant-en-klaar maaltijden voor gezinnen
  De maaltijdservice is ook in trek bij jonge gezinnen. De kant-en-klaar gerechten worden steeds kindvriendelijker. Gemakkelijk voor families die vaak maar weinig tijd hebben. Het hoeft alleen maar even in de magnetron. Het staat binnen mum van tijd op tafel. Veel gekozen kant-en-klaar maaltijden met Scholfilet en ambachtelijke Ossestaartsoep vind je ook bij supermarkten als Aldi of Lidl. De gerechten koop je hier ook online.


  Zakelijk bestellen (overwerkmaaltijden)

  Ook voor een vergadering of meeting is een maaltijdservice interessant. Werknemers geven de voorkeur aan gezond eten. De overwerk maaltijden leveren in Emmen hoeft niet duur te zijn en wordt (gratis) bezorgd. Gerechten zijn er in alle soorten en maten. Van Oosters tot Hollands, alles kan.

  Voordelen van een bedrijfsmaaltijd?

  • Indien gewenst warm aangeleverd.
  • Vergeet de dure formele cateraars.
  • Optijd bestellen, is diezelfde avond nog smullen.
  • Handige totaal facturen voor de administratie..

  Bij vergaderingen en meetings is deze bedrijfsmaaltijd een uitkomst. De menu’s zoals Hachee zijn van hoge kwaliteit. Jij en je collega’s kunnen zich helemaal op het werk focussen. En over de vaat hoef jij je niet druk te maken. Ook de couverts kunnen worden verzorgd. Zoek je een zakelijke maaltijdservice in Emmen? Laat je gegevens achter en wij versturen een aantal geschikte opties. Via de maaltijdbutler vind je ook details over Warme maaltijden bezorgen in Bavel.